icon

Tipy na kúpaliská v Rakúsku blízko slovenských hraníc

lega35
23. júl 2024

Ahojte dievčata,
mate dajaký tip na dobre kupalisko v rakusku blizko hraníc SR?
aby to nebolo viacej ako cca 40minut.
Dakujem moc

vroni
23. júl 2024

@lega35, no.... 1) definuj dobre kúpalisko. Vybavenie, vyťaženosť, výška vstupného, bufet, veľkosť, možnosti pre deti? Čo musí mať a na čom ti nezáleží.
2) aby to nebolo viac ako 40 minút od Bratislavy alebo Kutov?
Je ich strašne veľa. Čím väčšie a lepšie vybavené, tým plnšie.

misinka0611
23. júl 2024

Bruck an der Leitha

lega35
autor
23. júl 2024

@vroni myslim nie moc daleko, primerane vstupne, aspon jeden bufac, a samozrejme nie hlava na hlave. A mam 11 a 14 rocne deti, tak uz nepotrebuju detske atrakcie ale tobogan je fajn-
. pozerala som v Haiburgu, ale nepoznam, len cez net.
Myslela som ze niekto z Vas chodi a pochvaluje si , tak da dobry tip.
Dakujem pekne

lega35
autor
23. júl 2024

@misinka0611 dakujem kuknem

vroni
23. júl 2024

@lega35, Hainburg je fajn, veľký, ale hlava na hlave. Bruck je menší a menej napchaty, ale mimo jednej šmykľavky je tam len skokanska veža. Od Bratislavy smerom na Gänserndorf je Matzen a Schönkirchen-Reyersdorf, menšie kúpaliska, ale málokto ich pozná a bývajú prazdnejsie. Klasickým smerom po diaľnici je ešte kúpalisko v Prellenkirchen a Gols, jedno má tobogan, druhé vodný vír, ale tiež sú to malé kúpaliska a cez víkend hlava na hlave (nie až tak ako Hainburg ale dosť). A do 40 minút stihnete aj Schwechat, tam je veľké kúpalisko s toboganmi aj skokanskou vežou, predpokladám, že nebude zvlášť plne, je ďaleko pre Bratislavčanov aj Viedencanov a stále je to maličké mesto.... A u miestnych veľmi neoblubene (netuším prečo. Mimo faktu, že je tam letisko a rafinerka).

janocka
23. júl 2024

Ja mam rada kupalisko v Bruck an der Leitha a este rezort s bazenmi vnutronymi a vonkajsimi a jazerom - St. Martins Therme vo Frauenkirchene. Tam sa oplati ist prve 2 julove tyzdne ked maju akciu, ze deti ked donesu vysvedcenie, ze vystupne neplatia, lebo 4 clenna rodina len za vstupne da vyse 100€. Je to cca 40min. od BA

vroni
23. júl 2024

@janocka, no, st. Martins je ale pekelne drahé. Nielen vstupné, aj vnútri.

majlo1234
23. júl 2024

A nejake prirodne viete odporucit? Ja som to mala volkde ulozene a uz to neviem najst. Viem, ze su nejake kusok od hranic ale kdeee?😇

janocka
24. júl 2024

@vroni áno, je... to jedlo majú veľmi drahé. Spravila som to naposledy teda tak, že som doma ráno spravila lievance, to mali ako hlavné jedlo a v reštike si dali len fritátovú polievku.. no a ešte sa dotlačili ovocím a keksíkmi

lega35
autor
24. júl 2024

Dakujem vam dievcata, za rady. urcite daco vyskusam
pekny den vam

barb0renka
Autor odpoveď zmazal
lega35
autor
29. júl 2024

Ahojte dievcata,
tak som bola vyskusat kupko na kupalisku v Prellenkirchen.
Voda fajn, prostredie upravene, take male kupko,
Ale musim povedat ze strasny bufet tam bol.
boli tam 3 nemozne rakusanky, ktore to nezvladali , odstali sme si poriadnu radu asi 40minut a potom nam pri okienku povedali ze uz nic nerobia, len hod dog, hranolky a langos.
a teda neviem, ale mne sa zda ze za 15ks hranoliek zaplatit 4.5e je dost.
Ale asi som uz z ineho sveta.
tak snad nabuduce natrafime na lepsí bufác.