icon

Je zubná kefka Oral-B iO Series 10 hodná svojej ceny?

Dnes o 17:03

Ahojte, máte niekto túto kefku? Spokojnosť? Stojí to za tie peniaze? Ozaj k tomu neexistuje sada, kde budú všetky typy náhradných hlavíc aby si človek mohol vyskúšať ktorá mu najviac vyhovuje?

anonym_c8874e
Dnes o 17:38

Mám, som spokojná, používam len jednu hlavicu. Nič iné nepotrebujem. Aj hygienik mi pochválil čisté zuby odkedy ju mám. Má ju aj priateľ aj ocinovi sme kúpili na vianoce, všetci spokojní

autor
Dnes o 17:48
@anonym_c8874e

Mám, som spokojná, používam len jednu hlavicu. Nič iné nepotrebujem. Aj hygienik mi pochválil čisté zuby odkedy ju mám. Má ju aj priateľ aj ocinovi sme kúpili na vianoce, všetci spokojní

@anonym_c8874e ktorú hlavicu používaš? Skúšala si aj iné?

frflos_nespokojny
Dnes o 18:32

ak si ochotna zaplatit za tuto kefku, tak si ju kup.
mas tam viac nastaveni a ponukaju nabijaciu stanicu kde sa zobrazuje aj cas s internetu.
kupil som ju v novembri.
pouzivam ale stale nizsiu radu a ide tiez super. samozrejme nema prepinacie mody.
kupil som tieto hlavice:
https://www.benulekaren.sk/oral-b-io-gentle-car...

autor
Dnes o 18:34
@frflos_nespokojny

ak si ochotna zaplatit za tuto kefku, tak si ju kup.
mas tam viac nastaveni a ponukaju nabijaciu stanicu kde sa zobrazuje aj cas s internetu.
kupil som ju v novembri.
pouzivam ale stale nizsiu radu a ide tiez super. samozrejme nema prepinacie mody.
kupil som tieto hlavice:
https://www.benulekaren.sk/oral-b-io-gentle-car...

@frflos_nespokojny ak je dobrá, som ochotná za ňu toľko zaplatiť

frflos_nespokojny
Dnes o 18:40

tento model ma tu vyhodu, ze si vies prepnut- napisem to laicky silu vybracii.
ak mas citlivejsie zuby, tak je to super. treba si len zvolit ten spravny variant. ak si nikdy nemala elektricku kefku, tak si treba zvyknut. ako som pisal vyssie pouzivam aj tak nizsiu radu, ktora mi postacuje. desiatka ma dispej a vlastne je to najvyssi model.
je dobre si vybrat taky model, ktory ma aj krabicku na ulozenie zub. kefky pri prenasani na dovcu.