icon

Je v Pandorfe obchod Louis Vuitton?

24. dec 2022

Baby v Pandorfe nájdem Louis Vuitton? Zdá sa mi, že som zahliadla keď som tam bola naposledy, ale na webe som o tom nenašla info.

stellarstar
24. dec 2022

Nižšie je uz téma o Gucci a Prada opýtaj sa tam

bluemoon24
24. dec 2022

Ne, neni.

autor
24. dec 2022

@bluemoon24 ďakujem

shinon258
24. dec 2022

LV je vo Viedni, Salzburgu a Kitzbüheli

autor
24. dec 2022

@shinon258 ďakujem

martinmmartin
24. dec 2022

Tu by som chcel pripomenut ze svetove znacky predavajuce v outletoch je scam jak brno. Presviedcaju kupujucich ze ten tovar je uplne rovnaky ako v kammennych predajniach akoze uplne zazrakom nepredany lebo im akoze ostal a podobne hovadiny......Ak by to bola pravda tak v outlete mas 3svetriky XS , 2 Sukne 5XL a 23 nesparovanych ponoziek.....
Outletovy tovar je robeny iba pre outlety a podla toho to aj vyzera, kazda firma si zalozila podobne znejucu dceru- napr Ralph Loren si zalozili firmu POLO-Ralph Loren s tym istym logom, ktora ale masovo chrli lacne a horsie usity tovar IBA pre outlety.
Robia to vsetky firmy a je to vlastne legalizivane falsovanie vlastneho tovaru.
Tu je presne opisane ako to robi GUCCI, kde su presne rozdiely a ako poznat tovar robeny iba pre outlet

https://www.youtube.com/watch?v=03uqgzb3xkw
autor
24. dec 2022

@martinmmartin nebudú to skôr nepodarky ako falzifikaty vlastnej značky? Alebo čo sa nepredávalo dobre...

martinmmartin
24. dec 2022

Praveze nie . Su to vsetko ucelovo lacnejsie vyrobene handry urcene na predaj IBA v outletoch . Ak by to boli nepodarky a chybbe kusy tak ich tam mas kusovo , nie plny obchod komplet sortimentu. Mas pravdu ze to nieje priamo falzifikat ale system ako luxusny vyrobca dokaze predavat masovo tovar za plebsove ceny. Ich povodny tovar im robi reklamu a preto ho sami sebe napodobuju tak aby vyzeral rovnako ale kvalita je uplny suteren. Ta ale nieje vidiet. Je to na hrane podvodu zavadzania zakaznika ale oni presne vedia ako sa chranit.
Plebs si kupi horsie urobeny produkt, kupi si ale aj pocit ako vybabral so systemom, a pocit absolutneho uslechu aky dobry deal to je. Lenze furt si kupil tovar za cenu tak ako ju predajca stanovil od zaciatku , ziadna zlava, proste si kupus lacnejsi tovar lacnejsie robeny.....

vevesh
24. dec 2022

@martinmmartin tak neviem, u nas kupis originaly -sice par rocne, ale originaly. Ale par rocne maju vady- ako textil, tak aj koza starne a straca na kvalite. Originaly 2.triedy predava TK Maxx. Cize maju chyby kvality a tym padom nesmu byt predavane za original cenu. Nikto nebude extra falsovat vlastnu znacku, nepreslo by to cez oficialny predaj v niektorych krajinach eu, ktore si potrpia na originaloch a falcifikovani...

martinmmartin
24. dec 2022

@vevesh To nieje falsovanie vlastnej znacky, to je proste spisob ako zarabat na ludoch co by si tvoj luxusny tovar nikdy nemohli dovolit ale je tych ludi tolko ze ked mas ma kuse minimalny zisk tak sa to furt oplati. Proste Gucci si zalozi outlet Gucci ( s inym fontom), Ralph loren - Polo ralph loren
Max Zara- BGCMG MAx Zara
Coach - Coachoutlet...

Generally, our manufactured-for-outlet product will be less embellished — using less overall hardware and/or simpler hardware, may not have an exterior pocket, or may have a narrower gusset, may have a simpler (non-branded) lining, or may use a flat versus tumbled leather — compared to the retail bag that inspired it."

martinmmartin
24. dec 2022

Tu je zoznam znakov na ktore sa musis pozriet aby si vedela ci je to tocar do normal ej predajne alebo robeny iba vylucne pre outlet

Banana Republic: Merchandise from the outlet has three small diamonds underneath the brand name on the tag.
Kate Spade: Clothing from the outlet has an embroidered spade above the label name, and the tag stitching is greenish instead of gold. In bags and wallets from the outlet, the spade logo is a square with a hollowed-out spade in the middle or a stamped spade.
Gap: Outlet tags have three small squares below the brand name.
Ralph Lauren: “Chaps,” “Lauren by Ralph Lauren” and “Polo Ralph Lauren” brands are lower-end lines found at outlets and places like Kohl’s.
Brooks Brothers: If the tag says “346,” it’s from the outlet.
J. Crew: Merchandise from the outlet has two small diamonds underneath the brand name on the tag.
Coach: Outlet items have a serial number that starts with “F.”

beataxxx
24. dec 2022

Ked som sa bavila s predavackami v Parndorfe, povedali mi, ze rozdiel je v tom, ze tam maju modely z predchadzajucich rokov, nikdy nie novinky……

martinmmartin
25. dec 2022

@beataxxx To je presne to co ti maju povedat maju to predpusane. Ak sa ich spytas na detaily ze z ktoreho roku , aka je to kolekcia atd tak ti nepovedia vobec nic. A ked si pozries visacku tak zistis sama kolka bije. Bude tam Ralph by Ralph loren namiesto "Ralph loren" atd...
Nepripada ti divne ze sa im " nepredavala" dobre komplet cela kolekcia?? Tieto firmy minaju miliony na navrhovanie handier tak aby to bolo aktualne, kolkokrat sami trendy dokonca urcuju.....a zrazu maju plny outlet veci co akoze bola chyba???? Outletovy obvhod je plny kazdy den rok co rok?, nikdy tam neuvidis prazdne policky, ze sorry ale tento rok bolo vsetko uspesne , Myslis ze mali nepredatelne kolekcie non stop kazdy rok ?