Obsah niektorej knihy od Gabriely Futovej
Zdravím. Nemá prosím niekto obsah niektorej knihy od Gabriely Futovej? Čítali sme úplne inú autorku ako sme mali...teraz nestíhame. I keď určite si aj túto dcéra prečíta cez letné prázdniny.
Ďakujem nekonečne moooc 🙏
@katka7912 pytam sa, pretoze moja doniesla taku mustru, kam doplna podla obsahu... ak to mas posli mi to spracujem ti to
Nemám vzor. Len autor, ilustrátor, vydavateľstvo, kapitoly-ak sú, hlavná myšlienka a hlavné a vedľajšie postavy.
@katka7912 napis mi sukromne
@katka7912 Ved sa spýtaj AI, celé ti to vypracuje
@anonym_9c137a mám ChatGPT a teda nejako to nemá ani hlavu, ani pätu
@katka7912 mam to spracovane pre teba podla jednotlivych bodov, ktoré nám poskytla ucitelka
to ze dieta cita inu knihu ries s ucitelom nie naucit ju podvadzat v tak malom veku...
Rozdeľte si to, ty čítaj inú autorku a dcéra inú autorku a nie obe čítate rovnakú. Tak stihnete toho viac.
@anonym_a325a0 dcéra číta rýchlo, v tom našťastie nemáme problém...len tentokrát sme knihy poplietli. Ja jej nemusím pomáhať s čítaním, len dať ten denník dokopy..úprava, štylizácia....
Moja je 3 cka a robia citatelsky kazdy mesiac od prveho rocnika. V prvom skor kreslili zo zaciatku ked nevedelu pisat...nasi nemaju urcene knihy..

@katka7912 mas aj vzor ako ma ten citatelsky vyzerat?