icon

Umelé mlieko pre alergikov v Rakúsku: Aké sú možnosti?

1. mar 2024

Ahojte, ako je to s UM v Rakusku? Pojdeme v dohladnej dobe do Kittsee, rozmyslam ze kupim pre 1,5r UM vhodne pre alergikov na BKM. Dakujem za Vase tipy

simona92101
1. mar 2024

A doteraz pil ake mlieko?Neocate ci allergy care?

autor
1. mar 2024

@simona92101 nutrilon, ale kedze mam podozrenie na alergiu tak chcem skusit mliecko vhodne pre alergikov

simona92101
1. mar 2024

A preco z Rakuska?ak je podozrenie,kup u nas dostupny Nutrilon allergy care,zatial si vybav ziadanku na alergologiu/gastro.ak ti dr.potvrdi diagnozu,bude ti mlieko davat na predpis.ak ho kupis v Rakusku,tak ti take mlieko predpisat nemoze

autor
1. mar 2024

@simona92101 raz som sa bavila s mamickou, ktora spominala ze kupuju nejake v AT lebo ma naj zlozenie. Zatial je to skor na “skusku”, ci zmiznu niektore priznaky, ktore vidim a podozrievam z toho ABKM. Dakujem za tip

vladdinka
1. mar 2024

ked na skusku, tak proste vyskusaj. len ono tiez nie je asi dobre menit tie mlieka kazdu chvilu.

simona92101
1. mar 2024

My sme najprv zacinali pri oboch detoch s ciastocne nastiepenou kr.bielkovinou,t.j ten Nutrilon,ale nestacil.deti mali hnacky,reflux,aj ekzem.na gastre predpisali nakoniec Neocate.este je Kendamil medi+.v CZ je este Althera.
Ake priznaky ma dieta?

simona92101
1. mar 2024

U nich je tusim Novalac,Humana a Bebivita

autor
1. mar 2024

@simona92101 ekzem, seborrea, ak tvaroh napr alebo jogurt tak aj riedka stolica. Ked sme vynechali vsetko mliecne okrem UM tak ekzem a riedka stolica ustupili. Este ostava seborrea vo vlasoch tak to pripisujem nutrilonu

simona92101
1. mar 2024

Tak to by potom sedelo.