Sirup proti horúčke - Rakúsko
Prosím vás poraďte aký liek mam kúpiť v rakúsku proti horúčke na SR vserko vypredané a malý teplotuje. Dakujem za každú radu
@stellarstar prosím ta q je to vhodné aj pre 3 ročne dieťa?
@eleonora21 veď som hľadala len pre malé deti
@stellarstar ďakujem krasne
Takto vyzerajú
@eleonora21
@eleonora21 v lekarni najlepsie poradia
@stellarstar
@deniskap viem len nemám možnosť ísť do lekárne dávam to len kúpiť aby sme mali pre drobca
Skuste kupit čipky. Tie este su.
@eleonora21 moj 3 rocny uz jedol aj tabletky - je tam menej stabilizatorov a lepsie zaberaju
Otázka je či v Rakúsku budu mať, lebo v Nemecku tiež chybaju
@eleonora21 mexalen sirup je od dvoch rokov a na striedačku som davala Nuroflex... To je ako paralen a nurofen
Nezabudnite zobrať rakúske pohraničnej lekárne utokom a nakúpiť po 5 ks sirupov na hlavu (dieťaťa).... To bude super.
@akje to môj nedá vôbec vytlačí to hned
@maciatkolulu hej hej sto kúpim q potom tu budem mat biznis :( akože vážne zo mňa hovädo nerobte...malý ma horucku a nemám mu co dat zháňam kde sa dá. Ci mam nechať svoje dieťa sa trápiť? 100ks mi netreba dakujem kúpte si aj vy
@eleonora21 keby malo moje 3roxne dieťa horúčku, nehysacim a nezhanam sirupy, ale roztlačíme paralen, dám na lyžičku s čajom a voila. Je to. Našťastie je vraj už nuroflex na recept. Ten kto potrebuje dostane. A na sk je jeden z dôvodov nedostatku týchto sirupov žiaľ sebwckost ľudí. Stačí si prejsť MK, kde s kľudom napíšu, zibrala som 3 fľašky a dve krabičky cipkov atď. 👍
@eleonora21 ešte raz som prečítala a nerozumiem, fakt je lepšie nechať dieťa s horúčkou sa trápiť ako ku podať liek v inej forme? Moja generácia by tu bola vo veľmi obmedzenom množstve 🤣🤣🤣🤣. No nič. Veľa zdravia a veľa rozumu želám.
@maciatkolulu nebudem tu s vami vypisovať a hejtovat. Majte si svoj názor mne dajte pokoj. Ja svoju odpoveď mam a ako matka si pre svoje dieťa kúpim to co potrebuje hoci aj v rakúsku. On mi tabletky nezje to asi viem lepšie ako vy. Sama dr mi povedala nech skúsim zohnať v iných štátoch, e ru nič už nie je iba capiky. Takže tak. Hádať sa mi nechce. ostatnym ďakujem za rady a pomoc.pekný večer
@eleonora21 aj moj. To chce len malu fintičku 😊 ked das cipok, treba nohy vystriet a tak sa cipok nevysmykne von ale supne sa dnu 😊
@maciatkolulu absolútne nevhodný komentár, ktorý nikomu nepomohol :(
@eleonora21 ahij kup nuroflex, je supr dava sa uz od tretieho mesiaca. Je jahidovy a pomarancovy. Povedz ken kolko ma maly kg a oni ri daju ten spravny 🙂
@akje no skúšala som veru aj tak ale on tu ritku tak stlačí že buď ho tam vôbec nevie nevopcham alebo ho hneď vytlačí.
@svetlonos, výpadok ho je, preto nemajú všetky lekárne, len tie, ktoré sa predzasobili. A idioti, ktorí nutne potrebujú zásoby na najbližších 60 rokov sú aj tu, takže ho dali po novom na predpis (nikdy pred tým na predpis nebol). Ja mam doma ešte spred roka, moje deti nebývajú choré a ja nepoužívam nureflex namiesto vody.
Ak potrebujete ,tak na etabletka ,internetová lekáreň ma ešte paralen sirup paci link . https://etabletka.sk/obchod/paralen-sus/
A majú aj nurofen sirup 😉

@eleonora21 mexalen, ben-u-ron, ibu-ratiopharm, MediNait