CCC obuv Lasocki: Je to skutočná koža alebo fejk?
Ahojte, pozerám v CCC zimné čižmy Lasocki. Píšu že je to koža, ale tá cena sa mi zdá podozrivo nízka. Nerozpadnú sa po prvej čľapkanici v meste? Máte s touto značkou niekto skúsenosť že vám vydržali viac ako jednu zimu? Nechcem mať po dvoch týždňoch mokré ponožky zakaždým keď stúpim do mláky.
Mam zopar topanok tejto znacky kde je napisane ze to je koza, tie topanky mam veeeela rokov a su uplne v poriadku, ak by to nebola koza myslim ze uz by neboli. Nemusis sa toho bat. Vies co ak to je tak ze prave inde si na tie topanky daju mega cenu len kvoli tomu ze to je koza a pritom cena je daleko nizsia. Aj tak sa na to da nazerat.
Mala by to byt koza, ja mam skor problem, ze su mi tie topanky take tvrdsie, nie az tak pohodlne.. ale toto je vysoko induvidualny pocit.. cosi mam od nich, ale nie na bezne nosenie denno denne a za tu cenu na taketo prilezitosti ok
Vsetko kupovane posledne 2-3r
Mam kozene cizmy Lasocky uz 8 rokov. Pred 2 rokmi som menila opatky a zips na jednej, inak sluzia. V zime su to moje najnosenejsie topanky. Ale pravidelne ich impregnujem a kozu osetrujem.
@anonym_autor teraz sú vo výpredaji a sú kvalitné.Kozene cizmy musíš ošetrovať a do mlak sa nosia iné topanky

kupujem kožené topánky v ccc a jedné čižmy mam 4 roky a druhé už asi 6 rokov. Držia dobre, cena dobrá, nič sa nerozpadáva. Ešte by podržali aj dve zimy, ale už len na prechádzky okolo domu v zime (dosť zakopávam) 😅
ale mám aj vysoká čižmy z brúsenej kože a tam treba len vymeniť opätok inak sú skvelé. Tiež už asi 4 roky ich mám