icon

Ako pridať negatívnu recenziu na Heureke?

veraaq
27. aug 2026

Ahojte,dá sa nejak napísať recenzie na heureku? Aj som sa skúsila prihlásiť viem si prečítať recenzie ale nevidím možnosť ako tam nejakú pridať,len do diskusie,ale chcem priamo recenziu napísať negatívnu na nejaký eshop,alebo sa to dá len keď objednam cez heureku? (Chcela som napísať aj priamo na eshop recenziu,samozrejme že sa zo ani tam nedá)

flavica
27. aug 2026

tusim to ide len vtedy, ked objednavate heureku. skuste na google maps najst pripadne eshop.

anonym_b81f1a
27. aug 2026

Musis sa prihlasit s uzivatelom alebo google userom na heureka sk, potom ist na vyrobok, recenzie a pridat recenziu. Recenzovat shop bez skutocneho realneho nakupu (oni poslu mail po nakupe) sa asi neda.

anonym_ae1836
27. aug 2026

recenziu vieš napísať, len ked si nakupovala cez Heureku

dadulkaf
27. aug 2026

@veraaq ja keď objednávam, tak v niektorých e-shopoch pri potvrdení objednávky sa má opýta, či chcem hodnotiť cez heureku. A keď mi príde tovar, príde mi email, aby som napísala recenziu.

anonym_ae4c87
27. aug 2026
@anonym_ae1836

recenziu vieš napísať, len ked si nakupovala cez Heureku

@anonym_ae1836 @flavica

recenziu vie pridať vtedy,keď eshop pošle email a link na napísanie recenzie.Pri každej platbe v eshope je políčko,kde sa zaškrtne,či chcem dotazník alebo nie.Cez heuréku som kupovala 1x v živote,ako by som asi potom písala tie recenzie?