Je sušička Electrolux PerfectCare 800 vhodná na drahé oblečenie?
caute baby kupili sme si samostatnu susicku Electrolux PerfectCare 800 s tepelnym cerpadlom. chcem sa opytat ci v tom susite aj drahsie veci alebo len uteraky. nezrazili sa vam v tom svetre alebo dake bluzky? v navode pisu ze je to setrne ale ja sa stale bojim tam daco hodit aby som to potom neobliekla len na babetko. dajte daky tip ci to dako specialne nastavujete.
Dávam do susicky všetko okrem svetrov z vlny pretože tie sa zrazia. Ale umelé pletené svetre z polyesteru v pohode prežijú a tie davam. Syntetiku úplne vsetku, ja dávam aj podprsenky aj ked by nemali a aj pančuchy alebo silonky..jasne bavlna sa mierne zrazí, niektorá výrazne, ina fakt trosku..susim v nej aj môj perovy 300€ kkabat.u nas co neprezije susicku, ide z domu..niesom ochotna vešať prádlo na susiak..okrem teda tých svetrov, ktoré sa peru len raz za čas..
ak oblecenie moze do susicky tak nevidim problem.. mas tam aj jemny program .. nizsie teploty etc ...
Podla mna nie, ak je to myslene v zmysle, ze si chces to oblecenie dlhsie uzit. Susicka nici oblecenie.
@anonym_87fb92 to nie je pravda
@anonym_87fb92 to nie je pravda
@minenkaa ale je. Guma, aj elasticke vlakna skor povolia, ked sa susia v susicke. Uteraky su sice super prijemne zo susicky, ale treba ich po par rokoch vymenit, lebo je z nich handra nakoniec. Potlace aj loga sa popraskaju, niektore hned, niektore casom. Ten obsah co mas vo filtri by sa neuvolnil rovnako pri volnom suseni, vlakna sa skor opotrebuju ked sa v susicke susia.
Susicku mam len 3 roky a vidim rozdiel v opotrebeni veci, ktore pravidelne davam do susicky a ktore nie.
Hodvábne blúzky a kasmirove svetre tam nedávam, ale ostatné veci v pohode.
Nič nemám zničené. To nebude sušičkou, ale kvalitou oblečenia.
Hodvábne blúzky a kasmirove svetre tam nedávam, ale ostatné veci v pohode.
Nič nemám zničené. To nebude sušičkou, ale kvalitou oblečenia.
@tilly a dodám, ze aj nevhodny vyber programu vie narobiť šarapatu 🙂
@anonym_autor mala som tu susicku a ja susim odjakživa uplne vsetko , keďže susiak nepoužívam. Nikdy sa mi nic nezrazilo, ale napr bavlnene oblecenie som nikdy nesusila na bavlne , lebo by sa zbehlo.
@anonym_87fb92 ja mám sušičku deväť rokov a nič také nepozorujem
Uteraky treba vymeniť po pár rokoch aj bez používania susicky
Treba používať správny program ,potom sušička nebude problém
Ja suším aj plavky ,gore tex v susicke a problém som ešte nezbadala
No je, ale musíš na ňom nechať cenovky, aby vedela, že bolo drahé...🤷 (riaď sa štítkami na oblečení a programom sušičky a nie jej cenou).
@anonym_87fb92 ja mám sušičku deväť rokov a nič také nepozorujem
Uteraky treba vymeniť po pár rokoch aj bez používania susicky
Treba používať správny program ,potom sušička nebude problém
Ja suším aj plavky ,gore tex v susicke a problém som ešte nezbadala
@minenkaa tak mne sa zdaju 2-3 roky na znicenie uterakov dost malo. Mam rovnake uteraky v dvoch bytoch, v jednom susicka je, v druhom nieje. Prali sa zhruba rovnako vela krat a tie kde mam susicku su na tom horsie. Ale moze byt, ze mam nanic susicku.
Autorka-nezalezi na tom ake je oblecenie drahe, ale kvalitne. To su dve rozdielne veci. Najlepsie sa riadit piktogramamy na obleceni.
@anonym_87fb92 bezne mam uteraky aj cez 15 rokov a stale dobre vyzeraju.
@anonym_87fb92 tak treba vymeniť sušičku ,za dva roky nemôžu byt uteráky zničené zo susicky

Nie, je vhodna iba na oblecenie do 50 eur za kus 😂 svetre a bluzky do susicky nedavam kedze mam vacsinou svetre z vlny, alpaky, kasmiru a moheru, iba bavlnene veci susim