Rakúske supermarkety
Ahojte,
V ktorych rakuskych potravinach najradsej nakupujete?
V ktorom maju podla viac najlepsie ceny?
A treba aj u nich nejaku klubkartu?
@queen_mary ja nakupujem naj v Hofer tam clubkarta nie je, potom Penny ma tiež dobré akcie tam je jö karta a s touto jökartou ideš aj do Billy a Bipy na nákup. A Lidl ako u na sk
@queen_mary Interspar,hofer a lidl to mam tu v dedine a klubove karty nemam do intersparu su sem tam nalepky na 25% zlavy
@queen_mary a este pridám do billy a sparu sa oplatí len vtedy keď máš -25% nálepku, slar ešte cenovo je ok ale billa je drahá
Kupujem podla toho, co potrebujem... Penny je taky zaklad, zo sparu beriem zeleninu/ovocie, chlieb. Billa plus je super v tom, ze tam najdem nejake specialne veci, napr bezlaktozove (mascarpone...). Lidl, hofer a billu mam od ruky, takze tam idem iba vtedy, ak je nieco v akcii... Za mna billa a billa plus najdrahsie, spar drahsie, ale da sa a penny mi pride taky celkom v pohode...
Billa Plus, Spar a Billa. Nakupujeme 90% potravín tam. Všetko je drahšie ako na Slovensku, čiže nechodíme kvôli cene ale kvalite a chuti a výberu.
@guiseppinka Penny som mala rada uz pomaly 10 rokov v tirolsku nemame tento obchod,zrusili vsetky
@katinka71 fakt? Tirol uz nema? Dufam, ze u nas sa nezrusia (NO)
Spar a Hofer, z drogerie Bipa.
celkom fajn je billa plus a penny - to je si myslim, ze taka klasika. ono niekedy tak sledujeme co kde maju a podla toho sa ide na nakup, ale nie zakazdym je cena lacnejsia, no kvalita lepsia podla mna je
@queen_mary
ahoj, ak tu zijes a mas moznost, je super ist do billa plus o 8:00 rano (aspom u nas) Dostat tam trojkilove tasky za 3€ a mas namiesane ovocie a zeleninu. Vzdy som mala v nom peknu zeleninu, ovocie a za omnoho viac ako tie 3€, kt som zaplatila. Maju aj celkom dobry vyber, ceny vyssie. Ostatne ti baby uz vystizne napisali.
@queen_mary lacnejsie urcite nie, ale asi kvalitnejsie, tiez odporucam billa plus
Interspar a Hofer. Billaplus treba davat pozor na ich zarucne lehoty. Bezne pivo, keksy atd po zaruke v regaloch. Ale zase maju specificke veci, co inde nekupim. Tiez mam rada bio potraviny Denns. Tam tiez ich znacky su vyborne. A potom kupujem vela v lokalnych potravinach u nas od farmarov z okolia. To tie ich veci su iny level kvality.
Vsetky pisete interspar... Ved ten absolutne nie je rozsireny... Byvam v (na rakuske pomery vacsom) meste a najblizsi interspar mam 30 km, druhy 50km... Skor autorka natrafi na spar alebo eurospar... A aj eurospar je kazdy iny...

Ahoj, zvykneme nakupovať v Billa Plus, podľa mna majú najlepsi vyber a najlepšiu kvalitu. Čo sa týka cien, asi nie sú najlacnejší, ale majú klubovú kartu: “JÖ” a dajú sa tam zbierať body a raz za mesiac sa dajú využiť na zľavu na cely nákup až do výšky 20%.