Môžem jesť mandarínkový kompót po záruke?
Ahojte. Mám doma mandarínky v plechovke, dátum spotreby majú do 25.12.2025, boli celý čas v chladničke. Myslíte, že sa ešte dajú jesť alebo radšej vyhodiť?
@anonym_autor nič im nebude, ale prečo si mala plechovku v chladničke?
Vyhod to kedze si to mala v chladničke podla mna sa to pokazili
@klotildabazarik
To ja ako napadlo ze kompot sa v ladnicke pokazi, kazdy den sa clovek uci daco nove na M K
@anonym_autor nič im nebude, ale prečo si mala plechovku v chladničke?
@anonym_908840 lebo mi kompóty chutia viac, keď sú studené 😀
@klotildabazarik
To ja ako napadlo ze kompot sa v ladnicke pokazi, kazdy den sa clovek uci daco nove na M K
@anonym_71b82f je jedno ci ladnicke ma to tam od 2025,je 26 tak pravdepodobne ten nalev co su v no. manadrinky uz sa pokazil, ale sak nech to otvori a uvidi mi jej nevidime do vnutra
@anonym_71b82f je jedno ci ladnicke ma to tam od 2025,je 26 tak pravdepodobne ten nalev co su v no. manadrinky uz sa pokazil, ale sak nech to otvori a uvidi mi jej nevidime do vnutra
@klotildabazarik tá pravdepodobnosť, že sú pokazené je veľmi nízka, je to konzerva, neznamená, že keď ten dátum už bol, tak nálev sa pokazil
Neotvorené plechovky vydržia roky v poriadku. Otvor a keby boli pokazené zistíš to hneď.
Tak som ho teda zjedla, chuťovo bol ok, tak snáď sa dožijem zajtrajšieho rána 😀
@klotildabazarik
@anonym_71b82f ty máš doma ladničku? kde si kúpila
@anonym_908840 lebo mi kompóty chutia viac, keď sú studené 😀
@anonym_autor neporadim ti sice ale ja si pamatam ako sme so sestrou ako male jedli zavarane ceresne studene ... ach spomienky 🥰🥰🥰
@anonym_autor och, spravila si mi chuť na moju obľúbenú maškrtku mandarínkový kompót s jogurtom 🙂
Nie je tam uvedena náhodou minimálna trvanlivosť?
@anonym_autor presne kvôli takýmto otázkam si zo žien na modrom koniku robia srandu po celom internete 🙈🙈
@anonym_autor presne kvôli takýmto otázkam si zo žien na modrom koniku robia srandu po celom internete 🙈🙈
@tmad a čudujes sa ? Ja vôbec
@anonym_autor ako to dopadlo? Zjedla si ich a žiješ stále?😰
@pochod áno, som živá a zdravá 😄

@anonym_autor myslíme, že by si ich mala otvoriť a pozrieť / ovoňať a podľa toho sa rozhodnúť 😉