Aké máte skúsenosti s tyčovým vysávačom značky Tesla?
Ahojte, pozerzm sa po tycovom vysavaci..nikdy som ziadny nemala, tak absolutne neviem, naco sa zamerat..idem skor po cene..mam doma normalny aj roboticky a prave vypovedal sluzbu rucny, tak by som ho chcela nahradit tycovym, s tym odopinatelnym rucnym vysavacom..pozdava sa mi Tesla, nakolko ma klbovu tyc
.mate s nou skusenosti?
ja mám bez klbu a používam ho občas. mám na šnúru, a to je dosť nepraktické, nemá háčik na navíjanie. inak je ok
@anonym_autor Tesla neviem, ale mám ETA, som s ním veľmi spokojná. Ja by som už klasicky nekupovala, vždy mi vadil kábel.
@anonym_autor mama ma tyčový s káblom a je mega silný. My sme s ním veľmi spokojní
@margotka17 ja mám tyčový s kablom 😂😂
@biba_18 nevadí ti, že pri vysavaní sa ti mota kábel popod nohy, zachytáva onabytok.....? Ja tyčový používam na rýchle vysávanie vo vchodovej chodbe, v kuchyni okolo linky, okolo krbu a inak mám robot, ten vysava každý deň.
@margotka17 nemotá sa a nezachytáva sa ☺️ tiež ho mám na také malé upratovania, ale nemám kam permanentne umiestniť nabíjačku - a bez nabíjačky sa mi stalo niekoľkokrát že nebol nabitý práve keď som potrebovala - preto som nový zobrala s kablom…

@anonym_autor ja mam tycovy od Tesly a som velmi spokojna 😊