icon

Bol niekto vo Familyparku v Rakúsku?

Ahoj,
Chcela by som ešte niekam skočiť s deťmi,
Syn 13r by si chcel zobrať so sebou aj kamaráta,
Máme ešte 3r drobca...

Takže zábava pre 13-ročných a 3-ročného...
Ako to je s lístkami? Da sa kúpiť online a potom len ukážem pri vstupe? Či aj tak sa musí čakať?

Zobrať kočiar pre menšieho?

melanta
2. aug 2023

Ak si kúpiš online, nestojíš pri pokladni, rovno ideš. Je to inak na stránke písané, je aj v slovenčine. 3 ročný už mal 3 roky? Keby nie, má zadarmo, inak platí plnú sumu. Kľudne zober kočík, budete tam celý deň, bude zrejme unavený.
https://www.familypark.at/sk/ceny/

juliet86
2. aug 2023

kocik zober isto.

juliet86
2. aug 2023

aj prezlecenie je tam aj mokra cast

luccija
2. aug 2023

@dievcacitajucelist nedávno boli aj na zlavomate pozri.Piatky je tuším nejaká zľava.3 r neplatí a nikto nepýtal poistenecku kartu či to je pravda moja malá kúsok vyššie ako 3 r
Kočík určite zober, aj náhradné oblečenie niektoré kolotoče sú cez vodu, alebo je tam námestie s vodnými atrakciami

dievcacitajucelist
autor
2. aug 2023

@melanta Ďakujem 😊 pozriem...drobec mal 3r v decembri...

dievcacitajucelist
autor
2. aug 2023

@luccija ked zaplatíme vstup.... to platí potom na všetky atrakcie, alebo sa ešte niečo platí?

vikusjk
2. aug 2023

@dievcacitajucelist tam si urcite uzijete vsetci 🙂 Chodime tam od dcerinych 4 r, teraz ma 11. Urcite vezmi veci na prezlecenie vsetkym detom, su tam atrakcie, kde sa zarucene namocia. Plus ak bude horuco, je tam aj take miestecko s vodnymi mlynmi a prekazkami a tam sa decka cvachtaju, ti starsi nie, ale mladsi by sa mohol. Cize urcite dovaku komplet prezlecenie, Starsi sa vyjasia na drahach. Vo vstupnom mas vsetko, okrem nejakych blbosti ako strielanie vodnym delom a pod., tam sa dokupuju zetony, ale budete mat co robit, aby ste si uzili vsetky kolotoce. Najma cez vikendy je tam dlha cakacka v radoch, preto radsej chodte cez tyzden.

mon895
2. aug 2023

Kolko meria 3r dieta? Moj ma 6r a je z drobnejsich deti (meria 108) na vacsinu atrakcii pustaju od 105cm. Na stranke si vies presne pozriet ake kolotoce su pre aku vysku dietata ale za nas super. Kupovala som listky cez zlavomat tak vyjdu na 29e 😊

luccija
2. aug 2023

@dievcacitajucelist vsetko...iba krmivo pre zvieratá sa tuším kupuje v pokladni to kúpte zvieratá su tam krotke a môžeš ísť do ohradnika Mne kozy vliezli aj do tašky🙂ťahali nás za nohavice.Stoji za to ten výlet

chiara_elle
2. aug 2023

Baby, kedy je tento rok ten tyzden vstupov zadarmo pre deti narodene od novembra do konca marca?
Vacsinou je to koniec Septembra, nevidim to na stranke momentalne.

luccija
2. aug 2023

@chiara_elle ani neviem, že také niečo bolo trocha pomenii ten cennik.

chiara_elle
2. aug 2023

@luccija ten oznam je vzdy tak trochu zahrabany niekde na stranke, vacsinou to cez google najdem.
Uz sa chystam asi 3 roky, ale vzdy do toho nieco prislo.
Teraz uz maju obe deti viac ako 3 roky, tak by som usetrila 2 vstupy 🙂.

luccija
2. aug 2023

@chiara_elle aha, len zbežne som pozrela cenník.Viem, že aj piatky bola nejaká zľava teraz ju nevidim.My sme vždy chodili v lete, ale pár x sme boli v októbri a bola krásna halloweenska výzdoba odvtedy chodíme na jesen