Ako zistiť, či je Burberry peňaženka originál?
Ako zistim či je peňazenka original keď som ju dostala ako darček? chcem ju predat a neviem ci je original Ďakujem
Peňaženka za cca 10€ može niekoho potešiť a kúpi si ju.
Taka penazenka stoji asi 500eur: mohol na teba darujuci v pohode minut takuto ciastku, ze sa vobec pytas ci ide o original? asi nie ked sa pytas, takze mas odpoved (nie, naozaj sa neda original burberry penazenka zohnat za 100eur).
Inak dnu je preklep a celkovo posbi lacno :(
Táto nová fotografia vnútra peňaženky definitívne potvrdzuje, že ide o fake (repliku).Razenie textu obsahuje zásadné chyby, ktoré by luxusný módny dom nikdy nedopustil:Hlavné dôkazy o nepravostiGramatická chyba a preklep: Na razení je napísané „Burbberrys“ (s dvoma „b“ uprostred slovného základu). To je jednoznačný dôkaz falzifikátu.Skorší vs. novší názov: Značka v minulosti (do roku 1999) skutočne používala názov „Burberrys“ (s jedným „b“ uprostred a s „s“ na konci). Kombinácia tohto starého názvu, hrubky v slove a moderného dizajnu vonkajšej časti s kovovou lištou nedáva zmysel.
Nesprávny text „OF LONDON“: Originálne staršie kúsky mali pod názvom vyrazené „LONDON“ alebo „MADE IN ITALY“, nie gramaticky zvláštne „OF LONDON“.Nízka kvalita materiálu a razenia: Písmená sú vyrazené krivo, majú rozmazané okraje a samotná textúra materiálu (imitácia kože) pôsobí lacno a plastovo.
@anonym_a2451b nech pozeram, ako pozeram, nikde nevidim 2x b po sebe. Mam zajst k ocnemu ci AI?
K ostatnemu sa ale nevyjadrujem, myslim aj ja, ze je to fake. Posobi lacno a naozaj to pismo je "vygravirovane" velmi divne, nie ostro, nie rovno.
Inak to "OFLONDON" bez medzery kole oci aj mne, no este viac tento nerovnomerne siroky bordovy pasik pri otvorenej penazenke (foto nizsie).
Autorka, ziadny stitok prisity tam nie je? Ani v krabicke si to nedostala?
K takymto drahsim znackam sa zvycajne dava aj krabicka, rozne karticky ci stitky s logom v penazenke a ochranne balenie (mala som uz 3x penazenku inej drahej znacky, takze tusim, ze toto bude asi fake). Celkovo aj material posobi lacny, ale tak ja znacku B nemusim od zaciatku, od kedy ju poznam. 😅 Tak neviem posudit, ci pouziva taketo materialy aj na originaloch.
@heidi4 no ja neviem kde to vidí, už nemám to vlákno, odporučila by som očného 😂
Je to lacny fake z tureckeho trhu. NIe je to koza, je to cele krive, loga, gramaticke chyby v napisoch. Toto mozes predavat tak za 10 EUR niekde na bazare a dufat, ze si to niekto kupi.
Inak dnu je preklep a celkovo posbi lacno :(
@bg92 Darujuceho priatelka pracuje v tej firme, tak neviem ci to je original vyradeny alebo ozaj fejk
@anonym_autor original by takto nikdy nevyzeral, gramaticke chyby, cele krive, sitie otrasne. Pozri si na stranke, ako vyzeraju ich penazenky.