Ako odstrániť zápach z Dormeo paplónov?
Baby kúpila som deckám dormeo celoročné paplóny, paplóny aj po 2.praní stále smrdia takou zatuchlinou ako zo starých zatuchnutých ponožiek . Stretli ste sa s niečím podobným ?
ja som na produkty ktoré tak nechutne opakovane, vtieravo núkajú nekonečné reklamy neskutočne alergická, nekúpila by som ani špendlík.
ale skús ocot, obyčajný kuchynský, také 1 deci na kilo práčky, miesto gélu, na 40°C a bežné pláchanie. ocot viaže pachy, dezinfikuje, odvetrá a vyprchá, pláchaním zmizne určite. a sušiť najlepšie na mieste kde dobre vetrá, alebo chvíľu aj na slnku.
daj vedieť čo pomohlo
daj vedieť čo pomohlo
@cacianka momentálne sa stále vetrajú na terase , lebo aj po2 praní ten zápach na nich cítieť bolo( ja som na zápachy expert 🙈🙈 ) tento týždeň ich operiem v klasickom prášku a pridám trošku sanytol dezinfekcia na pranie a dúfam, že to bude v poriadku 🙏 potom dám vedieť . Ale už viem , že z dormea nekúpim už nikdy nič aj keby mali neviem akú akciu 🙈🙈

Nie nestretla
Ale mne na zatuchnute (uteráky atd)pomohlo značka hg na športové oblečenie a dať aj sódu na pranie a na 60
Ci paplony konkrétne znesú neviem ale bežné periem na 60
Viac poradiť neviem