Aké korčule sú najlepšie na každodenné používanie?
Ahojte, aké korčule / značku by ste odporučili na každodenné korčuľovanie? Nie som žiadny profík, doteraz som mala základné z decathlonu, ale začali sme so synom jazdiť každý deň a tieto už nie sú pohodlné, bolia ma v nich nohy. Hľadám niečo mäkšie . Jazdíme len po korčuliarskej dráhe, ale nevylučujem, že budeme aj po drsnejšom asfalte.
aj ja mam rollerblade
@ayato mam roky rollerblade a su skvele..Maju 17 rokov a im nic nieje 🙏 nedávno som ale skusala tie z decathlonu, myslim značka oxelo ci tak nejak.. a skoro som odpadla, aké su tvrde a nepohodlné.. oproti tomu su rollerblade ako papucky😊
@anonym_2a35be Prosim vas a velkost sedi? lebo z decatlonu som si objednala 40 a sedeli tak na 38😞Sedia rollerblade velkostne?
@ayato urcite treba skusat, kazda znacka ma inu vnutornu papucu, inak siroku a tvarovanu. Skustesi vyskusat. Aby boli naozaj pohodlne.
Mala som davno Fila. Velmi mi boli pohodlne, ale chcela som vacsie kolieska, kupila som Rollerblade. Technicky super. Ale musim si lepit miesto na oboch nohach ako je vnutorna klemba.
Inak sa mi vytvoria velke otlaky. Asi mam divne chodilo, ale Fila mi to nikdy neurobili. Rollerblade su inak super. Mam ich uz dlho, menim kolieska ako treba, chodim na hradzu, 25 km. Napriek tomu, ze ma otlacaju, ich stale nosim 🙈
Urcite si vyskusaj. Nie su lacne.
@anonym_814391 tak všeobecne korčule treba brať o číslo väčšie. Aspoň ja som tak vedela, pretoze by sa do nich mala davat hrubá ponozka..kedysi to tak bolo😅 takze ja mam o číslo väčšie a su úplne v poriadku. Ale myslim, ze by mali mat veľkostnu tabuľku, pripadne odporúčania na konkrétny model, aku velkost treba zvoliť..
Ja korculujem veľa, každý deň x km. Mala som rollerblade, power slide, k2 aj roces ale na Fila nedám dopustiť, tie sú úplne naj. Treba dôkladne vyskúšať, nekupoval na blind.
Roky ( asi 15) mám Fila 90mm kolieska, aj som skúšala vymeniť, ale vždy sa vrátim k nim 😆, meníme a čistíme iba ložiská a kolieska 🙂

Rollerblade