Viedeň - Stretnutie maminiek a tehuliek
Pravidelne stretnutia deticiek, maminiek, tehuliek v parkoch, na kavickach a prechadzkach 😉
@sandricka2011 a kam a kedy idete? Pokial nebude pršať pôjdem určite s malou poobede von
@ellie13 mame sa teraz stretnut o 2.30 na linzer strasse...ja ju odtial vezmem na jubileumswarte wiese..neviem ci to poznas. Lebo ja mam este DVOCH psov 😨 ...a je tam super..taka velka luka. Mas auto,ze by si isla s nami? Mne uz sa bohuzial do auta nevojdete ,kvoli psom 😒
@sandricka2011 aha,no to my asi nestihame,mala dnes lamala rekordy a namiesto 20min.co normalne spava,tahala skoro 3 hodiny 🙂 tak sa pekne "vyvencite" a ja pojdem dieta "vyvencit" len tu okolo domu 😀
@ellie13 tak sa mozme dohodnut kludne niekam na zajtra,ak bude pekne 🙂 Poviem aj Hankea nieco vymyslime 🙂
@sandricka2011 zajtra mame doobeda zubara, ale kludne poobede,pokial teda chlap nieco ine nevymysli 😉
@ellie13 kludne mozeme. Poobede je lepsie lebo ja sa rano vzdy nejako sismem. A teram ma este aj chrbat boli jak slak,tak uvidim ako budem zajtra. 😢
Dobry vecer vsetkym 🙂 SOm tu nova, Natalia77 mi ukazala tuto stranku. Je to moja dlhorocna kamaratka 🙂 Vraj by som mala aj moznost stretnut sa s niektorimi holkami, ktore tiez cakaju babetko 🙂 Tak my ma to potesilo ja tu nemam vela kamaratiek. Zatial vela pracujem ale budem asi len do 5,6 mesiaca pracovat potom pojdem na matersku. V mojej praci ani dlhsie nemozem ostat. Byvam v 12.bez, U4- Meidlinger Hauptstrasse, pracujem v Donau Zentre 🙂 Tesim sa na prehodenie par zaujimavych tem 🙂 pekny vecer, Lucka
Ahoj vespolek
co ten ctvrtek Donau Park? Navrhuju okolo 14h a dale, tam jak je to detske hriste (metro Alte Donau), dejme tomu u piskoviste... pokud teda nebude prset. Pujdem s @mimajo 😉
Kdyztak si muzem do IP napsat na sebe telefony kdo se domluvime.
@dagmarkaaa jasne ten stvrtok plati,snad nam dopraje pocasie!? 😉
aj my prideme vo stvrtok...len keby ma prosim mohol niekto pockat na zastavke metra 😕 bo dalej sa uz nevyznam
Aj my pridemr 🙂
@slniecko2011 ani ja neviem kde je ten park,ale mozno
@ellie13 by na tam mohla navigovat,alebo by sme sa stretli ako minule a isli by sme spolu 😅
@lucia2105 ano ano, som za 😀
ahoj vsetciii tiez by sme sa radi pridali moze niekto povedat kde kedy a ako🙂) by sme radi dosli🙂)
uz som sa teda docitala tak vo stvrtok by to aj islo radi by sme prisli dajte vediet ci to bude na 100% a kde ci ten park na donau plati🙂)
my neprideme, mam to trosku od ruky a sama s 3 si netrufnem cestovat na nezname ihrisko, oni su neriadene strely, snad nabuduce 😉 ale vy si to uzite, stretnut sa osobne je vzdy super 🙂
Hanka76, Zatial byvame v 10.Bez, pri Reumannplatz ale to bolo len docasne, hladame nieco kde je zelen, tichucko...ja poznam celu Wien okrem 11 .Bez a 21. Bez. tam len Florisdorf, uz tu dlho zijem. Mozem prist hocikam, neskor sa pojdem pozriet s malym do tych Kinderzentier, ma tu niekto skusenosti ? Aj niekde na Karsplatzi su prijemne tety v detskom centre kam chodia s 1 roc., len neviem adresu. Ale my mame este cas....
Ahojte mamicky, aj ja sa k vam rada pridavam, ale na stretnutie pridem az niekedy v lete, v juni rodim 🙂 Inac som z Viedne a byvam v 1090....a cakame teraz nase prve dievcatko 🙂 Dufam, ze sa stretnutia budu konat pravidelne! Tesim sa 🙂
@gawin zatial som napocitala 7, mozno sa este niekto prida 🙂
@lucia2105
@slniecko2011 baby mozme sa stretnut ako minule alebo sa pockame na U1 na stanici Alte donau,aby ste vy nemuseli vystupovat z metra 😉
@sis12 zabudla som v ktorom bezirku byvas...nabuduce to zorganizujeme niekde pri vas...ale to ihrisko je dost dobre,mimo cesty,ohradene a rozdelene na velke a male deti (ak si to teraz nepletiem) my sme tam chodili s dvojickami,to boli tiez cisla jeden utekal v pravo,druhy v lavo a posediet ani sekundu... 😀
@deeny jasne, budeme radi ak ta uvidime 🙂
No super tak ˇmi teda Dojdeme len prosím napíšte niekto ako sa tam ide presne popripade ulicu ˇmy Dojdeme🙂)

@ellie13 tak sa mozeme niekedy stretnut na nejake kafe alebo nieco 🙂 Dnes ideme s Hankou do parku,tak sa mozeet pridat 🙂