icon

Recept na domácu fit proteínovú granolu

30. mar 2026

Ahojte vedeli by ste posunúť recept na svoju domácku fit proteinovu granolu? Ďakujem

anonym_58d88e
30. mar 2026

@anonym_autor aký je rozdiel medzi kupovanou a domácou? A čo je na nej fit?
500kalórií na 100 g?

t1nusa
30. mar 2026
@anonym_58d88e

500kalórií na 100 g?

@anonym_58d88e v domácej hlavne vieš čo do nej dáš, čo sa o kupovanej nie vždy dá povedať ☺️

kiki68
30. mar 2026

@anonym_autor za mna : ovsenne vlocky, trosku rastlinneho mlieka, kakao, kokos, trosku vlasskych orechov/ lieskovych, lanove semienka a mozes pridat aj nejaky protein. Zmiesat a dat na plech a piect na cca 90 stupnoch horkovzduch.
Ked sa tu niekto pytal, ze sak to mozem kupit, ano, ale je to presladene a ja naozaj nemusim ani erythrit a ani flavdrops a pod. Kalorie ma nezaujimaju, mne ide o to mat nieco v jogurte a nieco, co nema tu hnusnu sladku chut.

autor
31. mar 2026
@anonym_58d88e

500kalórií na 100 g?

@anonym_58d88e tak keď si ju spravím doma asi nebude mať 500kcal ma 100g a hlavne bude mať viac bielkoviny, minimum cukru 🙂

anonym_58d88e
31. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_58d88e tak keď si ju spravím doma asi nebude mať 500kcal ma 100g a hlavne bude mať viac bielkoviny, minimum cukru 🙂

@anonym_autor hore linku je recept,tak teda med,javorový sirup a mandľové maslo.Len tak som to prepočítala a vychádza to 400kal na 100g a 12g bielkovín na 100g.Takže nič moc teda.Pokiaľ cvičíš vo fitku tak asi môžeš jesť aj toto.

autor
31. mar 2026
@anonym_58d88e

@anonym_autor hore linku je recept,tak teda med,javorový sirup a mandľové maslo.Len tak som to prepočítala a vychádza to 400kal na 100g a 12g bielkovín na 100g.Takže nič moc teda.Pokiaľ cvičíš vo fitku tak asi môžeš jesť aj toto.

@anonym_58d88e ja som ale nikde nepísala že budem robiť podľa toho receptu. Maximálne pridám med + protein🙂 a toto mozu jest aj ľudia čo necvičia

anonym_58d88e
31. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_58d88e ja som ale nikde nepísala že budem robiť podľa toho receptu. Maximálne pridám med + protein🙂 a toto mozu jest aj ľudia čo necvičia

@anonym_autor veď hej,ja som reagovala na ten konkrétny recept,ktorý autorka prezentuje ako FIT,keďže ty si chcela fit.
Najlepšie sú obyčajné ovsené vločky a cottage

autor
31. mar 2026
@anonym_58d88e

@anonym_autor veď hej,ja som reagovala na ten konkrétny recept,ktorý autorka prezentuje ako FIT,keďže ty si chcela fit.
Najlepšie sú obyčajné ovsené vločky a cottage

@anonym_58d88e he jasne chápem. tak obyč ovsené vločky do jogurtu moc nedám 😄

anonym_58d88e
31. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_58d88e he jasne chápem. tak obyč ovsené vločky do jogurtu moc nedám 😄

@anonym_autor prečo? Málo sladké? Sú aj také,čo hneď zmäknú,prípadne večer zalej vodou a ráno pridaj jogurt,alebo cottage,ovocie,oriešky,semienka,....

autor
31. mar 2026
@anonym_58d88e

@anonym_autor prečo? Málo sladké? Sú aj také,čo hneď zmäknú,prípadne večer zalej vodou a ráno pridaj jogurt,alebo cottage,ovocie,oriešky,semienka,....

@anonym_58d88e ja tam potrebujem ten chrumkavý element, inak mi to nechutí

t1nusa
31. mar 2026
@anonym_58d88e

@anonym_58d88e je xy receptov, ktoré si každý môže prispôsobiť a teda v jednej porcii človek nezje také množstvo, aby z nej pribral ☺️