Ako vybrať bezdrôtový reproduktor alebo vežu na terasu?

30. máj 2026

Ahojte. Prosím vás chcem reprák/rádio/vežu na terasu. Prosím poraďte niečo s čím ste spokojné ?
Ideálne bez káblové dakujem

anonym_454dbe
30. máj 2026

@anonym_autor vežu 😆. Och moj boze, ty mas kolko? 60+? Ved to sa snad uz ani nepredava. Reprak si kup JBL

martinmmartin
30. máj 2026

Spytaj sa susedov ze aky si mas kupit

veselo_neveselo

@anonym_autor pokial nie si na samote tak hlasujem za ziadnu 🙂

sissy27
@veselo_neveselo

@anonym_autor pokial nie si na samote tak hlasujem za ziadnu 🙂

@anonymny_autor JBL.
@veselo_neveselo preco? Ved nemusi to mat vypeckovane do ohluchnutia, susedia ani nemusia vediet.

martinmmartin
@sissy27

@anonymny_autor JBL.

@sissy27 Keby to nechcel(a) peckovat tak kupi sluchatka. Nieje vacsej sedlaciny ako vysielat vlastnu hudbu do verejneho priestranstva , akokolvek potichu

maca1984
31. máj 2026

Máme Jbl, ten malý šulec.

kp7333
31. máj 2026

tiez mame jbl reprak kombinovany s radiom.

sissy27
@martinmmartin

@martinmmartin a mozno chcu na tej terase sediet viaceri a mat hudbu k tomu? Alebo co ked maju fajn susedov, s ktorymi si spravia spolocne posedenie aj s hudbou? Keby hral na gitare tak je to ok??
Ocividne aj tu plati “podla seba sudim teba”, ked nevies o tom, ze hudbu si mozes pustit cez reprak bez toho, aby to obtazovalo okolie. Ty dufam aj v aute mas pustene radio len ked ides sam, inak mas ty aj spolujazdec sluchadla alebo ticho 🤷‍♀️

huxy

Odporúčam JBL reprák.
Hudba sa dá pustiť normálne bez toho, aby sa to muselo vypeckovať. Mne sa pri hudbe všetko lepšie robí. Snáď sa nebudem vo vlastnom prispôsobovať a púšťať niečo cez slúchatká, keď si viem hudbu pustiť decentne.

niekto2hy

Tronsmart HALO 300

anonym_ca96b5
31. máj 2026

Aj my sme vcera od 11 pocuvali elan a team. Strasne sme sa tesili, ze ma suseda taky vyberany vkus a poctila nas, aby sme si vypoculi jej top skladby.
Kto toto robi, si zasluzi za suseda wsre vacsieho bola, co mu vypeckuje tres metal.

frflos_nespokojny
31. máj 2026

dlho a hlavne vsade pouzivam JBL Charge 5. napojim to na napr.: multimenialny box k tv, notebook a hlavne na mobil a pocuvam co chcem cez wifi, alebo data. pokial chces robit na zahrade party, tak samozrejme treba pouzit ine zelezo. mam aj take, ale nechce sa mi to vykladat stale von.😉

tilly
31. máj 2026

Ja mám maličký jbl a mám ho tak, aby som ho počula ja, ale neotravovalo to susedov. Bravam ho k bazénu, keď si chcem zacvičiť.

malinovka333
Dnes o 07:29

Ja mam jbl party box 120 a je super. Keby si mam vybrat kupim este vacsi aj s radiom..ale toto dobrehra ked napojim ntb . Mam aj ten malicky tusim charge 4 a aj ten hra dobre