Ako vybrať spoľahlivú osobnú váhu na domácu kontrolu?
Ahojte vedeli by ste poradit spoľahlivú váhu? Som na ceste chudnutia a rada by som okrem inbody ( 1x za 2/3 mesiace) zapisovala nejaké kg aj doma
Ved hocijaku. Ved to nie je investicia, ale par eurova zalezitost 🙉
Ved hocijaku. Ved to nie je investicia, ale par eurova zalezitost 🙉
@anonym_5bbd02 tak kvalitnejšie diagnostické váhy aj stoja.
@anonym_autor ja mám dg váhu xiaomi, https://xiaomiplanet.sk/xiaomi-eight-electrode-...
Krásne mi ukazuje progres, schudla som 6,5 kg a idem pekne z tuku
ja som kúpila na vinted nejakú smart, volala sa starfit. neviem ale čo znamená spoľahlivá 😏
@biba_18 taká, čo neváži 3kg +- 😄
@avanka ďakuejm!
@avanka chudnúť sa dá aj na obyčajnej 20 eurovej😆
Je jedno aka vaha. Nemusi vazit na kilo presne, lebo tebe ide o to sledovat progres. Ci mas behom nejakeho casu o 2 kg viac, alebo menej. A tam je dolezite sa vazit vzdy na tej istej vahe. Lebo tri vahy ti moznu ukazat vzdy rozne cislo a nevies, ktorej mas verit a o kolko si vlastne schudla.
@anonym_5bbd02 taká obyčajná 20€ mi ukazuje zle 😄
@anonym_7eb8fc vážim sa na tej istej a ukazuje zle 😄
@avanka chudnúť sa dá aj na obyčajnej 20 eurovej😆
@anonym_5bbd02 je rozdiel chudnúť a chudnúť,áno tiež som mala lacnú z Lidla, ale dg váha bol môj sen, tak mi ju muž kúpil. Na takej vidíš aj progres, či chudnes z tukov a nie zo svalov. Nie som odborník, ale mala som 90 kg, teraz mám 59,5, tak o Tom niečo málo viem
my máme doma asi 20 ročnú a váži stále dobre. Podstatné je, či na tej "svojej" váhe chudneš alebo priberáš. Radšej si meraj centrimetre, to sa nedá oklamať.
ja mam vahu 10+r rovnaku a nemam namansi problem.. bezna vaha vazi dobre hocijaka a specialne veci nepotrebujes, malokto to aj pouziva, mna to vzdy otravovalo... Ja mam beurer znacku, som s nou spokojna aj pri teplomeroch. Za mna staci... (meria aj veci v tele vodu/tuk.. nejak.. ale v zivote som to nepouzila)
@anonym_7eb8fc vážim sa na tej istej a ukazuje zle 😄
@anonym_autor veď urob skúšku správnosti. Daj na ňu 1 kilo balenie ryže, či múky a uvidíš, ako váži.
@alex49 meriam sú aj cm, už aom schudla pekné číslo, len chcem vedieť aj presné číslo.
@anonym_5bbd02 veď hovorím, zle
@biba_18 taká, čo neváži 3kg +- 😄
@anonym_autor ono kila vazia ok ale tie ostatne hodnoty by som vazne nebraka na tych inteligentnych vahach lacnejsich
@slavomira236 veď to ani nepotrebujem, na to mám inbody