icon

Beelyra: Je naozaj užitočná alebo predražená deka?

elisabethka
4. aug 2026

Ahojte mate niekto beelyru? Chcem opytat na skusenosti. Pri uspavani v tej pripadne prenašani. Je to naozaj take wau ci len predrazena deka? Dakujem

anonym_6a097c
4. aug 2026

Riadne predražená hlúposť, už na pohľad nepohodlná pre bábätko

double_mom2021
4. aug 2026

190€? 🤨🫣

anonym_6d5723
4. aug 2026

Zvedavo som pozrela čo to je a príde mi to skôr ako taška nie deka, dieťa pri uspavani na rukách chce cítiť mamu,preto sa dožaduje uspavania na rukách a teda neviem ako je to použiteľné v lete, neviem si predstaviť že sa to dieťa nepotí keď to má pod sebou. Snáď sa ti ozve niekto kto to reálne má, celkom by ma zaujímala úspešnosť.
Kým je malé bábo, máš vajce zoberieš celé vajce a šup z auta von a väčšie dieťa vieš preniesť, niekedy to vyjde niekedy nie ten adrenalín patrí k materstvu 🤣
Toto by pre mňa do výbavičky, teda nebola priorita,takmer 190e, ale sympatické mi je na tom, že slovenská mamička skúša podnikať a nie je to Čína.

biba_18
5. aug 2026

akože, kebyže máš prachy tak že ju kúpiš bez toho aby ti chýbali - tak mne sa tá myšlienka aj páči ... môj tak spal, že čokoľvek ho zobudilo ... a myslím že veľa matiek s tým bojuje ...

elisabethka
autor
5. aug 2026

Akože ja som ju zvažovala ale ked vidim, ze je to cez 1 rameno tak si v tom uspavat predstavit neviem to by trpel moj chrbat. Mne je to tiez sympaticke, ze je to lokalne. Len neviem aj ohladne bezpecnosti. Mam nosim sestrice na uspavanie a presne kupit deku za 200€ len na prenasanie mi pride taky nadstandart. Len som to chvilku zvazovala preto ma zaujimali skusenosti

vikimizi
26. aug 2026

Ahoj, my Beelyru máme a aj keď sa to na prvý pohľad zdá drahšia záležitosť, tak nám to veľmi pomohlo. Nie je to deka ako tu väčšina píše ... My ju používame na uspávanie a prenášanie hlavne. Tak isto sme ju využívali aj cez leto a je vyrobená z príjemného materiálu, ktorý je naozaj vzdušný a nie nejaký "dekový". Nám sa najviac osvedčila pri dovolenkách keď som vedela, že si chcem dovolenku užiť a ísť večer aj do mesta alebo na výlety a nebyť otrokom spánku. Ale chápem, že nad tým premýšlaš, lebo lacné to nie je. Ja som sa snažila nájsť aj iné ale nič som podobné nenašla.

elisabethka
autor
Autor odpoveď zmazal
elisabethka
autor
28. aug 2026
@vikimizi

Ahoj, my Beelyru máme a aj keď sa to na prvý pohľad zdá drahšia záležitosť, tak nám to veľmi pomohlo. Nie je to deka ako tu väčšina píše ... My ju používame na uspávanie a prenášanie hlavne. Tak isto sme ju využívali aj cez leto a je vyrobená z príjemného materiálu, ktorý je naozaj vzdušný a nie nejaký "dekový". Nám sa najviac osvedčila pri dovolenkách keď som vedela, že si chcem dovolenku užiť a ísť večer aj do mesta alebo na výlety a nebyť otrokom spánku. Ale chápem, že nad tým premýšlaš, lebo lacné to nie je. Ja som sa snažila nájsť aj iné ale nič som podobné nenašla.

@vikimizi ze ste majitelka tejto znacky? Ja len ze sa volate rovnako s ste v skupine Topolcany ako sidlo firmy… 🙂 nemyslim to zle ak som to odhadla bolo by lepsie to tak napisat 🙂 mne sa napad paci aj som hladala nejaku na vinted ci nahodou vtedy ale nenaslo mi. Ani ziadnu diskusiu zeby to maminky spominali okrem spolupraci na IG.

elisabethka
autor
28. aug 2026

Kupu som naozaj zvazovala ale rozhodla som sa nakoniec tovar nekupit. Za prve nenasiel sa nikto okrem Vas kto by ni napisal, ze ju realne ma. Za druhe je naozaj vyuzitelna len na prenasanie a na to ni pre draha. Lebo dat do vyuzitia prekrytie pri kojeni ked staci vscsia bavlnena plienka za 3 eura allebo vyuzitie ako deka pri tom tvrdite, ze to deka “nie je” . Rada podporujem slovenskych vyrobcov áe v komentaroch kde sa pytali na hracku odosle autorka link na aliexpress takze ona mozno vyraba na Slovensku ale robi mozno nevedome reklamu na “cinske hracky” . Kazdopadne chvalim odvahu vyrobit nieco nove a ist do toho. Za mna z hladiska bezpecnosti, zataze na chrbat to zial ostava ako “taska” na prenasanie. Ak posledny koment naozaj pisala majitelka a miesto ano vyrobila som to lebo som na trhu nic podobne nenasla to podala ako spokojny zakaznik je to pre mna osobne obrovske minus :/