icon

Je Philips Wake-up Light naozaj efektívny pre vstávanie?

13. júl 2026

Rozmýšľam nad Philips Wake-up Light budíkom.

Ráno vstávam ťažko a klasický budík ma vždy skôr vytrhne zo spánku, než normálne zobudí. Páči sa mi predstava, že sa izba pomaly rozsvieti a človek sa preberie prirodzenejšie.

Máte ho doma? Vstáva sa s ním naozaj lepšie, alebo je to len drahší budík s pekným svetlom?

anonym_8c4f38
13. júl 2026

@anonym_autor priordzenejsie sa budim iba na dovolenke, ked sa zobudim tak po 9.30 🙂 🙂

muchotrafka298
13. júl 2026

Ja tiez o nom rozmyslam, ale neviem. Lebo nepoznam nikoho, co ho ma a realne by som mal info, ze ci to stoji za tie peniaze. Jasne, ze je to "napodobenina" toho znameho viralneho budika, co sa da kupit len v USA a stoji 200 USD.

minenkaa
13. júl 2026

A máš úplnú tmu v izbe? Veď o pól piatej je už sveto

autor
13. júl 2026
@minenkaa

A máš úplnú tmu v izbe? Veď o pól piatej je už sveto

@minenkaa Teraz v lete áno, ale horšie to mám hlavne jeseň/zima, keď vstávam do úplnej tmy. A aj teraz mám dosť zatienenú izbu, takže ráno ma to svetlo úplne prirodzene nezobudí. Preto rozmýšľam, či by taký budík pomohol hlavne mimo leta.

kiwi3
13. júl 2026

Hm. Tieto diskusie o výrobkoch philips v poslednom čase. Something fishy... dobry pokus mk

beata_k
13. júl 2026

@anonym_autor Znama na to mala nejaku appku. Ta jej sledovala spankove cykly a podla toho ju budila. Ale neviem nazov.

puertorico
14. júl 2026

čo to je ? svetlo ? my máme všade philips žiarovky a jeden čas sme mali v spálni nastavené tak, že sa zaplo v určitú rannú hodinu svetlo a pomaly sa rozsvecovalo (dobre som to napísala?) . stojí to celé na veľký prd 😂 muž sa vôbec na to nezobudil a ja som sa zobudila až keď silno svietilo svetlo, celá nasratá jak pes, že sa svieti a pálilo mi to oči. 😂 mali sme luster rovno nad posteľou . za mňa zbytočnosť a do novej spálne som to zrušila .

hefo
14. júl 2026
@kiwi3

Hm. Tieto diskusie o výrobkoch philips v poslednom čase. Something fishy... dobry pokus mk

@kiwi3 BTW, ešte som asi nemal výrobok od Philipsu, s ktorým by som bol ozaj spokojný. Vždy tam bolo niečo, čo ma štvalo.
Na audiosystéme (rádio/CD/USB), dám Pause a odídem, vrátim sa za štvrťhodinu, a ono sa to z nejakých ekošetriacich dôvodov vyplo (aj keď to ide z USB kľúča, nič sa netočí, spotreba nula celá minimum), na dané miesto skladby sa to ale už nedá vrátiť. A vypnúť sa to šetrenie nedá.

Jediná výnimka sú detské vysielačky (pestúnka), čo sme tu na bazári kúpili za 10 €. Tie vyzerajú, že pri ich vývoji naozaj rozmýšľali. Možno že AVENT divízia je na tom lepšie než zvyšok Philipsu...