icon

Fajčiari IQOS: Aký model preferujete a prečo?

28. aug 2026

Aký iqos máte a prečo vám vyhovuje práve ten? Kľudne mi môžte odporučiť aj náplne dakujeem ❤️

anonym_92d052
28. aug 2026

Kam sme to dospelí? Nabudúce tu bude niekto hľadať inšpiráciu na drogy?

autor
28. aug 2026
@anonym_92d052

Kam sme to dospelí? Nabudúce tu bude niekto hľadať inšpiráciu na drogy?

@anonym_92d052 tak toto je trochu prehnané porovnanie nemyslíš? Bežne vidím v uliciach stovky žien s iqosom v ruke čo je natom?

anonym_92d052
28. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_92d052 tak toto je trochu prehnané porovnanie nemyslíš? Bežne vidím v uliciach stovky žien s iqosom v ruke čo je natom?

@anonym_autor čo? Asi to že je to škodlivé a navykové?
Dajme malým deťom do ruky tabakové výrobky , čo je na tom?
Na ulici vidno aj alkačov a drogovo závislých, čo je na tom?

autor
28. aug 2026
@anonym_92d052

@anonym_autor čo? Asi to že je to škodlivé a navykové?
Dajme malým deťom do ruky tabakové výrobky , čo je na tom?
Na ulici vidno aj alkačov a drogovo závislých, čo je na tom?

@anonym_92d052 a? Ja to dávam deťom do rúk? Nerozumiem veď ja sa pýtam na fóre kde 85% mamičiek fajčí.

autor
28. aug 2026

Ja neviem kde žiješ ale tu sú väčšinou dospelí ľudia rieši sa tu sex nevera a neviem čo. Máš pocit že toto tu čítajú deti? A uvidia tetu ktorá sa pýtala na iqos tak si utekajú kúpiť kartón naplní? Alebo o čo ti ide

sisaka
29. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_92d052 a? Ja to dávam deťom do rúk? Nerozumiem veď ja sa pýtam na fóre kde 85% mamičiek fajčí.

@anonym_autor 85% žien tu fajčí? To dúfam nie. Skôr naopak. Veď to je čistý humus, v dnešnej dobe, keď všetci vedia, aké je to škodlivé, len čistý ignorant, čo si neváži svoje zdravie, fajčí. 🤢

anonym_3eaeed
29. aug 2026

Vážim si svoj život, nie som ovca tabakových korporácií, nefajčím.

autor
29. aug 2026

Ja neviem pýtala som sa na niečo takéto? Dokonca názov je FAJČIARI tak čo tu robíte vy s vašimi p*covinami 🤣 toto naozaj nikoho nezaujíma

autor
29. aug 2026
@anonym_3eaeed

Vážim si svoj život, nie som ovca tabakových korporácií, nefajčím.

@anonym_3eaeed HALO vieme čítať? To je pekné že nefajčis ale pravdepodobne nemáš asi ani maturitu keď nevieš pochopiť dvom vetam. Nefajčis - tu nemáš čo robiť v tejto diskusii