Oplatí sa navštíviť Pandorf počas začínajúcich výpredajov?
Oplatí sa íst do Pandorfu na zajtrajsie zacinajuce vypredaje? Ked chcem ist do potravin do akeho obchodu je najlepsie ist?
Mas na mysli Designer Parndorf Outlet? To ake outletove potraviny vo vypredaji tam chces nakupovat? Do potravin chod do Hainburgu ci Kittsee do Hofera, Lidla, Billy a Sparu. Tam ale vypredaje nie su, iba tovar v akcii.
@spolocenskesatynela Oplatí - neoplatí. Záleží od toho, čo chceš kúpiť. Ja si tam neviem nakúpiť. Sú to tuctové veci, podľa mňa predražené. Ale vraj značkové. A tvária sa, že sú vo výpredaji. Ale potraviny tam nekúpiš. To musíš ísť, ako tu napísali, do Kittree alebo Hainburgu. A do ktorých potravín? Keď obľubuješ nakupovať v Lidli, tak choď do Hofera, alebo do rakúskeho Lidla. Ak nakupuješ v Kauflande, tak sa ti bude páčiť Spar alebo Interspar. A Billa je rovnaká ako u nás, akurát majú viac tovaru rakúskeho pôvodu.
Mas na mysli Designer Parndorf Outlet? To ake outletove potraviny vo vypredaji tam chces nakupovat? Do potravin chod do Hainburgu ci Kittsee do Hofera, Lidla, Billy a Sparu. Tam ale vypredaje nie su, iba tovar v akcii.
@anonym_98858e to bola druha otazka kde ist do potravin (v okoli)
Ťažko povedať či sa oplatí, môže nemusí. Bola som tam keď boli posledné takéto "výpredaje" vtedy lákali konkrétnymi vecami ktoré tam budú v super zľave (aj teraz tak lákajú), mala som vyhliadnute 3 veci a nič z toho tam nemali.
Bola som tam asi týždeň dva dozadu a z vypredajovych veci tam už nemali veľa už mali poväčšinou novú kolekciu, a to čo bolo vo výpredaji boli okrajové veľkosti XS a XL a vyššie. Väčšina obchodov už ani nemala final sale tak neviem ako to budú teraz robiť
PARNDORF
za mna su tieto vypredaje skor marketingovy tah. Niekolkokrat som nakupila lacnejsie mimo nich. a v ovela vacsou klude. Mozno nieco specialne prisposobia tomuto. Bola som dvakrat a nikdy viac.

Podla toho co od toho ocakavas a co si chces/potrebujes kupit. Ale zarucene sa priprav na davy ludi a preplnene obchody. Na potraviny staci ist do kitsee, su tam vsetky obchody na jednom mieste, chodim najcastejsie spar/hofer/lidl a v kazdom mam veci ktore tam pravidelne kupujem.