icon

Je niekto pracovník AMS v Rakúsku?

28. júl 2023

Baby nepracujeme niektorá pre At.úrad prace?

aylinn
28. júl 2023

Skús skôr v skupine Rakúsko , alebo na fb Slováci a Češi vo Viedni (nápriklad , alebo ine mesto )

autor
28. júl 2023

@aylinn dakujem

svetlonos
28. júl 2023

Pracovnici ams v AT musia mat at obcianstvo. Takze tazko najdes cucinca na ams pracovat.

autor
28. júl 2023

@svetlonos Dakujem

rebrambora
28. júl 2023

Kludne napis ak mas otazky

bobrina1
28. júl 2023

@svetlonos na toto si ako prisla?

vroni
28. júl 2023

@svetlonos, nemusia, nie sú štátni úradníci.

svetlonos
28. júl 2023

@bobrina1
ahoj, minule to mali ako podmienku prijatia v pracovnej ponuke.

svetlonos
28. júl 2023

@vroni
ahoj, to je zaujimave. Videla som to v poziadavkach na danu poziciu. Bolo to na dobu urcitu, zastupenie pocas Karenz. Ale dobre vediet, zase som o nieco mudrejsia.

vroni
28. júl 2023

@svetlonos, mohla to byť nejaká speci pozícia, hoci si ju obsahovo neviem predstaviť. Ale zase už som na ams zažila aj sliepku, ktorá nevedela po nemecky, tak prečo nie..

bobrina1
28. júl 2023

@svetlonos vyzaduju bud at obcianstvo alebo opravnenie pracovat v AT, co je v EU samozrejmost. Takze kludne moze niekto zo SK na AMS pracovat

svetlonos
28. júl 2023

@vroni
tak to si zas ja neviem predstavit, ist na ams a pani by mi nerozumela po nemecky 😁 Muselo to byt casom dost usmevne.

svetlonos
28. júl 2023

@bobrina1
super, mozno som to prehliadla s tym opravnenim pracovat v at

vroni
29. júl 2023

@svetlonos, a vieš, ze ani nebolo? Nakoniec mi otočila počítač, ze mam napísať rovno do systému, co chcem, lebo ona, citujem: nix sehr gut deutsch....

svetlonos
29. júl 2023

@vroni
🤣🤣🤣 to tam museli byt buď hrozni zufalci kôli nedostatku pracovnikov, alebo mala pani nejake ine pednosti.
Inak si to neviem vysvetliť. Keby este v gastre ci chižná, ok ale na urade toto ??

vroni
29. júl 2023

@svetlonos, na iné prednosti veru nevyzerala 🤣🤣🤣, ale fakt mali nejaký čas zúfalé problémy, splasit zamestnancov...