Obsah niektorej knihy od Gabriely Futovej

Dnes o 12:23

Zdravím. Nemá prosím niekto obsah niektorej knihy od Gabriely Futovej? Čítali sme úplne inú autorku ako sme mali...teraz nestíhame. I keď určite si aj túto dcéra prečíta cez letné prázdniny.
Ďakujem nekonečne moooc 🙏

Dnes o 12:25

@katka7912 mas aj vzor ako ma ten citatelsky vyzerat?

Dnes o 12:25

@katka7912 pytam sa, pretoze moja doniesla taku mustru, kam doplna podla obsahu... ak to mas posli mi to spracujem ti to

Dnes o 12:27

Nemám vzor. Len autor, ilustrátor, vydavateľstvo, kapitoly-ak sú, hlavná myšlienka a hlavné a vedľajšie postavy.

Dnes o 12:27

@anonym_9c137a

@katka7912 Ved sa spýtaj AI, celé ti to vypracuje

Dnes o 12:39

@anonym_9c137a mám ChatGPT a teda nejako to nemá ani hlavu, ani pätu

@katka7912 mam to spracovane pre teba podla jednotlivych bodov, ktoré nám poskytla ucitelka

dadia

Dnes o 12:49

Ďakujem krásne všetkým ❤️

kacena4
Dnes o 13:55

to ze dieta cita inu knihu ries s ucitelom nie naucit ju podvadzat v tak malom veku...

anonym_a325a0
Dnes o 15:03

Rozdeľte si to, ty čítaj inú autorku a dcéra inú autorku a nie obe čítate rovnakú. Tak stihnete toho viac.

Dnes o 15:18
@kacena4

@kacena4 milujem dokonalé deti s dokonalými rodičmi ako si ty 😘

Dnes o 15:22
@anonym_a325a0

@anonym_a325a0 dcéra číta rýchlo, v tom našťastie nemáme problém...len tentokrát sme knihy poplietli. Ja jej nemusím pomáhať s čítaním, len dať ten denník dokopy..úprava, štylizácia....

kacena4
Dnes o 16:42

@kacena4 milujem dokonalé deti s dokonalými rodičmi ako si ty 😘

@katka7912 nie som dokonala, viem si priznat chybu ospravedlniť sa za nu a dorobiť co treba dodatocne

slavomira236
Dnes o 17:54

Moja je 3 cka a robia citatelsky kazdy mesiac od prveho rocnika. V prvom skor kreslili zo zaciatku ked nevedelu pisat...nasi nemaju urcene knihy..

Dnes o 17:55
@kacena4