icon

Je Silvercrest vaflovač z Lidla kvalitný?

Dnes o 07:25

ahojte baby mate daktora ten vaflovac co mavaju v lidli v akcii? stoji dake drobne tak neviem ci to neni smejd. nezacne sa to po tretom pouziti lupat ten teflon? ja by som to chcela pre decka na sobotne rana ale bojim sa aby som to potom pol hodinu nedrhla v dreze. mate daky overeny recept na cesto co sa tam neprilepi? dik za daky tip.

qi
Dnes o 07:32

@anonym_autor my mame ten xxl od nich a je vyborny 😊

michaela329
Dnes o 07:33

Ja mám taký veľký odtiaľ a pravidelne v ňom robím wafle aj v ŠKD s deťmi a teda ťahá mi piaty rok bez šúpania - samozrejme používam drevenú špachtlu.

zuzanka.zuzu
Dnes o 07:39

toto je buď-alebo 🤷 buď bude držať X rokov alebo vyhodíte po prvom použití 😀 no za tie peniaze kľudne skús

simik22
Dnes o 07:59

Ja ho mám roky, je ok

patricia2751995
Dnes o 08:08

Mám ho tretí rok je super

anonym_507606
Dnes o 12:06

@anonym_autor mám taký s vymeniteľnými plošinkami, aj na sandwiče atď. Myslela som si, že za tie peniaze to bude úplný šunt. Ale celkom drží už 3. Rok a využívame ho denne. Videla som aj kvalitnejšie, ale cenová kategória bola o dosť vyššia. Kľudne skús.

13uzivatelka11
Dnes o 12:33

Ja som tam kúpila raz vaflovac, v akcii má vyšiel tuším 15€, má aj vymienacie platničky, takže občas urobíme vafle, občas tousty a za tú cenu nemám čo vytknúť a čistenie je tiež v pohode. Keď som čítala recenzie na alze na drahšie vaflovace, nebolo to tiež bohviečo

kp7333
Dnes o 14:44

Mali sme ho par rokov, fungoval v pohode. Po rokoch povolili panty. Robili sme v nom wafle, sendvice aj zapekane rozky. Pouzivali sme ho aj ako prenosny mini gril na dovolenky.

a21
Dnes o 15:00

My máme ten 3v1 a sme spokojní, jeden nám už odišiel, ale mali sme ho asi 5rokov a teraz sme kúpili znovu lidlový. Takže za mňa v pohode, nič sa nešupalo. A recept sa mi osvedčil:
210 g hladkej múky
30 g kr.cukru
1/2 PDP
2 vajíčka
200 ml mlieka
Zmiešať suché suroviny, pridať do nich mokré a má záver sneh. Vyjde cca 8ks.