icon

Idú mesačnému dieťatku zúbky?

11. jan 2026

Dobrý deň, prosím vás chcem sa poradiť dcéra ma teploty už druhý deň, v piatok sme boli k doktorke vraví že je zdravá kašeľ,sopliky nema, crp vyšiel negatívny. A dnes som si všimla alebo len sa to mne zda že by jej tak skoro isli zúbky? Ma mesiac a 14 dni mne to pride strašne skoro 🙄 posielam aj foto. A ďakujem za každú odpoveď

Idú mesačnému dieťatku zúbky?
anonym_011194
11. jan 2026

Nam? Ty už snáď zúbky máš dokonca už druhé a áno vyzerá to na zúbky. Odporúčam kamistad na ďasná úmrtvi ich

laskonkaa1
11. jan 2026

Ano, su to zuby

tenerifka
11. jan 2026

Tvojej dcerke zrejme idu, ale ci idu aj tebe, netusime..... Pridaj foto tvojej ustnej dutiny....

anonym_c0e97d
11. jan 2026

@anonym_autor je to skoro, ale stáva sa, moje dieťa malo v troch mesiacoch dva vonku

kiki68
11. jan 2026

Ano

autor
11. jan 2026
@tenerifka

Tvojej dcerke zrejme idu, ale ci idu aj tebe, netusime..... Pridaj foto tvojej ustnej dutiny....

@tenerifka čo je to za komentár? Pekne som sa opýtala nic zle som nenapisala. Ako vidím tuna su ženy fakt hrozne všetko im vadí buď gramatika alebo otázku ktorú zadava. Keď vám vadí moja otázka tak nekomentujte!! a pozerajte ine

anonym_73aba1
11. jan 2026
@anonym_autor

@tenerifka čo je to za komentár? Pekne som sa opýtala nic zle som nenapisala. Ako vidím tuna su ženy fakt hrozne všetko im vadí buď gramatika alebo otázku ktorú zadava. Keď vám vadí moja otázka tak nekomentujte!! a pozerajte ine

@anonym_autor Dcére idú zúbky, virozu u doktorky ste mohlo chytiť obe.

autor
11. jan 2026

Ďakujem vám za odpoveď mne sa tomu nechcelo úprimne veriť že by tak skoro zúbky som si myslela ze nejaký povlak s mliečka ale veru nie.

domka222
11. jan 2026

Ja by som povedala,že zuby skôr nie. Ešte stále má na vrchu ďasna dosť veľkú "ryhu". Ďasno by muselo byť až po vrch zdurené a červené.

kristina210
12. jan 2026

Ja si tiež myslím, že to môžu byť zuby...od prerezania má ešte asi kopu času, ale tlačiť sa môžu už pod ďasnami...prikláňam sa k tomu, že ide o zuby

zara3
12. jan 2026

Mozno sa budes divit moja, ale moj najmensi mal presne 2 zuby jak mu boli 2 mesiace 😄 tiez sme neverili, uz mu je 2,5 roka coskoro a je zdravy a zuby su vsetky v poriadku.

maryetta
12. jan 2026

Nie je to caste ale je to mozne. Niektore deti sa uz vraj aj narodia so zubkom 😉

michaela329
12. jan 2026

Môjmu malému takto presvitali Dolné pod ďasnami od narodenia. Prvý sa prerezal v piatom mesiaci. Takže toto ešte nemusí znamenať, že vyjdú von. Momentálne má rok a vonku 9 zubov.