icon

Viedeň - Stretnutie maminiek a tehuliek

slniecko2011
26. máj 2012

Pravidelne stretnutia deticiek, maminiek, tehuliek v parkoch, na kavickach a prechadzkach 😉

deeny
31. máj 2012

@slniecko2011
@gawin
@ellie13
@dagmarkaaa
@sandricka2011
@lusy77
@lucia2105
baby mne sa dnes neda, az od piatku ak by mal niekto zaujem 😒 . skoda, ale dufam, ze tych stretnuti bude viac.. 🙂 pekny den vam prajem a uzite si to 🙂

slniecko2011
autor
31. máj 2012

tak ako teda???? 😀 stretnime sa v Donau parku a dalej sa uz dohodneme ci??? bo stale to tu menit je o nicom aby sme sa nakoniec vobec dohodli 🙂

dagmarkaaa
31. máj 2012

holky tak po 14h v Donau Park, jen kdyby moc prselo tak asi nic, vnitrni alternativa se nejak nedari dohodnout... vytrvale ale prset nema, tak na prehanku se muzem vzdy nekde schovat, Donau Turum nebo neco... zatim pa 🙂

ellie13
31. máj 2012

ja som tiez za stretnutie v Donau parku a potom uvidime.

sandricka2011
31. máj 2012

Je mi luto,ale ja dnes asi nepojdem nikam. Hrozne ma boli ten chrbat, a k tomu som bola do 4. rano v nemocnici,lebo som zacala krvacat. Ale lekari ma poslali domov,ze je to OK,tak neviem :(

sandricka2011
31. máj 2012

no ako ste dnes dopadli? aj sa vam podarilo stretnut? 🙂

lucia2105
31. máj 2012

@sandricka2011 ahoj.dufam ze si uz ok.aj ti povedali ze preco krvacas?stretko bolo fajn,na buduce sa pridas aj ty 🙂

lucia2105
31. máj 2012

@gawin aky nick tu ma mamicka co ma Sarku ?zabudla som meno 😕

lucia2105
31. máj 2012

@gawin
@ellie13
@ellie13
@dagmarkaaa @slniecko2011
baby uz som nahodila foto kuk 🙂

sandricka2011
31. máj 2012

@lucia2105 Povedal mi,ze tam mam nejaku nazbieranu krv,asi mi praskal nejaka cievka,alebo co,tak ma poslal od zajtra do nemocnice na nejake 3 dni do Hollabrunu,aby mi to dali odtial prec. Vravel,ze ma nechce nechat doma a cakat,ze co sa bude diat,tak som rada,ze nieco robi a nema len zalozene ruky. Fakt velmi mily ten MArkovic. Ale baby je zatial ok,tak to je hlavne. Dufam,ze aj ten chrbat ma prestane boliet,lebo ak to pojde takto dalej ani chodit nebudem :(
A tych dvoch debilov zo vcera by som akurat tak dobre vyfliaskala. Jeden ani nevedel zapnut sono a poslal ma domov,ze ved to krvacanie je OK a ten druhy chuj sa na mna ani nepozrel a povedal,ze mam dojst v ordinacnych hodinach,ze to nie je nic vazne. Retardi!!!

gawin
31. máj 2012

@lucia2105 ona sa vola anina 2411 nema foto nic malo je tu idem aj ja dam fotky baby kuknite neviem ako sa tu vsetkych oznacit tak kuk potom album.-))

lucia2105
31. máj 2012

@sandricka2011 pre boha to kde si bola??ja by som sa normalne odtial nepohla kym by ma nevysetrily!!!to su ozajstny retardi!!!nemam slov ☹ 😠 😠 😠 😠 ale hlavne je ze baby je ok 😉 daj potom vediet ako si dopadla.budeme drzat palce 😉 aby ste boli obaja ok 🙂

mimajo
31. máj 2012

tie fotky su pekne. tiez to stretnutie... my sme este boli spolu na veceru a potom domov. Jonasko uz spinka a my si uzivame s manzelom vecer. pozdravujeme do viedne

sandricka2011
31. máj 2012

@lucia2105 dakujem dakujem 🙂 No o pol noci sme prisli do Hanusch Hospital, tam bol ten mlady doktor s tym sonom..volal sa Elvis 🙂 Uz som sa ho chcela spytat ,ze ci mu to mam zapnut ja,alebo co. No fakt som tam bola vyse hodiny a nic mi nepovedal,len ze tam nieco vidi, co nevie co je,ale ze mam ist domov,ze je to ok!!!!
Tak sme potom sli este do Wilhelminy a tam ten chuj ma posla medzi dverami domov,ze ved mi nic nie je. Asi mal röntgenove oci. Chuj jeden.
Vies co ,ani ja by som nesla normlane domov,ale boli uz 4 hodky rano a taka som bola unavena,ze som ledva vnimala. A vnutorne som nemala nejaky strach alebo nervy, ze by sa nieco dialo,tak asi preto som aj sla. Myslela som si,ze som dostala len kramy alebo co a potom som doma na nete citala,ze sa to niekedy stava..tak to ma trochu ukludnilo.
Ale dnes ten lekar bol super,tak som rada,ze som tam sla. 🙂

