Kde najlepšie zaparkovať auto vo Viedni na 4 dni?
Ahojte. Idem si po radu.
Koncom marca odlietame do španielska na 4 dni z Viedni. Keďže bývame ďalej, a cesta tam by bola minimálne že 3x musíme prestúpiť kým prídeme na letisko, tak sme sa rozhodli ísť autom.
Kde sa ale najviac oplatí nechať auto ? Máme neskôr prílet , čiže až okolo 23:20 budeme na letisku. Akurát žiaden spoj nepôjde. Prvý spoj ide okolo 01:20 do BA.
Rozmýšľala som, či nechať auto zaparkované na letisku ( cena 120€) alebo teda niekde v BA ( kde predpokladám tiež bude treba nájsť miesto na 4 dňové parkovanie) a potom ešte nejaký taxík ( orientačná cena tiež okolo 55€ + ).
Ako to zvyknete riešiť vy ?
A odpoviem dopredu - nie, nevieme si auto nechať u známeho, nepoznáme tam nikoho, a ani nás nik nevie zobrať na letisko a z letiska domov 😅
Ďakujem
Pozrite si Panda parkovisko pandaparken
Nás vychádza na 12 dní 100€, tak na 4 by to mohlo byť lacnejšie. Je to na letisku, odvezú vás a aj dovezú bez ohľadu na čas letu.
my vždy nechávame auto na letisku keď ideme na dovolenku.
Keď ideme len na jednodňový výlet, tak nechávame auto na záchytnom parkovisku Erdberg, tam sa platí 4,40 eur na 24h, a odtiaľ sa presúvame metrom
Zaparkovat na mazur, odtial a spät chodi bus zadarmo, je to asi 10 min. Cestovny poriadok je na stranke.
hĺttps://www.mazur-parken.at/jart/prj3/mazur_2017/main.j...
normálne na letisku, nie je to drahé
Panda parken je za mňa najlepšie riešenie z vyskúšaných. Je to v dedinke blízko letiska, parkovisko je strážené a v cene máte odvoz na letisko aj prívoz naspäť, personál bol veľmi milý. My odvtedy využívame len túto službu. Hlavne, keď let mešká alebo prídete v noci, tak nemusíte stresovať, lebo vás vyzdvihnú kedykoľvek.
Tiež odporúčam panda, je to super služba, auto priamo na letisku a strážené

Môžeš využiť P+R v Petržalke, ale neviem či by som tam chcela nechať auto.Uz by som parkoviska radšej na letisku