Ako chutí sušený syr?
Ahojte, mali ste niekto? https://www.grizly.sk/susene-syry ako chutí?
Ja som to mala od Mixit a to bolo nieco BRUTALNE, mala som to v adventnom kalendari. Neskutocne to bolo dobre, ale bohuzial, je to drahe.
@muchotrafka298 dakujem chcem to pre dcerku diabetičku tak by bolo super keby jej to chuti
Ten od mixit kupujem pravidelne, výborná mlsanica 😋 drahá, ale výborná.
@maca1984 to je podla mna zavislost, regulerna jak alkohol alebo dake drogy 😂
super dakujem baby dufam že aj 5 ročná bude mať rovnake chute :D
@anonym_autor je to koncentrovaný syr,keďže neobsahuje vodu a má omnoho vyššiu kalorickú hodnotu a veľmi vysoký obsah nasýtených tukov
Prečo ju chceš týmto kŕmiť,keď syry majú taký veľký obsah kalórií a mastných kyselín? Nie je toto práve vec,ktorá sa má u dia prísne strážiť?
@anonym_350aa5 myslíš, že syry sa majú u dia deti stražiť?
@anonym_350aa5 myslíš, že syry sa majú u dia deti stražiť?
@maca1984 to je podla mna zavislost, regulerna jak alkohol alebo dake drogy 😂
@muchotrafka298 prisámbohu 🤣
Tak niekto si ulietava na sladkom, niekto na alkohole, niekto na drogách.
Ja mám oriešky a tento syr 😁
@anonym_autor nie syry,ale kalórie a nasýtené tuky,u dia všeobecne
@anonym_350aa5 syr, šunka, maso vajcia sa u dia deti nerataju vôbec pokial nezje maso cez 2 taniere..🙂 Dcera ma 5rokov chcem jej dať par kuskov ked bude chodiť do školy na dzobnutie. Snád jej nedám na posedenie celý sačok 🙂
A u dia deti sa sledujú sacharidy...
@anonym_autor nie syry,ale kalórie a nasýtené tuky,u dia všeobecne
@anonym_350aa5 https://www.grizly.sk/parene-nite-prirodni-lyof... konkretne 0 sacharidov, 0 cukrov 🙂
@anonym_autor a iné hodnoty nevidíš? Či kalórie sú iba zo sacharidov?A od kedy syr obsahuje sacharidy??
super dakujem baby dufam že aj 5 ročná bude mať rovnake chute :D
@anonym_autor 5rocnej je to podla mna este skoro takto spracovane potraviny davat.
Ved jej daj kusok normalneho tvrdeho syra na zobnutie ked chces, naco taketo? Vajicko na tvrdo, kusok syra, ovocie/zeleninku, ved to staci.
Je to prilis koncentrovane, ako chutovo, tak kaloricky, podla mna je prilis mala na to, aby sa stretavala s takymito superspracovanymi potravinami. Cim neskor, tym lepsie.
z toho nasýtené mastné kyseliny: 24 g
@anonym_350aa5 Je to hodnota na 100g - pozerala som tie nite, ved to je 50g balik za takmer 9 eur.. asi na ppsedenie nezje 2 baliky 🙄
Mala som mixit a neuchutil nikomu.
Hriby ano ale syr bol ako piesok po zahryznuti.
super dakujem baby dufam že aj 5 ročná bude mať rovnake chute :D
@anonym_autor grizly je bomba, aj cena teraz dobrá, je to veľký sáčok. Kupujem pravidelne a jem len tak, keď mám chuť na niečo slané. Len pozor, má dosť tuku, ako všetky syry
nie je to zle, ale zas že by to bolo brutalne? ...mala som od mixit chedar classic a potom zmes syrov ...ono je to aj dost kaloricke inak
@anonym_6b91c5 lyofilizované potraviny nepatria ani medzi priemyselné superspracované, nepridávajú sa aditíva, farbivá, konzervanty a je to veľmi šetrná metóda čo sa týka zachovania živín... súhlasím, že zrovna syr sušený by som deťom skrz relatívne vysoký obsah soli pravidelne nedávala, ale lyofilizácia ako taká je ok
@anonym_350aa5 laktoza..