icon

Recepty do teplovzdušnej fritézy. Zdieľajte vaše obľúbené!

domix147
26. aug 2026

Ahojte prosím napíšte mi recepty ktoré najviac využívate pri varení v teplovzdušnej fritéze ďakujem veľmi pekne ♥️♥️♥️

katkaseiner
26. aug 2026

ak nevadi, zveziem sa... teplovzdusnu fritezu mam kratko. Zial hranoliek tam vela nevieme urobit (sme 4 s detmi, resp. pocas skolskeho roka dvaja), tak zatial to pouzivame na nahriatie (nachrumkavenie) peciva.

lujza10
26. aug 2026

😎 pripnem sa, lebo aj ja by som sa rada inšpirovala 🙂

lujza10
26. aug 2026
@katkaseiner

ak nevadi, zveziem sa... teplovzdusnu fritezu mam kratko. Zial hranoliek tam vela nevieme urobit (sme 4 s detmi, resp. pocas skolskeho roka dvaja), tak zatial to pouzivame na nahriatie (nachrumkavenie) peciva.

@katkaseiner ja tam povedzme bežne pečiem kuracie stehna, kridla ... tiež hranolky ale tiež by som prijala recepty "zo života" 🙂

anonym_d91a94
26. aug 2026
3009
26. aug 2026

@domix147 ja tam pečiem stehná, krkovičku, vysmážam rezne aj syr, pečiem zemiaky, zapekám vajíčka na rôzne spôsoby, zapekám syry, ryby na prírodno aj vysmážam. Na FB je skupina Horkovzdušná fritéza, recepty, skušenosti, nápady.

anonym_dec291
26. aug 2026

@domix147 práve si v nej robíme cuketové hranolky s bylinkami, kurkumou...

anonym_df3a12
26. aug 2026

Ja veľmi často robím klasické masové guľky s kašou a hráškom a džemom brusnicovym.
Losos je hotový za 10 minút s zeleninou a batatmi.
Aj omeletu raz za čas zvyknem robiť všetko sa nahádže na ten papier kto čo chceš a zapečie sa.
Klasické kuracie špízi robím tiež.
Alebo kuracie mäso do tortyl keď robím, tiež za pár minút hotové.

anonym_17994e
26. aug 2026
@anonym_df3a12

Ja veľmi často robím klasické masové guľky s kašou a hráškom a džemom brusnicovym.
Aj omeletu raz za čas zvyknem robiť všetko sa nahádže na ten papier kto čo chceš a zapečie sa.

@anonym_df3a12 ja som čítala,že papier by tam nemal isť kvôli prúdeniu vzduchu.Mas to rovnomerne upečené?
U nás sa veľmi nevyužíva bola to zbytočná kúpa.Zapekam tam chleby so syrom, šunkou, najviac ju využívam na ryby, lebo nesmrdi celý dom.Hranolky a zemiaky mi odtiaľ nechutia, občas syr, haloumi, plesnivec, kuracie mäso, stehna.A rozmrazujem tam pečivo😉

natalka13
26. aug 2026

urobis tam vsetko co aj v rure.
najcastejsie u nas idu pecene gastany

biba_18
26. aug 2026
@anonym_17994e

@anonym_df3a12 ja som čítala,že papier by tam nemal isť kvôli prúdeniu vzduchu.Mas to rovnomerne upečené?
U nás sa veľmi nevyužíva bola to zbytočná kúpa.Zapekam tam chleby so syrom, šunkou, najviac ju využívam na ryby, lebo nesmrdi celý dom.Hranolky a zemiaky mi odtiaľ nechutia, občas syr, haloumi, plesnivec, kuracie mäso, stehna.A rozmrazujem tam pečivo😉

@anonym_17994e papier tam vôbec nevadí, veď ten sa dáva zospodu ... ako v obyčajnej rúre keď máš na plechu ...

biba_18
26. aug 2026

ja tam pečiem všetko čo v rúre - lebo veď to aj je minirúra - keď je veľmi horúco zapínam freyer alebo keď si pečiem iba sama sebe voľačo ...
ale ozaj to čo v rúre, to aj tam upečieš ...
žiadne extra recepty ...

domix147
autor
26. aug 2026
@anonym_df3a12

@anonym_df3a12 takže môžem používať aj papier na pečenie ? Že by som aj cestoviny zapiekla?

moony99
26. aug 2026
@domix147

@anonym_df3a12 takže môžem používať aj papier na pečenie ? Že by som aj cestoviny zapiekla?

@domix147 dajú sa kúpiť také papierové náplne do teplovzdušnej fritézy, materiál ako papier na pečenie.

biba_18
26. aug 2026
@domix147

@domix147 možeš, len nikdy tam nesmieš dávať nezaťažený ten papier…

eva8
26. aug 2026
@moony99

@domix147 dajú sa kúpiť také papierové náplne do teplovzdušnej fritézy, materiál ako papier na pečenie.

@moony99 kde ich kupim?

roja01
26. aug 2026
@eva8

@moony99 kde ich kupim?

@eva8 papierove tacky do fritezy som kupila v Alze.

blanblan
26. aug 2026

Všetko čo sa zapeka, napr. lasagne, musaka, francúzske zemiaky akákoľvek zapekaná plnená zelenina. A čo sa nezapeka môžeš zapiecť a budeš to mať ešte lepšie, napr. ryza/rizoto
Nikdy sa mi ale nepodaril spraviť normálny quiche, ak ma niekto typ, poučte ma ako dosiahnuť aby bol upečený aj zdola. Dá sa to vôbec? 🙏🏼

anonym_df3a12
26. aug 2026
@domix147

@domix147 presne ako napísala pani ja používam iba tieto papiere ktoré sú rovno vyrobené do tvaru fritezy

eva8
26. aug 2026
@roja01

@eva8 papierove tacky do fritezy som kupila v Alze.

@roja01 dakujem 🙂 Ja som davala alobal, ale ten papier sa mi zda vhodnejsi

bielasovicka
26. aug 2026

Ja mam takú silikónovu formu ale nie som spokojná. Už som objednala tie papierové, tak som zvedavá.

katkaseiner
27. aug 2026
@eva8

@moony99 kde ich kupim?

@eva8 maju aj v Planeo

eva8
27. aug 2026
@katkaseiner

@eva8 maju aj v Planeo

@katkaseiner pozriem sa tam. Dakujem

lapersefona
27. aug 2026
@anonym_dec291

@domix147 práve si v nej robíme cuketové hranolky s bylinkami, kurkumou...

@anonym_dec291 na ako dlho a pri koľkých stupňov ich robievate?

anonym_dec291
27. aug 2026
@lapersefona

@anonym_dec291 na ako dlho a pri koľkých stupňov ich robievate?

@lapersefona 200 stupňov na približne 20 minút..

roja01
28. aug 2026

Ja som prave vyskusala nieco ako strudlu. Listkove cesto so slivkami, skoricou a orechami som piekla cca 20 min na 160 a neskor na 180st.C. Je to jedle no s rurou sa to neda porovnat. Nabuduce na pecenie pouzijem iba ruru.