icon

Som jediná, ktorá nerobí jedlo vopred?

nikolka232
Včera o 10:52

Ahojte.
Všade čítam mealprep, pomaly na 7 dni. Mne sa to hnusí jesť, už keď to ohrievam na prvý. Nevravim, že sa občas nestane, ale vadí mi to. Mám 2 deti, áno, bolo by to jednoduchšie, ale nemám to rada. Je tu nejaká na tom podobne? Či len ja mám úchylku. 😂🙂

Strana
z5
anonym_eff761
Včera o 19:53
@sidicek

Ved to ani nie je zdrave ,jest stare jedlo , nechapem aka uchylka ,skor zdravy rozum

@sidicek co na tom nie je zdrave?

anonym_1562bf
Včera o 19:55
@biba_18

@anonym_1562bf obedy majú v reštike. večeru si varia. tak píšu… alebo sú o druhej doma a varia vtedy…

@biba_18 nie nie, nepíšu, že sú o druhej doma, ibaže by to denné varenie brali ako večeru. A to neverím, že všetky čo to píšu, sú bez jedla v práci.

zuzinabila
Včera o 19:57

@nikolka232 som na tom rovnako.cerstve kazdy den.vacsinu jedal ani nezjem ohriatych z obeda do vecera.napr.kuracie nehrozi ohriate u mna vobec.max.nejaky gulas,kapustnica

minenkaa
Včera o 20:07
@anonym_1562bf

@biba_18 nemôžu byť v reštike alebo niečo suché, keď vyslovene píšu, že varia denne a je ich tu dosť veľa. Len akosi zabudli napísať kedy ho varia a kedy ho jedia.

@anonym_1562bf poobede varim a večer jem ,keď muz príde z prace ,ďalší deň tak isto a stále dookola

anonym_22d887
Včera o 20:14
@anonym_5a89b5

Horsie to musia mat cez vikendy ale aj tu donaska na obed,vecera opät rychla.

@biba_18 veď píšem, že na šťave zjeme zo dňa vopred, ak som doma o 14 varím čerstvé a jem až doma
@anonym_5a89b5 donaska pre našu rodinu stojí 50 eur to už nepodporujem za to mám 9 kg masa

biba_18
Včera o 20:28
@anonym_1562bf

@biba_18 nie nie, nepíšu, že sú o druhej doma, ibaže by to denné varenie brali ako večeru. A to neverím, že všetky čo to píšu, sú bez jedla v práci.

@anonym_1562bf jedna napísala že je o 14:00 doma… a ďalšie píšu že obedujú v práci. a ďalšia že obedy nemá varené…
takže tak…
žiadna z nich nepíše že si varí obedy 🤷‍♀️

anonym_693dd0
Včera o 20:52

No neviem si predstaviť neeejesť niekoľkohodinové jedlo
To by som nemohla jesť nič,ani v reštike,ani z obchodu
Ťažké ale keď niekto ma taký problém asi na výber nieje

anonym_63c23d
Včera o 21:38

No tie fuj fuj dievčatá ,, na druhý deň nezjem to isté, zohrievané jedlo je staré, idem na menu do reštaurácie, radšej zjem konzervu"....
Len či to nebude tým, že neviete variť keď na druhý deň je to jedlo už fuj fuj u vás 🤣
Hlavne, že menu v reštaurácii je zaručene vždy ,,čerstvé" a hlavne v tých nákupných centrách kam chodí väčšina kanclov na obed a určite je nutrične ,výživnejšia" saláma a konzerva s ečkami, ako jedlo uvarené z čerstvých surovín doma deň vopred že. By vám vaše babky na čelo poťukali, v pondelok urobili prívarok a jedol sa kým bol.
Tomu sa hovorí zabudol vôl, že telaťom bol.

andreakotesova
Dnes o 05:01
@anonym_63c23d

No tie fuj fuj dievčatá ,, na druhý deň nezjem to isté, zohrievané jedlo je staré, idem na menu do reštaurácie, radšej zjem konzervu"....
Len či to nebude tým, že neviete variť keď na druhý deň je to jedlo už fuj fuj u vás 🤣
Hlavne, že menu v reštaurácii je zaručene vždy ,,čerstvé" a hlavne v tých nákupných centrách kam chodí väčšina kanclov na obed a určite je nutrične ,výživnejšia" saláma a konzerva s ečkami, ako jedlo uvarené z čerstvých surovín doma deň vopred že. By vám vaše babky na čelo poťukali, v pondelok urobili prívarok a jedol sa kým bol.
Tomu sa hovorí zabudol vôl, že telaťom bol.

