icon

Pohodlné a originálne piknik jedlá

18. jún 2026

V lete budeme s kamošmi častejšie organizovať pikniky. Čo originálne priniesť, aby sa to dalo pohodlne jesť? Napr melónovy, pripadne šalát alebo nejaké špízy?

anonym_70ed80
18. jún 2026

Originalne to sice nie je, ale u nas maju vzdy velky uspech “spizy” z cherry paradajok a minimozzareliek. A robim ich take mini len na sparadla, super sa to je.

anonym_4d4d87
18. jún 2026

Ak mas chladiacu tasku tak napriklad grecky salat. Ja napr v lete do seba nic neviem dat a urcite nie teple jedlo ked vonku je okolo 30°C. Zbalila by som vela ovocia, zeleniny, rozne druhy syra a platkami salamy/prosciutta/schwartzwaldskej sunky ako take jednohubky (napr. koliesko rozka, mozzarela, prosciutto, kusok grilovanej broskyne.. da sa s tym pekne vyhrat), mozno este nejake sandwiche, tortilly... A este co milujem je hummus s platkami uhorky a mrkvy ako taky zdravy letny snack 😋

anonym_88f223
18. jún 2026

cestovinovy salat ale bez majonezy, len s remuladou, zo zakuskov piskotovu roladu z dzemom

anonym_18a13f
18. jún 2026

Hummus, talianske antipasti, club sandwich, quiche alebo klasicky podplamennik. Bublanina tiez nebude na skodu, ked pribalis 😁

minesasubu
Včera o 08:38

z lístkového cesta slané , sladké
mini wrapy
slané muffiny
ja mám rada ked je niečo do ruky
https://varecha.pravda.sk/magazin/toto-vam-vonk...