icon

Milujem vegánsky gyros

jenyla66
Dnes o 11:09

Moja dm

Milujem vegánsky gyros 👍

svetlonos
Dnes o 11:15

@jenyla66
dik za oznam

maximiliana
Dnes o 11:17

@jenyla66 a co my s tym, ze nevies, co je dobre?

crazy_cat_lady
Dnes o 11:17

Vdaka za oznam

anonym_306320
Dnes o 11:22

Ďakujem, že si nám to oznámila, hneď máme všetci krajšiu nedeľu.

mmia96
Dnes o 11:31

A ? Ja milujem segedín

anonym_84da4b
Dnes o 11:37

@jenyla66
Dlho sa tesit nebudes EU odhlasovalo a ide zmenit mena vyrobkov co sa tvaria ze su daco ine takze vegie burger koncia😭😭
The European Parliament has voted 355–247 in favour of a proposal to ban “meat-related” names from being used on plant-based products. The decision means that familiar favourites like veggie burgers, soya steaks and vegan sausages may soon need renaming.6 Nov 2025

bomba36
Dnes o 11:39

Ja milujem paradajkovú polievku.
To tam musíte povedať!

anonym_db3954
Dnes o 11:43

minule som videla ako to slečna robila z tofu a náhodou ochutnala by som to keby mi to niekto uvaril :D a to nie som všežravec :D

slavomira236
Dnes o 11:58
@mmia96

A ? Ja milujem segedín

@mmia96 aj ja a mam navareny

anonym_0a7920
Dnes o 12:03

ja milujem držkovú 😂

stellarstar
Dnes o 12:09

Ja milujem držkovú na slovenský aj turecký spôsob

anonym_e67afe
Dnes o 12:16

@jenyla66 ja keď som bola vegetariánska tak som vyskúšala takmer všetky vegabske náhrady mäsa z dmky ale žiadna mi nechutila. Strašne mi tam vadi nejaká slozka, zrejme korenie alebo omáčka s typickou pachutou. Veľa vecí som normálne vyhodila pretože som nebola schopná to jest. Ale veľmi mi chutil kebab bezne dostupný v supermarketoch v takej papierovej krabičke a vo vnútri je samozrejme v sáčku. Ten nemal tu pachuť. No nespomeniem si ako sa to volalo ale kupovala som to v lidli aj v tescu.

refly
Dnes o 12:26
@anonym_84da4b

@jenyla66
Dlho sa tesit nebudes EU odhlasovalo a ide zmenit mena vyrobkov co sa tvaria ze su daco ine takze vegie burger koncia😭😭
The European Parliament has voted 355–247 in favour of a proposal to ban “meat-related” names from being used on plant-based products. The decision means that familiar favourites like veggie burgers, soya steaks and vegan sausages may soon need renaming.6 Nov 2025

@anonym_84da4b Nad čím teraz plačeš? Že zmenia názvy produktom? Že už nebudem kupovať veggie burgre, ale zeleninové placky alebo ako to pomenujú? Absolútne nič okrem názvu sa nemení.

anonym_1cd963
Dnes o 12:42

@jenyla66 A čo my s tým? Nudíš sa?

anonym_9b7592
Dnes o 12:53

Mne vždy toto príde na rozum

anonym_919ec3
Dnes o 13:49

Tak... Vždy lepšie ako fica...

zuzanaam
Dnes o 14:04
@anonym_9b7592

Mne vždy toto príde na rozum

@anonym_9b7592 som vegetariánka a v tomto s Tebou súhlasím. Tie vysokospracované výrobky nemajú s pôvodnou ideou vegetariánstva a vegánstva nič spoločné. Je to paškvil. Vege stravovanie by malo byť zdravšie a do zdravého stravovania nič také nepatrí. A tiež nepochopím, načo sú komu akože párky, salámy, karbonátky atď. Mne sa mäso hnusí a určite by som nechcela jesť nič, čo ho nejako pripomína.

anonym_9b7592
Dnes o 16:41
@zuzanaam

@anonym_9b7592 som vegetariánka a v tomto s Tebou súhlasím. Tie vysokospracované výrobky nemajú s pôvodnou ideou vegetariánstva a vegánstva nič spoločné. Je to paškvil. Vege stravovanie by malo byť zdravšie a do zdravého stravovania nič také nepatrí. A tiež nepochopím, načo sú komu akože párky, salámy, karbonátky atď. Mne sa mäso hnusí a určite by som nechcela jesť nič, čo ho nejako pripomína.

@zuzanaam
Ono to je prudko nezdravé, ja v tomto odvetví robím a v zivote by som to nekúpila 🙃

zuzanaam
Dnes o 16:56
@anonym_9b7592

@zuzanaam
Ono to je prudko nezdravé, ja v tomto odvetví robím a v zivote by som to nekúpila 🙃

@anonym_9b7592 ja v podstate tiež, tomu sa hovorí profesionálna deformácia 😉

ywinbug
Dnes o 18:08

@jenyla66 Vegánsky gyros… to kam ten svet dospel? Veď gyros je mäso. Keď z toho vyberieš mäso, už to nie je gyros, ale len korenená náhrada

mmia96
Dnes o 18:10
@ywinbug

@jenyla66 Vegánsky gyros… to kam ten svet dospel? Veď gyros je mäso. Keď z toho vyberieš mäso, už to nie je gyros, ale len korenená náhrada

@ywinbug a to ešte je aj vegansky burger, parky, saláma… 😀