@anonym_63c23d u nas babka (na striedačku s msmou a tatom) varila každý den. Dokonca aj polievky. Jedine, co sa jedlo na druhy deň bol nedelny vyvar. V utorok vsak šiel aj ten zvieratám.

anonym_53f5d2
Dnes o 06:25

A vas preco tak tankuje, ze niekto nezje jedlo z predosleho dna? Ze sa zas aj pri tomto musi sklznut do invektiv a vysmechu?
Ved kazdy sme nejaky… mame ine chute a inak ich vnimame… to aj keby niekto napisal, ze nelubi segedin alebo vyprazany syr, halusky, tak by ste mali taketo vysmesne poznamky?
To naozaj nevedia dospele zeny diskutovat bez zhadzovania? Smutne

anonym_f47ad3
Dnes o 06:33

Ja nemam problem s ohrievanym jedlom.
Detom pripravujem den vopred aby si to len zohriali na druhy den. Muz to ma tiez na veceru. Jedlo ohrievam max 1 krat.
Vzdy lepsie ako nejake vyvarovne (kde sa to jedlo zohrieva niekolko hodin), alebo majonezou plnene tortilly z obchodov. Donasky su humus (niekedy sa aj tie musia zohrievat, o cerstvosti sa tam ani neda hovorit).
Cize za mna radsej ohrievane ale hlavne domace jedlo.

anonym_63c23d
Dnes o 06:35
@anonym_53f5d2

A vas preco tak tankuje, ze niekto nezje jedlo z predosleho dna? Ze sa zas aj pri tomto musi sklznut do invektiv a vysmechu?
Ved kazdy sme nejaky… mame ine chute a inak ich vnimame… to aj keby niekto napisal, ze nelubi segedin alebo vyprazany syr, halusky, tak by ste mali taketo vysmesne poznamky?
To naozaj nevedia dospele zeny diskutovat bez zhadzovania? Smutne

@anonym_53f5d2 Si sa stratila, autorku irituje že niekto je varené jedlo z predošlého dňa. Smutné je, že nevieš čítať s porozumením.

anonym_53f5d2
Dnes o 06:43
@anonym_63c23d

@anonym_53f5d2 Si sa stratila, autorku irituje že niekto je varené jedlo z predošlého dňa. Smutné je, že nevieš čítať s porozumením.

@anonym_63c23d ja nereagujem na autorku. Ale na posmesne komentare… cize neviem, kto nevie citat s porozumenim. Autorka konstatuje, ze by take jedlo nejedla. Ci je este niekto taky… nevysmieva sa a nezhadzuje… zato komentare, ktore s nou nesuhlasia su plne ironie a vysmechu

tiezjedna
Dnes o 07:00

@nikolka232 nie si v tom sama. Ja nikdy nevarím na tri dni, výnimočne na dva (sviečková napr.). Nechutí mi ohrievané jedlo.

anonym_63c23d
Dnes o 07:00
@anonym_53f5d2

@anonym_63c23d ja nereagujem na autorku. Ale na posmesne komentare… cize neviem, kto nevie citat s porozumenim. Autorka konstatuje, ze by take jedlo nejedla. Ci je este niekto taky… nevysmieva sa a nezhadzuje… zato komentare, ktore s nou nesuhlasia su plne ironie a vysmechu

@anonym_53f5d2 Preplesk životom, by vám trebalo niektorým. 645 miliónov ľudí na svete trpí nedostatkom jedla. Variť jedlo dopredu je ekonomické, ekologické, šetrí to čas a zdroje a minimalizuje tvorbu odpadu. Označiť deň staré jedlo za staré a ,, už by som ho nejedla" je výsmech sám o sebe.

anonym_53f5d2
Dnes o 07:01
@anonym_63c23d

@anonym_53f5d2 Preplesk životom, by vám trebalo niektorým. 645 miliónov ľudí na svete trpí nedostatkom jedla. Variť jedlo dopredu je ekonomické, ekologické, šetrí to čas a zdroje a minimalizuje tvorbu odpadu. Označiť deň staré jedlo za staré a ,, už by som ho nejedla" je výsmech sám o sebe.

@anonym_63c23d dobre

Strana
z5