Mamičky slovenky žijúce vo Viedni
Ahojte najdem tu nejake mamicky slovneky,ktore ziju vo viedni.rada by som nejake spoznala zijem vo viedni a nemam tu kamosky maminy.dakujem.zuzka.
@simvansof na potvrdenie o pobyte (anmeldebescheidigung) budes musiet ale dokladovat, ci mas minimalny prijem na zivot v Rakusku. Uz si presne nepametam, kolko to bolo presne, ale ja som musela mat prijem okolo 700 EUR mesacne, alebo tu sumu krat 12 na ucte. To som vsak bola ale este len tehotna, neviem ako tu sumu ovplyvni fakt, ze mas uz deti, mozno to moze byt este vyssie :(
ahojte baby, chcela by som sa opytat, ci nechodi niektora z vas do Eltern-Kind centra v 23. bezirku? lebo ja sa tam chystam v pondelok.
Ahojte maminy! Mam 4-mes. dievcatko a tiez hladam niekoho na spolocne kocikovanie. 10.bezirk, Reumannplatz 🙂
@milacik65 ahoj tiez by som sa k vam rada pripojila babatko cakame 5marca a moj priatel pracuje od 10hod do 23hod takze budem cele dni sama my byvame v 10 bezirku
@katulka225 ahoj Katulka tak od marca mozme kocikovat spolu 🙂)tiez byvame v 10 bezirku🙂)a kde presne tam byvate my na qullenstrasse blizko Reummanplatzu
@karolinka20 ahoj, to je super! Tesim sa! My byvame na Keplergasse, blizko od vas. Co budes mat? Dievcatko alebo chlapceka? Kde budes rodit?
@katulka225 som rada,ze som tu niekoho nasla a tak blizko mna to je super 🙂)
@karolinka20 Aj ja som rada Karolinka. Nepoznam vo Viedni ziadnu Slovenku, takze sa velmi tesim, ze si tu budem mat s kym pokecat 🙂))
@karolinka20 ahoj, prajem prijemne tehulkovanie 🙂 my byvame v 15.-tom, ako dlho ste tu? do 10. teho chodime k dr
@milacik65 ahoj ,dakujem 🙂)my sme tu 2 roky no 15 je troska dalej ,ale niekedy sa stretnut mozme🙂a aku mate doktorku??ona je slovenka ,pretoze uz som nad tym aj ja rozmyslala kde by som malu potom prihlasila
@karolinka20 my chodime k lenke widner je to ceska a som spokojna 🙂 uz ste tu dost dlho 🙂 my sme tu len od maja... toto je tvoje prve babo?
@milacik65 ano moje prve 🙂)a uz sa neviem dockat 🙂a zvykla si si tu uz ???ja som si dlho nemohla ,stale ma to tahalo domov,dakujem za info pozriem si ju na nete asi by som k nej tiez isla
@milacik65 jasne pracovala kvoli tomu som si musela zvyknut aj ja 🙂)inak by som sa uz davno vratila keby tu nemam pracu a ty uz pracujes alebo si na materskej?
@karolinka20 ja som este na materskej, maly nastupuje v maji do skolky, tak potom si hadam nieco najdem 🙂
@milacik65 tak drzim palce tu si urcite nieco najdes to nie je ako na slovensku a mas predstavu co by si asi chcela robit?ty to budes mat asi troska tazsie kedze si tu nepracovala myslim casovo najlepsie by bolo keby si robila od rana do 14hod kvoli malemu
ahojte , nejaka mamina na stretko v 18 bezirku? byvali sme v 14 ale uz sme sa prestahovali 🙂
ahojte ,prosim vas rodacky hladam nejaku mamicku pre kamaratku ,je sama v rakusku a nema tam ziadnu kamaratku,,ja zijem na Cypre,je mi jej luto.Ona ma 10 mesacnu dcerku a je to ceska byva v
Sankt Nikolai Ob Draßling, Steiermark.
@dominika2727
ahoj, ja zijem v 2. bez. a mam 13 mesacneho syna. Rada by som sa stretla s dalsimi kockami co su na materskej...takze ak je zaujem mozme sa dohodnut..
ahojte maminy. ja a moja 2-rocna dcerka by sme sa radi zoznamyli s niekym na volny cas vikendy na kavu a pod.byvam tu uz 13 rokov.predtym v 15.,bez. a teraz hranica 20., a 2. ak ma niekto zaujem nech napise. tesime sa 🙂
ahojte, tak my sme 18 bezirk, maly ma 16 mesiacov 🙂 a neviete niekto kam sa da teraz s detmi? hladala som na nete , nasla som nejake eltern-kind zentra ale neviem ako to tam chodi 🙂
@monika1005
ja by som sa rada stretla, byvam v 2. bez. ak mas cas a chut napis kde a kedy...tento vikend nemozem a v pondelok idem na SK na tyzden...takze asi tak. Bud este tento tyzden, alebo az ked sa vratim.
@monika1005 ...ahoj...aj sa velmi rada pridam,stretnem,som tu sama s dceroy od aprila,a este nikoho nepoznam...
@slowakin ahoj. tak to nechajme az ked sa vratis z SK pretoze ja mozem az tak k 16:00 lebo ja uz pracujem.tak ked sa vratis sa ozvy.

@denianjelik ahoj ja som v 8. Bz.