Mamičky vo Viedni
Ahojte mamičky, žije tu niektora vo Viedni my sa vo štvrtok sťahujeme do 15.bezirku, mam 2-ročného synčeka a hľadám maminy ktoré tu žijú, aby sme spolu nejako zabili nudu, teším sa ak sa niekto nájde 🙂 😉
Ahoj Alenka!moja dcera ma 9rokov... Tvoj ma 19mes??... Tak to moze moja dcera kocikovat a my klabosit...🙂co robite v piatok?
http://www.facebook.com/#!/groups/330597893719016/ fb skupina pre maminy vo viedni
ahojte viedensko slovenske maminy 🙂
sme novi vo viedni, a nikoho tu este nepozname.
radi sa zoznamime a stretneme.
Ahojte mamicky, ktore ste tu na okraji Viedne ( 23, 12 , 13 Bezirk ), alebo v okoli ( Mödling, Brunn, Vösendorf... ) tesim sa na odpoved..
poznate nejaku pekarku co by zvladla upiect tortu?? Sikovna musi byt
ahojte, hľadám si prácu vo Viedni alebo blízkom okolí (opatrovanie detí, upratovanie). Nemčinu neovládal ale učím sa. Ak by ste niektorá o niečom vedela, dajte mi vedieť. Ďakujem 🙂
Prosim viete mi niekto odporucit, kde v centre Viedne je nejaky podnik,kde by mohlo 10-mesacne bejby pokojne lozit?Dakujem.
Ahojte mam 6 tyzd. dcerku a Rada by som nasla niekoho s kym by sa dalo ist kocikovat byvame v 21-tke 🙂
Ahojte trosku odveci sa opýtať ale neviete kolko berú kocky za hodinu keď upratujú domácnosť v Rakúsku?
Veľká vdaka
ja som nedaleko liesingu.
Halo. .Hladam overenu prekladatelku, ktora by mi prelozila slovenske dokumenty do nemciny. Potrebujem to aj s peciatkou.
Dakujem velmi pekne.
S pozdravom Marta
15 bz?
ahojte, neviete ako je to s zdravotným poistením vo AT? Nedávno sme sem prišli a musím si tieto záležitosti vyriešiť rýchlo, hlavne kôli malej dcére. Tá bude musieť v septembri nastúpiť do školy. chcem ju dať do štátnej, zrejme pôjde do prípravky, lebo nemecky nevie vôbec. Mám s.r.o. na SK takže nie som zamestnaná tu v AT, takže nemám ani poistenie v "krankenkasse"...Poradili mi formulár E106...ale neviem či sa tu s ním dá tak fungovať, že by som si tu našla doktora aj pre seba aj pre malú ....Poradíte?
ďakujem veľmi pekne
maminy nepoznate neaku spolahlivu milu pani najlepsie z 20 bezirku ktora by bola pri mojej dcere ked pride zo skoly az kym nepridem z prace ca od 15:30do 19:30 dcera je velmi samostatna len ju nechcem nechat dlho samu kym sa vratim z prace.Plan prace mam vzdy mesiac do predu. blizsie info v sprave aj ohladom Zaplatenia dakujem Teil. 069912759824 volat po 20:00

@alena008 ahoj! ja som tiez alenka 🙂
dcera ma 9mes.?ci 9rokov? 🙂)