Ako vybrať bezdrôtový reproduktor alebo vežu na terasu?
Ahojte. Prosím vás chcem reprák/rádio/vežu na terasu. Prosím poraďte niečo s čím ste spokojné ?
Ideálne bez káblové dakujem
@anonym_autor pokial nie si na samote tak hlasujem za ziadnu 🙂
@anonymny_autor JBL.
@veselo_neveselo preco? Ved nemusi to mat vypeckovane do ohluchnutia, susedia ani nemusia vediet.
@anonymny_autor JBL.
@veselo_neveselo preco? Ved nemusi to mat vypeckovane do ohluchnutia, susedia ani nemusia vediet.
@sissy27 Keby to nechcel(a) peckovat tak kupi sluchatka. Nieje vacsej sedlaciny ako vysielat vlastnu hudbu do verejneho priestranstva , akokolvek potichu
@sissy27 Keby to nechcel(a) peckovat tak kupi sluchatka. Nieje vacsej sedlaciny ako vysielat vlastnu hudbu do verejneho priestranstva , akokolvek potichu
@martinmmartin a mozno chcu na tej terase sediet viaceri a mat hudbu k tomu? Alebo co ked maju fajn susedov, s ktorymi si spravia spolocne posedenie aj s hudbou? Keby hral na gitare tak je to ok??
Ocividne aj tu plati “podla seba sudim teba”, ked nevies o tom, ze hudbu si mozes pustit cez reprak bez toho, aby to obtazovalo okolie. Ty dufam aj v aute mas pustene radio len ked ides sam, inak mas ty aj spolujazdec sluchadla alebo ticho 🤷♀️
Odporúčam JBL reprák.
Hudba sa dá pustiť normálne bez toho, aby sa to muselo vypeckovať. Mne sa pri hudbe všetko lepšie robí. Snáď sa nebudem vo vlastnom prispôsobovať a púšťať niečo cez slúchatká, keď si viem hudbu pustiť decentne.
Aj my sme vcera od 11 pocuvali elan a team. Strasne sme sa tesili, ze ma suseda taky vyberany vkus a poctila nas, aby sme si vypoculi jej top skladby.
Kto toto robi, si zasluzi za suseda wsre vacsieho bola, co mu vypeckuje tres metal.
dlho a hlavne vsade pouzivam JBL Charge 5. napojim to na napr.: multimenialny box k tv, notebook a hlavne na mobil a pocuvam co chcem cez wifi, alebo data. pokial chces robit na zahrade party, tak samozrejme treba pouzit ine zelezo. mam aj take, ale nechce sa mi to vykladat stale von.😉
Ja mám maličký jbl a mám ho tak, aby som ho počula ja, ale neotravovalo to susedov. Bravam ho k bazénu, keď si chcem zacvičiť.
Ja mam jbl party box 120 a je super. Keby si mam vybrat kupim este vacsi aj s radiom..ale toto dobrehra ked napojim ntb . Mam aj ten malicky tusim charge 4 a aj ten hra dobre

@anonym_autor vežu 😆. Och moj boze, ty mas kolko? 60+? Ved to sa snad uz ani nepredava. Reprak si kup JBL