icon

Ako vybrať bezdrôtový reproduktor alebo vežu na terasu?

30. máj 2026

Ahojte. Prosím vás chcem reprák/rádio/vežu na terasu. Prosím poraďte niečo s čím ste spokojné ?
Ideálne bez káblové dakujem

anonym_454dbe
30. máj 2026

@anonym_autor vežu 😆. Och moj boze, ty mas kolko? 60+? Ved to sa snad uz ani nepredava. Reprak si kup JBL

martinmmartin
30. máj 2026

Spytaj sa susedov ze aky si mas kupit

veselo_neveselo
30. máj 2026

@anonym_autor pokial nie si na samote tak hlasujem za ziadnu 🙂

sissy27
30. máj 2026
@veselo_neveselo

@anonym_autor pokial nie si na samote tak hlasujem za ziadnu 🙂

@anonymny_autor JBL.
@veselo_neveselo preco? Ved nemusi to mat vypeckovane do ohluchnutia, susedia ani nemusia vediet.

martinmmartin
30. máj 2026
@sissy27

@anonymny_autor JBL.
@veselo_neveselo preco? Ved nemusi to mat vypeckovane do ohluchnutia, susedia ani nemusia vediet.

@sissy27 Keby to nechcel(a) peckovat tak kupi sluchatka. Nieje vacsej sedlaciny ako vysielat vlastnu hudbu do verejneho priestranstva , akokolvek potichu

maca1984
31. máj 2026

Máme Jbl, ten malý šulec.

kp7333
31. máj 2026

tiez mame jbl reprak kombinovany s radiom.

sissy27
31. máj 2026
@martinmmartin

@sissy27 Keby to nechcel(a) peckovat tak kupi sluchatka. Nieje vacsej sedlaciny ako vysielat vlastnu hudbu do verejneho priestranstva , akokolvek potichu

@martinmmartin a mozno chcu na tej terase sediet viaceri a mat hudbu k tomu? Alebo co ked maju fajn susedov, s ktorymi si spravia spolocne posedenie aj s hudbou? Keby hral na gitare tak je to ok??
Ocividne aj tu plati “podla seba sudim teba”, ked nevies o tom, ze hudbu si mozes pustit cez reprak bez toho, aby to obtazovalo okolie. Ty dufam aj v aute mas pustene radio len ked ides sam, inak mas ty aj spolujazdec sluchadla alebo ticho 🤷‍♀️

huxy
31. máj 2026

Odporúčam JBL reprák.
Hudba sa dá pustiť normálne bez toho, aby sa to muselo vypeckovať. Mne sa pri hudbe všetko lepšie robí. Snáď sa nebudem vo vlastnom prispôsobovať a púšťať niečo cez slúchatká, keď si viem hudbu pustiť decentne.

niekto2hy
31. máj 2026

Tronsmart HALO 300

anonym_ca96b5
31. máj 2026

Aj my sme vcera od 11 pocuvali elan a team. Strasne sme sa tesili, ze ma suseda taky vyberany vkus a poctila nas, aby sme si vypoculi jej top skladby.
Kto toto robi, si zasluzi za suseda wsre vacsieho bola, co mu vypeckuje tres metal.

frflos_nespokojny
31. máj 2026

dlho a hlavne vsade pouzivam JBL Charge 5. napojim to na napr.: multimenialny box k tv, notebook a hlavne na mobil a pocuvam co chcem cez wifi, alebo data. pokial chces robit na zahrade party, tak samozrejme treba pouzit ine zelezo. mam aj take, ale nechce sa mi to vykladat stale von.😉

tilly
31. máj 2026

Ja mám maličký jbl a mám ho tak, aby som ho počula ja, ale neotravovalo to susedov. Bravam ho k bazénu, keď si chcem zacvičiť.

malinovka333
Dnes o 07:29

Ja mam jbl party box 120 a je super. Keby si mam vybrat kupim este vacsi aj s radiom..ale toto dobrehra ked napojim ntb . Mam aj ten malicky tusim charge 4 a aj ten hra dobre