Kto má skúsenosti s podprsenkami Novelia?
Ahojte, začala mi vyskakovať reklama na podprsenky novelia, objednal tam už niekto nejaké?
Podľa mňa to budú super podprsenky pre tie čo majú urobené alebo mladé kozy
Já jsem objednávku udělala a eshop teda nedoporučuju, komunikace hrozná, přišla mi jen část objednávky, navíc musíme platit i poštovné při vrácení. A ano, vracím, moc dobře nesedí.
Novelia UŽ NIKDY!!!!Totálne vyhodené peniaze. E-shop komunikuje otrasne, na tovar som čakala večne a to, čo nakoniec prišlo, vyzerá ako lacný čínsky fejk z bazáru.
Objednala som si Lift & Shape 2.0. Doručenie bolo rýchle, balík mi prišiel asi za 2 dni. Akurát som netrafila veľkosť, košíčky mi trochu odstávali, takže som požiadala o výmenu za menšiu. Výmenu vybavili pomerne rýchlo a po výmene mi už podprsenka sedí dobre. Zatiaľ som spokojná.
Ahojte, chcem vás všetkých dôrazne varovať pred nákupom na e-shope noveliawear.sk - Mám s nimi osobnú, mimoriadne negatívnu skúsenosť a chcem, aby sa ďalší ľudia nepopálili.
Na stránke deklarujú doručenie do 3 dní, no mne tovar prišiel po vyše 3 týždňoch. Dôvod je jednoduchý – ide o čistý dropshipping z Číny, tovar v skutočnosti vôbec nemajú na sklade (maximálne už vrátené od niekoho). Presne preto na webe neponúkajú možnosť dobierky, pretože potrebujú vaše peniaze vopred, aby za ne mohli produkt v Ázii vôbec objednať.
Celý tento biznis model stavajú na protizákonných a nekalých obchodných praktikách:
Klamlivé tvrdenia o pôvode: Na webe drzo tvrdia, že produkty sami vyvíjajú (podprsenky atd..). Je to čisté klamstvo, iba preposielajú ázijský tovar.
Falošné recenzie: Hodnotenia na ich vlastnom webe sú kompletne vymyslené a neoverené, píšu si ich sami, aby oklamali dôverčivých ľudí. Falošné počty zákazníkov…
Keďže ma takto zavádzali a komunikácia z ich strany bola nulová, nenechala som to tak. Podala som oficiálny podnet na Slovenskú obchodnú inšpekciu (SOI). Zhodou okolností mám na inšpekcii známu a tá mi potvrdila, že sťažností na tento e-shop tam už evidujú viacero. Pán “podnikateľ” vedome zavádza a porušje zákon!!!
S Noveliou mám veľmi dobrú skúsenosť. Komunikácia bola rýchla, všetko mi jasne vysvetlili a celý proces prebehol bez problémov. Oceňujem profesionálny prístup, ochotu pomôcť a spoľahlivosť. Určite odporúčam.

Aj mne stale vyskakuje. Tiez by ma zaujimali realne skusenosti.