Odporučte najlepšie knihy s kriminálnou tematikou
Tieto dve som doslova zhltla . Bežne knihy posúvam ďalej, tieto som si nechala .
@maca1984 o com su?
@mmoni89 vsetko od Tess Gerritsen. Milujem jej knihy, je úžasná spisovatelka
Momentálne odporúčam Nespravodlivo odsúdení od Johna Grishama a Jima McCloskeyho.
@mmoni89 Róbert Bryndza všetko od neho
@mirkava Ak si niekedy čítala kriminálky od severských autorov, tak Brynza ti bude pripadať úplne trápny. Ja som od neho prečítala dve knihy tiež na doporučenie a bola to tragédia. Uz nikdy viac. Skúsila som detektívky od iných slovenských autorov a tiež to bola veľmi veľká bieda. Jedine co si prečítam Dominika Dana, ale to je skôr taka oddychovka.
@katkazatka je to vyslovene vec vkusu. Mne sa Bryndza číta dobre, prečítala som všetko. A to som ho začala čítať minulý rok v lete. Zo severských som absolvovala len Nesba, H. Hole - všetky časti a niekoľko iných kníh od neho. Tiež nie sú všetky super za mňa. K ostatným severanom sa zatiaľ neviem odhodlať.
A este Riley Sager, Kym pride tma a Prezila len jedina... Ale posledna Pomsta az do smrti bola uplny priemer, az taka nezazivna...
@katkazatka ano mam rada skor od severskych autorov,dakujem
@katkazatka ano mam rada skor od severskych autorov,dakujem
@mmoni89 ak máš rada od severskych autorov tak potom nič čo som poslala ja. Lebo tie moje sú skutočné, slovenské príbehy.
Ale možno ťa to zaujme .
Mc Fadden, Fitzek, Camilla Läckberg, Cilla a rolf börjlindovci, Lars Kepler, Jo Nesbø, Jørn Lier horst, Stieg Larsson, Stefan Ahnhem, Adler-Olsen, Samuel Bjørk.
Maju paradne knihy. Hlavne Mc Fadden. Pozor, je aj autor Mc Fadyen. Mam precitane stovky severskych krimi. Chodim do kniznice. Odporucam knihu Dcera mociarneho krala.

Dick Francis