Je Philips Wake-up Light naozaj efektívny pre vstávanie?
Rozmýšľam nad Philips Wake-up Light budíkom.
Ráno vstávam ťažko a klasický budík ma vždy skôr vytrhne zo spánku, než normálne zobudí. Páči sa mi predstava, že sa izba pomaly rozsvieti a človek sa preberie prirodzenejšie.
Máte ho doma? Vstáva sa s ním naozaj lepšie, alebo je to len drahší budík s pekným svetlom?
Ja tiez o nom rozmyslam, ale neviem. Lebo nepoznam nikoho, co ho ma a realne by som mal info, ze ci to stoji za tie peniaze. Jasne, ze je to "napodobenina" toho znameho viralneho budika, co sa da kupit len v USA a stoji 200 USD.
A máš úplnú tmu v izbe? Veď o pól piatej je už sveto
@minenkaa Teraz v lete áno, ale horšie to mám hlavne jeseň/zima, keď vstávam do úplnej tmy. A aj teraz mám dosť zatienenú izbu, takže ráno ma to svetlo úplne prirodzene nezobudí. Preto rozmýšľam, či by taký budík pomohol hlavne mimo leta.
Hm. Tieto diskusie o výrobkoch philips v poslednom čase. Something fishy... dobry pokus mk
@anonym_autor Znama na to mala nejaku appku. Ta jej sledovala spankove cykly a podla toho ju budila. Ale neviem nazov.

@anonym_autor priordzenejsie sa budim iba na dovolenke, ked sa zobudim tak po 9.30 🙂 🙂