ellie13
1. jún 2012

@sandricka2011 Tak snáď bude všetko v poriadku,a nabudúce sa nenechaj(aj keď dúfam,že žiadne nabudúce nebude) treba spraviť krik a pripomenúť pánovi Dr. Dolezitemu,že on slúži tebe, na to predsa prisahal! Ja by som si dala zavolať oberarzta... Neboj inak by tam okolo teba skakli... Nenechaj sa nikdy zastrasit a ked máš pocit,že nie je niečo v poriadku trvaj na vyšetrení, ja vždy hovorím " radšej 100 krát zbytočne ako raz neskoro" 😉 a už máš výrazu porodnicu kde by si chcela rodiť?

ellie13
1. jún 2012

@sandricka2011 *vybratu

sandricka2011
6. jún 2012

@ellie13 bre ranko 🙂 Vies co,keby som mala nejaky vnutorny zly pocit,ani by ma nehlo ist domov. Ale bola som nejaka kludna, co mi bolo aj divne,tak som myslela,ze som fakt len kramy dostala, a ciatla som ze sa to niekedy stava. A tak to aj vyzeralo,ako by som ich mala. uz bude dufam dobre. Krv je prec, babenko sa hybe,srdiecko bucha,tak sa tesime 🙂 Nemocnicu mi este Stefanociv odporucil Semmel-ku, ale normalne rozmyslam,ci by som nesla spät do Hollabrunu. Tam to bolo ako v raji. Len skoda,ze je to tak daleko :( Uvidim,este popremyslam 🙂
A kedy sa chysta nejake dalsie stretko ? 🙂

ellie13
6. jún 2012

@sandricka2011 no držím palce aby ste to pekne bez komplikácií zvládli až do konca 🙂 semmelweis je super čo som počula,tiež som tam chcela ísť ale bol pre mna ďaleko tak som rodina v St.josef a nelutujem, druhé pôjdem určite tiež tam odradiť 🙂 Stretko bude snáď čoskoro !? My sme do zajtra v Ba, ale potom budeme mat zas čas 🙂

matuvil
6. jún 2012

Ahojte baby, pozrela som si pár fotečiek, super, nabudúce keď budete robiť stretko, rada sa pridám. Mám už väčšie deti, dvojičky, chlapcov, majú 2a pol roka. @slniecko2011 ďakujem za link

slniecko2011
autor
7. jún 2012

@matuvil neni zac 😉 som velmi rada ze som ta spoznala uz aj osobne 🙂

susan26
14. júl 2012

ahojte som tu nova 🙂 a byvam tiez blizko huteldorf... kedy mate najblizsie stretko? 🙂 😅

katerinka3
17. júl 2012

Ahojky, sice nebydlime ve Vidni, ale treba ma nekdo zajem se potkat i mimo Viden..smer Tulln..tesime se 😎

hanka76
19. júl 2012

Holky která jste rodila v Semmelce? Chtěla bych nějaké info a dále bych chtěla nějaké doporučení na Českou nebo Slovenskou dětskou doktorku ve Vídni prosím🙂

dagmarkaaa
19. júl 2012

ahoj holky
@matuvil a kde bydlite? ja mam tez uz "starsi" dcerku 2,5 roku 🙂
@hanka76 pry ve Vidni jsou SK pediatri 3 (rikal gynekolog) - ja chodim k Bachraty a celkem Ok, no starsi pani je to.... ve 21 bezirk, v tom sidli i dalsi SK pediatr pani, jmeno nevzpomenu...

matuvil
19. júl 2012

@dagmarkaaa ja mam dvojicky,budu mat 31mes. a byvame v 5.Bez.

slniecko2011
autor
20. júl 2012

@hanka76 my chodime k ceske dr.Lenka Widner v 10.bez, zatial max. spokojnost 🙂

slniecko2011
autor
20. júl 2012

ahojte baby 🙂 ...dnes som sa rozpravala s lucia2105 ze by to chcelo neake stretkooo 😉 co tak koncom mesiaca niekedy???
@dagmarkaaa @ellie13 @milacik65 @hanka76 @mimajo @evulik22 @kilian @sandricka2011 @lusy77 @deeny @gawin @ms_vet @matuvil @susan26 @anina2411

gawin
20. júl 2012

🙂 sa tesim moc prosím nie pon Uto a stredu🙂 ak by sa dalo

ellie13
20. júl 2012

Ak nebudeme v Ba určite sa pridame... Tešíme sa! 🙂

slniecko2011
autor
20. júl 2012

@gawin
@ellie13 baby co tak az ten dalsi tyzden kolo 30.teho?? 🙂