icon

Je zubná kefka Oral-B iO Series 10 hodná svojej ceny?

21. máj 2026

Ahojte, máte niekto túto kefku? Spokojnosť? Stojí to za tie peniaze? Ozaj k tomu neexistuje sada, kde budú všetky typy náhradných hlavíc aby si človek mohol vyskúšať ktorá mu najviac vyhovuje?

anonym_c8874e
21. máj 2026

Mám, som spokojná, používam len jednu hlavicu. Nič iné nepotrebujem. Aj hygienik mi pochválil čisté zuby odkedy ju mám. Má ju aj priateľ aj ocinovi sme kúpili na vianoce, všetci spokojní

autor
21. máj 2026
@anonym_c8874e

Mám, som spokojná, používam len jednu hlavicu. Nič iné nepotrebujem. Aj hygienik mi pochválil čisté zuby odkedy ju mám. Má ju aj priateľ aj ocinovi sme kúpili na vianoce, všetci spokojní

@anonym_c8874e ktorú hlavicu používaš? Skúšala si aj iné?

frflos_nespokojny
21. máj 2026

ak si ochotna zaplatit za tuto kefku, tak si ju kup.
mas tam viac nastaveni a ponukaju nabijaciu stanicu kde sa zobrazuje aj cas s internetu.
kupil som ju v novembri.
pouzivam ale stale nizsiu radu a ide tiez super. samozrejme nema prepinacie mody.
kupil som tieto hlavice:
https://www.benulekaren.sk/oral-b-io-gentle-car...

autor
21. máj 2026
@frflos_nespokojny

ak si ochotna zaplatit za tuto kefku, tak si ju kup.
mas tam viac nastaveni a ponukaju nabijaciu stanicu kde sa zobrazuje aj cas s internetu.
kupil som ju v novembri.
pouzivam ale stale nizsiu radu a ide tiez super. samozrejme nema prepinacie mody.
kupil som tieto hlavice:
https://www.benulekaren.sk/oral-b-io-gentle-car...

@frflos_nespokojny ak je dobrá, som ochotná za ňu toľko zaplatiť

frflos_nespokojny
21. máj 2026

tento model ma tu vyhodu, ze si vies prepnut- napisem to laicky silu vybracii.
ak mas citlivejsie zuby, tak je to super. treba si len zvolit ten spravny variant. ak si nikdy nemala elektricku kefku, tak si treba zvyknut. ako som pisal vyssie pouzivam aj tak nizsiu radu, ktora mi postacuje. desiatka ma dispej a vlastne je to najvyssi model.
je dobre si vybrat taky model, ktory ma aj krabicku na ulozenie zub. kefky pri prenasani na dovcu.

majka2959
21. máj 2026

@anonym_autor Kúpila som si minulý rok Oral B io 2, ktorá je vhodná na prechod z obyčajnej kefky. Predtým som skúšala Philips Sonicare, ale neznášala som tie vibrácie. V obchode som si mohla vyskúšať vibrácie všetky typy oral B pohnatom ruky a vybrala som si túto najjednoduchšiu a najjemnejšiu s najmenším počtom vibrácií. Po 4 mesiacoch čistenia som od zubárky dostala pochvalu, ale aj sama cítim, že je tam veľký rozdiel medzi obyčajnou kefkou a elektronickou.

autor
23. máj 2026
@anonym_c8874e

@anonym_c8874e funguje vám normálne tá aplikácia?

anonym_c8874e
23. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_c8874e funguje vám normálne tá aplikácia?

@anonym_autor ano

autor
23. máj 2026
@anonym_c8874e

@anonym_autor ano

@anonym_c8874e mne včera večer nezaznamenala vôbec čas a dnes ráno vôbec nič

autor
25. máj 2026

Je možné, že aplikácia funguje len pre Samsung?
https://www.oralb.co.uk/en-gb/oral-health/why-o...

frflos_nespokojny
27. máj 2026

apka slape na motorole aj jablcku

anonym_9a8b99
27. máj 2026

Ked si nevies zuby umyvat kup si ju.
Tu istu sluzbu ti spravi aj normalna kefka ked tie zuby umyvat vies 🤷🏼‍♀️

frflos_nespokojny
27. máj 2026
@anonym_9a8b99

Ked si nevies zuby umyvat kup si ju.
Tu istu sluzbu ti spravi aj normalna kefka ked tie zuby umyvat vies 🤷🏼‍♀️

@anonym_9a8b99 asi necitas cele vlakno ! kefku uz ma 🙂
ja ti odpoviem . naco kupovat kuchynsky robot na cesto, ked sa da urobit aj rucne 😉

anonym_9a8b99
27. máj 2026
@frflos_nespokojny

@anonym_9a8b99 asi necitas cele vlakno ! kefku uz ma 🙂
ja ti odpoviem . naco kupovat kuchynsky robot na cesto, ked sa da urobit aj rucne 😉

@frflos_nespokojny zle prirovnanie 😅 lebo je rozdiel miesit rucne a robotom.

Ja nemam nic proti technike a vymozenostiam ,ale zubna kefka ? Je to ozaj uz extrem 😅

autor
27. máj 2026
@anonym_9a8b99

@frflos_nespokojny zle prirovnanie 😅 lebo je rozdiel miesit rucne a robotom.

Ja nemam nic proti technike a vymozenostiam ,ale zubna kefka ? Je to ozaj uz extrem 😅

@anonym_9a8b99 Načo si kupovať vysávač, keď môžem celý dom pozametať metlou? Metlou síce dostaneš preč najväčšiu špinu, ale veľa prachu len rozvíriš a zo škár v podlahe ho nedostaneš. Vysávač (elektrická kefka) urobí prácu hĺbkovo, rýchlo a vytiahne nečistoty aj z miest, kam sa s metlou (manuálnou kefkou) v živote nedostaneš.

Načo zapínať mixér, keď môžem sneh z bielkov vyšľahať ručne vidličkou? Áno, dá sa to. Ale kým ty urobíš rukou 200 pohybov za minútu a odpíšeš si zápästie, mixér ich urobí tisíce, úplne bez námahy a výsledok je dokonale hladký. Elektrická kefka urobí za dve minúty viac pohybov, než ty manuálnou za mesiac.

Načo mi je motorová píla, keď ten strom viem prepíliť aj ručne? Prepíliš ho? Prepíliš. Ale namakáš sa, spotíš sa, stratíš kopec času a rez pravdepodobne nebude taký čistý a rovný. Motorová píla (elektrická kefka) spraví čistú, rýchlu a chirurgicky presnú prácu za zlomok času.

Načo nám je automatická práčka, veď naše babky prali v potoku na valche a prežili. Je to o komforte a technologickom pokroku. Technológia skrátka postúpila vpred, aby nám uľahčila život a priniesla lepšie výsledky. Môžeš ostať pri valche, ale načo si dobrovoľne komplikovať život?