Ako odstrániť zápach z Dormeo paplónov?

ingrid56
12. aug 2026

Baby kúpila som deckám dormeo celoročné paplóny, paplóny aj po 2.praní stále smrdia takou zatuchlinou ako zo starých zatuchnutých ponožiek . Stretli ste sa s niečím podobným ?

anonym_c3a324
13. aug 2026

Nie nestretla
Ale mne na zatuchnute (uteráky atd)pomohlo značka hg na športové oblečenie a dať aj sódu na pranie a na 60
Ci paplony konkrétne znesú neviem ale bežné periem na 60
Viac poradiť neviem

cacianka
13. aug 2026

ja som na produkty ktoré tak nechutne opakovane, vtieravo núkajú nekonečné reklamy neskutočne alergická, nekúpila by som ani špendlík.
ale skús ocot, obyčajný kuchynský, také 1 deci na kilo práčky, miesto gélu, na 40°C a bežné pláchanie. ocot viaže pachy, dezinfikuje, odvetrá a vyprchá, pláchaním zmizne určite. a sušiť najlepšie na mieste kde dobre vetrá, alebo chvíľu aj na slnku.
daj vedieť čo pomohlo

ingrid56
autor
16. aug 2026
@cacianka

daj vedieť čo pomohlo

@cacianka momentálne sa stále vetrajú na terase , lebo aj po2 praní ten zápach na nich cítieť bolo( ja som na zápachy expert 🙈🙈 ) tento týždeň ich operiem v klasickom prášku a pridám trošku sanytol dezinfekcia na pranie a dúfam, že to bude v poriadku 🙏 potom dám vedieť . Ale už viem , že z dormea nekúpim už nikdy nič aj keby mali neviem akú akciu 🙈🙈

pink_lady
16. aug 2026