icon

Pomoc svokre pri varení: Ako zvládate kritiku?

1. máj 2026

Ze ste pomahali svokre pri vareni. Krajala som maso a hovorila ze to su velke kusy a po mne dokrajavala..

Strana
z2
anonym_fe36a1
1. máj 2026

Normálne
Tiež keby som chcela menšie,tak dokrajam
Alebo resp zaukolujem a dotyčný dokraja

anonym_13c63e
1. máj 2026

No tak chcela menšie kúsky a dokrajala po tebe, aký je problém?

petamich
1. máj 2026

Ak je to situacia, ze len chcela mensie kusy uplne v pohode, ak citi potrebu korigovat a opratovat a upravovat po tebe vsetko, tak to je uplne ina. Takto ako to pises, je to za mna okej - bud by dokrajala alebo povedala mensie, ja sa zvyknem spytat "taketo?"

anonym_e72de4
1. máj 2026

@anonym_autor povedala by som jej, že si to mala pokrájať sama, podľa seba.

anonym_b3532f
1. máj 2026

@anonym_autor myslela by som si, že robí menšie kúsky. Čo iné??? 🤦

anonym_fe36a1
1. máj 2026
@anonym_e72de4

@anonym_autor povedala by som jej, že si to mala pokrájať sama, podľa seba.

@anonym_e72de4 ale to nieje pomoc urobiť to inak ako druhý potrebuje🙂

anonym_623c58
1. máj 2026

Že som nakrájala veľké kusy a chce ich menšie, čo iné si myslieť... sama by som jej s tým pomohla a poprekrajovala... iné by bolo, keby si ty niečo varila a ona by len tak prišla a začala sa do toho montovať, ale sama píšeš, že si jej pomáhala, vtedy robím čo mi kážu a rešpektujem prianie "šéfkuchárky"

januska12323
1. máj 2026

A čo je na tom divné? Ja vždy keď pomáham mame opýtam sa ako to chce.

stellarstar
1. máj 2026

Nemám problém, vyrobím si??

anonym_6a8de2
1. máj 2026

Čo by som si pomyslela? Že ich chce menšie a dokrájala by som tie kúsky na menšie
No problem

anonym_d214b2
1. máj 2026

@anonym_autor si jej mala povedať, že ak neužuje, nech si dá vyrobiť kvalitnejšiu protézu 😀

anonym_eb397f
1. máj 2026

@anonym_autor ze si sliepka ak toto ta trapi. sak sa pytaj svokry.

anonym_7dec72
1. máj 2026

pomyslela by som si, ze ma neznasa, chce docielit, aby som sa s muzom rozisla a chce ma obrat o deti.. ved o co ine ide vzdy svokre?

moonlight1210
1. máj 2026

Mohla ti pozriet pocas krajania cez plece a povedat, ze to chce mensie.
Ale tak jej to asi nenapadlo. No tak si to dokrajala sama.

Detto si sa po par kuskoch mohla ty spytat, ci taketo velke, alebo chce mensie. Lebo vies, ze kazdy mame inu predstavu, co je akurat.

Nabuduce uz budes vediet.

Prestan to vidiet ako ponizenie, ze si neschopna.

anonym_061b95
1. máj 2026

@anonym_autor Pomyslela by som si: Nabudúce budem krájať mäso na menšie kocky.

anonym_956020
1. máj 2026

@anonym_autor no, tak si jej mala povedať, nech si to nakrája sama, ja zas nemam rada , keď ma niekto buzeruje 😃

domkakvet
1. máj 2026

@anonym_autor hned mohla povedat, ze to chce mensie, ale mozno jej to nedocvaklo, ak ide iba o toto neries, ak ma stale problem uz by to bolo ine.

anonym_623c58
1. máj 2026
@anonym_956020

@anonym_autor no, tak si jej mala povedať, nech si to nakrája sama, ja zas nemam rada , keď ma niekto buzeruje 😃

@anonym_956020 veď si to dokrájala sama

anonym_0f3661
1. máj 2026

ja chápem autorku. Bola som za nevestu, raz za čas človek znesie, ale ak je to dosť často tak nervy prasknú kde komu.
Mne svokra povedala že dať vegetu skôr ako 10 min. pred dovarením polievky je zle. skoro ma roztrhlo, len my sme bývali spolu a mala som dosť.

anonym_0fc27a
1. máj 2026

@anonym_autor a načo s ňou varíš? Ste dospelé, buď jedna alebo druhá

zuzana76
1. máj 2026

@anonym_autor to nie je kritika, chcela to inak, tak si to tak urobila, netreba vsetko rozpitvavat

anonym_c37ab1
1. máj 2026

Na chalupu (svokrinu) prišla na grilovačku moja rodina (máme všetci dobré vzťahy, čiže nič formálne, klasické rodinné popoludnie) tak že urobím ja šalát...neviem ako vy ale JA (hulvátka z mesta) som mini cherry paradajky rozkrojila do salatu len na polovice...sami o sebe sú malé, vždy to tak robím, nech ich v tom šaláte cítime aj vidime...nuž svokra celý šalát poprevracala a všetky ich povyberala, aby ešte každú tu polovicu paradajky prerezal na 3 časti, čiže v šaláte boli čosi červené, čo bolo niekedy asi paradajka🫣🥴 nemám ju preto menej rada, ale s úsmevom na to spomínam....
Ak by chcela menšie kocky mäsa...skrajam ich na prach, mňa to nič nestojí...ona je spokojná...

anonym_7d0480
1. máj 2026

V prvom rade by som nevarila so svokou... v druhom rade ked sa jej nieco nepaci,nech si to opravi....

anonym_a65f27
1. máj 2026

@anonym_autor nabuduce sa jej vopred opytaj ake kusky si prosi a je po probleme... inak, k svokre sa chodi na obed... nie vari s nou... to si mozes tento cas a maniere usetrit...

rozculena
1. máj 2026

tak ja by som sa sama opýtala ešte pred krájaním,,aké veľké kúsky chce ......ale tiež sa mohla ozvať skôr.príde mi to ako buzerácia.

citronove_koliesko
1. máj 2026

@anonym_autor bud rada ze nechcela vacsie 😃

Ja ked som deti ucila varit tak som im vzdy odkrojila vzorovy kusok a dala ako predlohu 😊

anonym_c840bf
1. máj 2026

Keby môj najmenší problém so svokrou bol pár kúskov mäsa ....

anonym_e6bf88
1. máj 2026

uplne ta chapem, ja by som moju kvoli staraniu sa do nasej rodiny najradsej odpalila na mars

tetapetra
1. máj 2026

@anonym_autor za veľké kusy má sfukne aj mama, na to nepotrebujem svokru. Oveľa horšie som predychavala, keď zadrela na kokosové jeze (ja ich milujem), že fuuuuj.

marci9
1. máj 2026

V živote som svokre nepomáhala s varením. Neznášam, keď sa mi niekto mieša do varenia, tak sa nemiešam ani ja nikomu.

Strana
z2