Umelé mlieko pre alergikov v Rakúsku: Aké sú možnosti?
Ahojte, ako je to s UM v Rakusku? Pojdeme v dohladnej dobe do Kittsee, rozmyslam ze kupim pre 1,5r UM vhodne pre alergikov na BKM. Dakujem za Vase tipy
@simona92101 nutrilon, ale kedze mam podozrenie na alergiu tak chcem skusit mliecko vhodne pre alergikov
A preco z Rakuska?ak je podozrenie,kup u nas dostupny Nutrilon allergy care,zatial si vybav ziadanku na alergologiu/gastro.ak ti dr.potvrdi diagnozu,bude ti mlieko davat na predpis.ak ho kupis v Rakusku,tak ti take mlieko predpisat nemoze
@simona92101 raz som sa bavila s mamickou, ktora spominala ze kupuju nejake v AT lebo ma naj zlozenie. Zatial je to skor na “skusku”, ci zmiznu niektore priznaky, ktore vidim a podozrievam z toho ABKM. Dakujem za tip
ked na skusku, tak proste vyskusaj. len ono tiez nie je asi dobre menit tie mlieka kazdu chvilu.
My sme najprv zacinali pri oboch detoch s ciastocne nastiepenou kr.bielkovinou,t.j ten Nutrilon,ale nestacil.deti mali hnacky,reflux,aj ekzem.na gastre predpisali nakoniec Neocate.este je Kendamil medi+.v CZ je este Althera.
Ake priznaky ma dieta?
U nich je tusim Novalac,Humana a Bebivita
@simona92101 ekzem, seborrea, ak tvaroh napr alebo jogurt tak aj riedka stolica. Ked sme vynechali vsetko mliecne okrem UM tak ekzem a riedka stolica ustupili. Este ostava seborrea vo vlasoch tak to pripisujem nutrilonu
Tak to by potom sedelo.

A doteraz pil ake mlieko?Neocate ci allergy care?