Existujú skutočne efektívne štuple na tlmenie hluku?
Hľadám štuple do uší, ktoré by dokázali pohltiť okolité zvuky na 100%. Mám doma už 6 rôznych druhov a nepomáha - budím sa v noci na hluk. Existujú vôbec také?
Skúsila som zatiaľ klasické penove od OHROPAX, Alpine Sleep Deep, Alpine Sleep soft, Sleep Earplugs a 2, ktoré už neviem názov. Okrem Alpine Sleep soft sa mi ťažko štuple vkladajú (zúžený zvukovod v jednom uchu), preto potrebujem niečo, čo nebudem vkladať 10 minút a bude naozaj izolovať všetky zvuky. A nie, nevkladám si ich chybne, vždy si dám pozor, aby som ich mala riadne vložené, aj tak sa v noci sa budím na hluk od susedov. Máte niečo overené?
čo je to za hluk prepána? 😨
@biba_18 študenti od cca 21,30 do 6,00 cca majú hore stretnutie - smiech a prekrykovanie.
@martinka17 nedalo by sa skor so susedmi dohodnut, aby ten hluk nebol?
@oblaacik to som už skúšala, akosi nulová odozva, tak musím nájsť lepšie štuple.
@martinka17 alebo volať fizlov 😒
@martinka17 tak ale nocny klud nie?
@martinka17 alebo volať fizlov 😒
@biba_18 každý večer? Je to dosť krajné riešenie, raz som to skúsila, dnes ráno, ale neviem, či to bude mať efekt. Preto hľadám lepšie štuple. Potrebujem spať, ráno v práci neviem fungovať.
@martinka17 čo myslíš ako dlho to bude tých fizlov baviť aby tam chodili ako na klavír? bude pokuta a bude kľud ...
no ale ako myslíš ... 😒
no ale ako myslíš ... 😒
@biba_18 asi budem musieť volať, máš pravdu. Už som fakt zúfalá.
loop
@luckajozko21 ktoré konkrétne? na tieto som pozerala minule - https://www.earplugs.sk/stuple-do-usi/loop-quie...
@martinka17 dala som si vyrobit na mieru silikonove, odvtedy trpim stafylokokmi ci ekzemom v usiach. Nie je dobre usi zapchavat.

čo je to za hluk prepána? 😨