icon

Odporučte najlepšie knihy s kriminálnou tematikou

mmoni89
2. aug 2026
anonym_b5e631
2. aug 2026

Dick Francis

liz_lemon
2. aug 2026
mirkava
2. aug 2026

@mmoni89 Róbert Bryndza všetko od neho

maca1984
2. aug 2026

Tieto dve som doslova zhltla . Bežne knihy posúvam ďalej, tieto som si nechala .

anonym_abc8d9
2. aug 2026
farebnypapagaj
2. aug 2026

@mmoni89 Havranie dievca.

farebnypapagaj
2. aug 2026
@maca1984

Tieto dve som doslova zhltla . Bežne knihy posúvam ďalej, tieto som si nechala .

@maca1984 o com su?

maca1984
2. aug 2026
@farebnypapagaj

@maca1984 o com su?

@farebnypapagaj popis nájdeš na nete

anonym_a24378
2. aug 2026

@mmoni89 vsetko od Tess Gerritsen. Milujem jej knihy, je úžasná spisovatelka

martinkatinka
2. aug 2026

Vsetky od Freidy McFadden, od Domika Dana...

elz1920
2. aug 2026

Momentálne odporúčam Nespravodlivo odsúdení od Johna Grishama a Jima McCloskeyho.

maca1984
2. aug 2026
@elz1920

Momentálne odporúčam Nespravodlivo odsúdení od Johna Grishama a Jima McCloskeyho.

@elz1920 toto vyzerá super. Ďakujem za tip.

katkazatka
2. aug 2026
@mirkava

@mmoni89 Róbert Bryndza všetko od neho

@mirkava Ak si niekedy čítala kriminálky od severských autorov, tak Brynza ti bude pripadať úplne trápny. Ja som od neho prečítala dve knihy tiež na doporučenie a bola to tragédia. Uz nikdy viac. Skúsila som detektívky od iných slovenských autorov a tiež to bola veľmi veľká bieda. Jedine co si prečítam Dominika Dana, ale to je skôr taka oddychovka.

maca1984
2. aug 2026
@elz1920

@elz1920 objednaná 💪

elz1920
2. aug 2026
@katkazatka

@mirkava Ak si niekedy čítala kriminálky od severských autorov, tak Brynza ti bude pripadať úplne trápny. Ja som od neho prečítala dve knihy tiež na doporučenie a bola to tragédia. Uz nikdy viac. Skúsila som detektívky od iných slovenských autorov a tiež to bola veľmi veľká bieda. Jedine co si prečítam Dominika Dana, ale to je skôr taka oddychovka.

@katkazatka je to vyslovene vec vkusu. Mne sa Bryndza číta dobre, prečítala som všetko. A to som ho začala čítať minulý rok v lete. Zo severských som absolvovala len Nesba, H. Hole - všetky časti a niekoľko iných kníh od neho. Tiež nie sú všetky super za mňa. K ostatným severanom sa zatiaľ neviem odhodlať.

martinkatinka
2. aug 2026

A este Riley Sager, Kym pride tma a Prezila len jedina... Ale posledna Pomsta az do smrti bola uplny priemer, az taka nezazivna...

mmoni89
autor
2. aug 2026
@katkazatka

@katkazatka ano mam rada skor od severskych autorov,dakujem

mmoni89
autor
2. aug 2026

Dakujem zienky,popozeram

maca1984
2. aug 2026
@mmoni89

@katkazatka ano mam rada skor od severskych autorov,dakujem

@mmoni89 ak máš rada od severskych autorov tak potom nič čo som poslala ja. Lebo tie moje sú skutočné, slovenské príbehy.
Ale možno ťa to zaujme .

katkazatka
2. aug 2026

Mc Fadden, Fitzek, Camilla Läckberg, Cilla a rolf börjlindovci, Lars Kepler, Jo Nesbø, Jørn Lier horst, Stieg Larsson, Stefan Ahnhem, Adler-Olsen, Samuel Bjørk.

Maju paradne knihy. Hlavne Mc Fadden. Pozor, je aj autor Mc Fadyen. Mam precitane stovky severskych krimi. Chodim do kniznice. Odporucam knihu Dcera mociarneho krala.

mmoni89
autor
9. aug 2026
@maca1984

@mmoni89 ak máš rada od severskych autorov tak potom nič čo som poslala ja. Lebo tie moje sú skutočné, slovenské príbehy.
Ale možno ťa to zaujme .

@maca1984 ano mam rada ale urcite si rada aj nieco ine precitam,nevyzera to zle

maca1984
9. aug 2026
@mmoni89

@maca1984 ano mam rada ale urcite si rada aj nieco ine precitam,nevyzera to zle

@mmoni89 no veď skús, uvidíš.
Ja som skôr na tie skutočné príbehy, a toto ma ozaj dostalo. Niečo som poznala z novín , a toto mi dalo ďalšie info, pohľad.