Rodinné prídavky v Rakúsku
Ahoj prosím vás Tie čo poberáte rodinné prídavky v Rakúsku a boli ukrátené od roku 2019 začali už spätne vyplácať ?Ďakujem
Ahoj @malibu21 na tejto stranke su aj informacie co k tomu vsetko potrebujes: https://tj-legal.com/blog/posts/tag/rakusko.
@kaktusik007 pekny večer môžem sa prosím spýtať ja z bývalým nezijemn13 rokov on pracuje v Rakúsku, dcéru nevidel od troch rokov mám prosím vás aj ja nejakú možnosť dostať na dcéru rodinné nepodarilo sa mi za tie roky vybaviť,nesúhlasil stým,dcéra je už na strednej možno bude pokračovať ďalej som na ňu sama ,neviem kam sa mám stým obrátiť ak by ste vedeli prosím vás poraďte mi ďakujem pekne
@kaktusik007 ja som si ich vybavila sama a všetko klaplo 👌
Ahojte, stalo sa niektorej, že keď ziadaju po 2 rokoch opäť potvrdenia (skolka/praca/pobyt/sr pridavky) a odoslali ste to vcas- dorucene 20.5 a ziadali to do 27.5- ze v dalsi mesiac vam nedosli peniaze? Volala som tam a ze maju to dorucene ale nespracovali to… mne sa to zabtie roky nikdy este nestalo a teda neviem kolko mam cakat kym to spracuju?
@monchichichi. Kvôli digitalizácii spracovávajú ziadosti dlhšie....ich validacia trvá dlhsie
@monchichichi ano, stalo sa mi to - tri mesiace som bola bez pridavkov, potom doplatili spatne. Ale naposledy som s tym tiez ratala, ze tak tei mesiace nic, ale pokracovali plynulo 🤷🏼♀️ a to som aj menila pracu..... tazko povedat aky v tom maju system
@kaktusik007 ved prave ze mne vzdy pokracovali plynulo dalej. Toto sa mi nestalo a to uz poberam 7 rokov…. Preto ma to prekvapilo a trosku aj nasralo :D
@monchichichi ahoj presne toto sa nám stalo do 20 .5 sme mali poslať všetko Poslali sme aj skôr a stále nič
@mariali31 my sme mali poslat do 27ho. A poslali sme tiez o tyzden skor:/ je to hrozne, hlavne ak je niekto izaj na tie peniaze odkazany- ze zrazu ich nedostane. To by u nas podla mna nepreslo.
@kaktusik007 u nás svetlá chvíľa za 14 rokov žiadna ,sme ho nevideli

@malibu21 jaaj, ty ich este nepoberas ;) jasne ze to treba vyuzit, uplne suhlasim.