icon

Nákupy v Rakúsku

25. okt 2021

Vy budete vedieť lepšie ako neockovana musím ísť na antigenovy test, ktorý nesmie byť starší ako 48 h a potom??zahlasiť sa do ehranice a...idem iba na otočku na nákupy.Treba karanténu?

nelly3
25. okt 2021

ano ako pises, ale mozes risknut a uvidis, mozno prejdes 🙂

tina4931
25. okt 2021

Netreba nič, podľa tvojich prefrenciíí

sasa1310
25. okt 2021

karanténa pri návrate. Podmienky v AT raz dva vygúgliš na www.mzv.sk

loginexistuje
25. okt 2021

ano pri navrate karantena a na piaty den pcr

loginexistuje
25. okt 2021

AG testom nie starším ako 48 hodín;

Potvrdenia musia byť vyhotovené v nemeckom alebo anglickom jazyku a potvrdené lekárom, resp. atestovaným zdravotníckym zariadením.

autor
25. okt 2021

Neviem čítam, že karanténu netreba

ivkazba
25. okt 2021

To, čo si poslala, je o vstupe zo Slovenska do AT. Do AT ti stačí ten test, ale po návrate z AT na Slovensko karanténa, test najskôr na 5 deň a koniec karantény až po obdržaní negatívneho testu. Samozrejme, registrácia na ehranica ešte pred prechodom z AT do SR.

autor
25. okt 2021

@ivkazba ďakujem nevšimla som si.Ten PCR test si platím?Mám chuť nikam necestovať.Vzdy som kupovala deťom paperove bundy, čižmy v Parndorfe rok aj pol som nebola a teraz ešte ich mám nechať aj doma zo skoly kvôli karanténe.Ked sa prihlásim na ehranicu je teda povinnosť ísť na test?Ak sa neprihlásim na ehranicu?

kinderzwillinge
25. okt 2021

Ked chces ist na nakupy do Rakuska, tak hlavne cim skor, lebo novy kancelar ide zaviest obmedzenia pre neockovanych, kedze im stupaju cisla

loginexistuje
25. okt 2021

ano test pre vstup si platis ty spat si v karantene a na liaty den pcr ten hradi stat ale dovtedy musis byt v karantene

autor
25. okt 2021

@kinderzwillinge áno, teraz chcem ísť vo štvrtok cez prázdniny.Ja tu neviem kúpiť kvalitné oblečenie a chcem už nakúpiť za normálne ceny topánky.
@loginexistuje ďakujem antigen viem, že platím som sa zľakla, že aj PCR.

loginexistuje
25. okt 2021

stvrtok je ok zajtra maju statny sviatok

kinderzwillinge
2. nov 2021

Autorka, podarilo sa ti ist na nakup ?? Ako dopadli prechody cez hranice ??