Mamičky vo Viedni
Ahojte mamičky, žije tu niektora vo Viedni my sa vo štvrtok sťahujeme do 15.bezirku, mam 2-ročného synčeka a hľadám maminy ktoré tu žijú, aby sme spolu nejako zabili nudu, teším sa ak sa niekto nájde 🙂 😉
Ahoj Alenka!moja dcera ma 9rokov... Tvoj ma 19mes??... Tak to moze moja dcera kocikovat a my klabosit...🙂co robite v piatok?
http://www.facebook.com/#!/groups/330597893719016/ fb skupina pre maminy vo viedni
ahojte viedensko slovenske maminy 🙂
sme novi vo viedni, a nikoho tu este nepozname.
radi sa zoznamime a stretneme.
Ahojte mamicky, ktore ste tu na okraji Viedne ( 23, 12 , 13 Bezirk ), alebo v okoli ( Mödling, Brunn, Vösendorf... ) tesim sa na odpoved..
ahojte, hľadám si prácu vo Viedni alebo blízkom okolí (opatrovanie detí, upratovanie). Nemčinu neovládal ale učím sa. Ak by ste niektorá o niečom vedela, dajte mi vedieť. Ďakujem 🙂
Prosim viete mi niekto odporucit, kde v centre Viedne je nejaky podnik,kde by mohlo 10-mesacne bejby pokojne lozit?Dakujem.
Ahojte mam 6 tyzd. dcerku a Rada by som nasla niekoho s kym by sa dalo ist kocikovat byvame v 21-tke 🙂
Ahojte trosku odveci sa opýtať ale neviete kolko berú kocky za hodinu keď upratujú domácnosť v Rakúsku?
Veľká vdaka
Halo. .Hladam overenu prekladatelku, ktora by mi prelozila slovenske dokumenty do nemciny. Potrebujem to aj s peciatkou.
Dakujem velmi pekne.
S pozdravom Marta
ahojte, neviete ako je to s zdravotným poistením vo AT? Nedávno sme sem prišli a musím si tieto záležitosti vyriešiť rýchlo, hlavne kôli malej dcére. Tá bude musieť v septembri nastúpiť do školy. chcem ju dať do štátnej, zrejme pôjde do prípravky, lebo nemecky nevie vôbec. Mám s.r.o. na SK takže nie som zamestnaná tu v AT, takže nemám ani poistenie v "krankenkasse"...Poradili mi formulár E106...ale neviem či sa tu s ním dá tak fungovať, že by som si tu našla doktora aj pre seba aj pre malú ....Poradíte?
ďakujem veľmi pekne
maminy nepoznate neaku spolahlivu milu pani najlepsie z 20 bezirku ktora by bola pri mojej dcere ked pride zo skoly az kym nepridem z prace ca od 15:30do 19:30 dcera je velmi samostatna len ju nechcem nechat dlho samu kym sa vratim z prace.Plan prace mam vzdy mesiac do predu. blizsie info v sprave aj ohladom Zaplatenia dakujem Teil. 069912759824 volat po 20:00

@alena008 ahoj! ja som tiez alenka 🙂
dcera ma 9mes.?ci 9rokov? 🙂)