Demar snehule pre deti: ktoré vybrať?

13. sep 2026

Ahojte ake anehuke od demar su dobre aby nepremokali alebo co ..Kenny alex remi ? Nikdy sme ich nemali na zimu tak nechám si poradiť.....a je lepsie kupit jedno cislie alebo dvoj cislie ? Jesenné mame 26/27 tak neviem aké kupit snehule ..dakunem

luckuz
13. sep 2026

@anonym_autor ahoj. My sme mali rôzne, najlepšie sú s vyberateľnou vložkou môj mal vždy vnutro mokré, skôr od spotenia ako premočenia.

carduelis
13. sep 2026

Tiez odporucam s vyberatelnou vlozkou, Demar mamut. Daju sa nosit ako gumaky bez vlozky a ako snehule s vlozkou.

lienka9
Včera o 05:08
@carduelis

@carduelis tiez sme mali tieto,syn nosil celu zimu.

Autor-Vpodstate len Demary mame ci uz jar /jesen alebo mamuty na zimu

autor
Dnes o 13:35
@lienka9

@carduelis tiez sme mali tieto,syn nosil celu zimu.

Autor-Vpodstate len Demary mame ci uz jar /jesen alebo mamuty na zimu

@lienka9 mali sme minuly rok ale davala som ich ked bola mokrá zima ...su vhodne aj do snehu ? Zas zas sa mi take nezdajú...ach neviem ...my žijeme na orave, tu je veľa snehu

lienka9
Dnes o 14:39
@anonym_autor

@anonym_autor pisu ze by mali byt do minus 25C .mne sa zdali vyborne a teple,najma nepremoknu..za mna isto aj do snehu..skor som sa obavala,aby v nich nejako necaptal syn,predsa nema to pevne okolo clenkov,ale chodilo sa mu v tom dobre a v zime sme tym padom ine ani nemali kupene..