icon

Ako zistiť, či je Burberry peňaženka originál?

Včera o 15:53

Ako zistim či je peňazenka original keď som ju dostala ako darček? chcem ju predat a neviem ci je original Ďakujem

anonym_a2451b
Včera o 16:10

Táto nová fotografia vnútra peňaženky definitívne potvrdzuje, že ide o fake (repliku).Razenie textu obsahuje zásadné chyby, ktoré by luxusný módny dom nikdy nedopustil:Hlavné dôkazy o nepravostiGramatická chyba a preklep: Na razení je napísané „Burbberrys“ (s dvoma „b“ uprostred slovného základu). To je jednoznačný dôkaz falzifikátu.Skorší vs. novší názov: Značka v minulosti (do roku 1999) skutočne používala názov „Burberrys“ (s jedným „b“ uprostred a s „s“ na konci). Kombinácia tohto starého názvu, hrubky v slove a moderného dizajnu vonkajšej časti s kovovou lištou nedáva zmysel.

Nesprávny text „OF LONDON“: Originálne staršie kúsky mali pod názvom vyrazené „LONDON“ alebo „MADE IN ITALY“, nie gramaticky zvláštne „OF LONDON“.Nízka kvalita materiálu a razenia: Písmená sú vyrazené krivo, majú rozmazané okraje a samotná textúra materiálu (imitácia kože) pôsobí lacno a plastovo.

anonym_a2451b
Včera o 16:16

Peňaženka za cca 10€ može niekoho potešiť a kúpi si ju.

bg92
Včera o 16:23

Taka penazenka stoji asi 500eur: mohol na teba darujuci v pohode minut takuto ciastku, ze sa vobec pytas ci ide o original? asi nie ked sa pytas, takze mas odpoved (nie, naozaj sa neda original burberry penazenka zohnat za 100eur).
Inak dnu je preklep a celkovo posbi lacno :(

heidi4
Včera o 16:33
@anonym_a2451b

Táto nová fotografia vnútra peňaženky definitívne potvrdzuje, že ide o fake (repliku).Razenie textu obsahuje zásadné chyby, ktoré by luxusný módny dom nikdy nedopustil:Hlavné dôkazy o nepravostiGramatická chyba a preklep: Na razení je napísané „Burbberrys“ (s dvoma „b“ uprostred slovného základu). To je jednoznačný dôkaz falzifikátu.Skorší vs. novší názov: Značka v minulosti (do roku 1999) skutočne používala názov „Burberrys“ (s jedným „b“ uprostred a s „s“ na konci). Kombinácia tohto starého názvu, hrubky v slove a moderného dizajnu vonkajšej časti s kovovou lištou nedáva zmysel.

Nesprávny text „OF LONDON“: Originálne staršie kúsky mali pod názvom vyrazené „LONDON“ alebo „MADE IN ITALY“, nie gramaticky zvláštne „OF LONDON“.Nízka kvalita materiálu a razenia: Písmená sú vyrazené krivo, majú rozmazané okraje a samotná textúra materiálu (imitácia kože) pôsobí lacno a plastovo.

@anonym_a2451b nech pozeram, ako pozeram, nikde nevidim 2x b po sebe. Mam zajst k ocnemu ci AI?
K ostatnemu sa ale nevyjadrujem, myslim aj ja, ze je to fake. Posobi lacno a naozaj to pismo je "vygravirovane" velmi divne, nie ostro, nie rovno.

heidi4
Včera o 16:39

Inak to "OFLONDON" bez medzery kole oci aj mne, no este viac tento nerovnomerne siroky bordovy pasik pri otvorenej penazenke (foto nizsie).
Autorka, ziadny stitok prisity tam nie je? Ani v krabicke si to nedostala?
K takymto drahsim znackam sa zvycajne dava aj krabicka, rozne karticky ci stitky s logom v penazenke a ochranne balenie (mala som uz 3x penazenku inej drahej znacky, takze tusim, ze toto bude asi fake). Celkovo aj material posobi lacny, ale tak ja znacku B nemusim od zaciatku, od kedy ju poznam. 😅 Tak neviem posudit, ci pouziva taketo materialy aj na originaloch.

anonym_a2451b
Včera o 16:44
@heidi4

@anonym_a2451b nech pozeram, ako pozeram, nikde nevidim 2x b po sebe. Mam zajst k ocnemu ci AI?
K ostatnemu sa ale nevyjadrujem, myslim aj ja, ze je to fake. Posobi lacno a naozaj to pismo je "vygravirovane" velmi divne, nie ostro, nie rovno.

@heidi4 no ja neviem kde to vidí, už nemám to vlákno, odporučila by som očného 😂

zuzika87
Včera o 16:53

Ako píšu baby toto určite originál nie je

muchotrafka298
Včera o 18:49

Je to lacny fake z tureckeho trhu. NIe je to koza, je to cele krive, loga, gramaticke chyby v napisoch. Toto mozes predavat tak za 10 EUR niekde na bazare a dufat, ze si to niekto kupi.

autor
Včera o 20:32
@bg92

Taka penazenka stoji asi 500eur: mohol na teba darujuci v pohode minut takuto ciastku, ze sa vobec pytas ci ide o original? asi nie ked sa pytas, takze mas odpoved (nie, naozaj sa neda original burberry penazenka zohnat za 100eur).
Inak dnu je preklep a celkovo posbi lacno :(

@bg92 Darujuceho priatelka pracuje v tej firme, tak neviem ci to je original vyradeny alebo ozaj fejk

muchotrafka298
Včera o 21:21
@anonym_autor

@bg92 Darujuceho priatelka pracuje v tej firme, tak neviem ci to je original vyradeny alebo ozaj fejk

@anonym_autor original by takto nikdy nevyzeral, gramaticke chyby, cele krive, sitie otrasne. Pozri si na stranke, ako vyzeraju ich penazenky.