Funguje elektrická sklbačka peria spoľahlivo?

25. sep 2026

Prosím vas mate niekto takúto elektricku sklbačku peria?
Planujem kupit svokre ako darček. Maju kacky a sliepky a svokra ocisti aj 3 denne a viem ze je to babracka tak by som jej to chcela ulahcit. Ja len ci to nehodim rovno do kosa a ci to funguje ako ma.
Dakujem

Funguje elektrická sklbačka peria spoľahlivo?
anonym_c9692e
25. sep 2026

ja lutujem tie kacky a husy, ochranari by to mali upne zatrhnut zaziva trhat vratok perie. Chlapom by trebalo vajcia vytrhnut a zeny vysticovat za vlasy

anonym_e2cb47
@anonym_c9692e

@anonym_c9692e Tým husiam a kackam to je už jedno, sú už mŕtve, namočené v horúcej vode a pomocou šklbacky sa osklbu.

anonym_fce241
@anonym_c9692e

@anonym_c9692e zaživa???? To kde si videla?

anonym_05eb8c
25. sep 2026

Naša suseda to má. Teda neviem či presne túto, ale nejakú áno. To najhrubšie perie trhá ručne a týmto len dočisťuje.

anonym_7beb6d
25. sep 2026

Táto ručná elektrická šklbačka na hydinu funguje na princípe mechanického zovretia a vysokorýchlostného vytrhávania. Nie je určená na kompletné ošklbanie hrubého a dlhého peria z celého vtáka, ale slúži ako dokončovací nástroj na jemné páperie, chĺpky a skryté brká (tzv. "depilátor" hydiny).

ja som raz v nejakom videu videla taky bubon, kde sa hydina krutila a ono to vytrhalo vacsinu peria, potom len docistili

anonym_7beb6d
@anonym_c9692e

@anonym_c9692e sa preber .. take bludy, asi si v zivote nenahanala hydinu po dvore :D i skusila ju pritom osklbat do polievky :D

anonym_7d7958

@anonym_c9692e ty srandujes,však?