icon

Brali by ste obedové menu za mesačnú paušálnu cenu?

usporiadatel123
27. jan 2026

Toto služba ma fakt prísť na Slovensko a bude stať iba 300€ na mesiac a varia fakt domáce jedla je to neskutočne takže nebudete musieť variť chodiť do obchodu a rozmýšľať čo zas navarím vy si preplatíte mesačne sumu 300€ a oni vám dajú na každý deň výber troch jedál ktoré vám donesú a vy keď prídete z práce máte vždy navarené ale aj ušetrené lebo keď idete do obchodu tak minimálne 600€ necháte iba na jedlo ktoré sa vari a táto služba nevari na porcie ale na kilá ako keby ste varili vy doma čo na to hovoríte ? ja osobne sa už teším

Strana
z4
princezna_bosorka
29. jan 2026

@usporiadatel123 nie, ani omylom. Mam sice rada aj slovensku kuchyni, no aj taliansku, grecku a blizkovychodnu (izrael, turecko, gruzinsko). Dost pochybujem, ze by sa mi zvladali trafit do vkusu kazdy den.

margotka17
30. jan 2026
@viestta

Mam fakticku otazku: Za tych 300€ kolko jedla denne dovezu? Lebo to vychadza 10€ denne, a to mas v beznej restike jednu porciu, pre 4 clennu rodinu je to malo. A kedy to budu rozvazat? Lebo niekto chodi z prace o tretej, iny o pol osmej.

@viestta presne to ma napadlo, že vo väčšine domácností sa zíde rodina až poobede, rodičia z práce, deti zo školy. A ak si kúpim mäso za 300 €, koľko obedov z neho urobím? Áno, treba aj ostatné suroviny cibuľa, olej, múka...., ale vždy mi to príde, že to nie je na bežný život domácnosti. Ako nevyhnutnosť na pár dní v určitých prípadoch to môže byť super.

Strana
z4