icon

Kto má skúsenosti s podprsenkami Novelia?

zuzka2610
14. máj 2026

Ahojte, začala mi vyskakovať reklama na podprsenky novelia, objednal tam už niekto nejaké?

anonym_ebe756
14. máj 2026

Aj mne stale vyskakuje. Tiez by ma zaujimali realne skusenosti.

anonym_11e21f
14. máj 2026

Podľa mňa to budú super podprsenky pre tie čo majú urobené alebo mladé kozy

anonym_87d4b3
19. máj 2026

Já jsem objednávku udělala a eshop teda nedoporučuju, komunikace hrozná, přišla mi jen část objednávky, navíc musíme platit i poštovné při vrácení. A ano, vracím, moc dobře nesedí.

anonym_f0e6cb
28. máj 2026

Novelia UŽ NIKDY!!!!Totálne vyhodené peniaze. E-shop komunikuje otrasne, na tovar som čakala večne a to, čo nakoniec prišlo, vyzerá ako lacný čínsky fejk z bazáru.

karin22222
Autor odpoveď zmazal
karin22222
13. jún 2026

Objednala som si Lift & Shape 2.0. Doručenie bolo rýchle, balík mi prišiel asi za 2 dni. Akurát som netrafila veľkosť, košíčky mi trochu odstávali, takže som požiadala o výmenu za menšiu. Výmenu vybavili pomerne rýchlo a po výmene mi už podprsenka sedí dobre. Zatiaľ som spokojná.

anonym_fb44b2
16. jún 2026

Ahojte, chcem vás všetkých dôrazne varovať pred nákupom na e-shope noveliawear.sk - Mám s nimi osobnú, mimoriadne negatívnu skúsenosť a chcem, aby sa ďalší ľudia nepopálili.

Na stránke deklarujú doručenie do 3 dní, no mne tovar prišiel po vyše 3 týždňoch. Dôvod je jednoduchý – ide o čistý dropshipping z Číny, tovar v skutočnosti vôbec nemajú na sklade (maximálne už vrátené od niekoho). Presne preto na webe neponúkajú možnosť dobierky, pretože potrebujú vaše peniaze vopred, aby za ne mohli produkt v Ázii vôbec objednať.

Celý tento biznis model stavajú na protizákonných a nekalých obchodných praktikách:

Klamlivé tvrdenia o pôvode: Na webe drzo tvrdia, že produkty sami vyvíjajú (podprsenky atd..). Je to čisté klamstvo, iba preposielajú ázijský tovar.

Falošné recenzie: Hodnotenia na ich vlastnom webe sú kompletne vymyslené a neoverené, píšu si ich sami, aby oklamali dôverčivých ľudí. Falošné počty zákazníkov…

Keďže ma takto zavádzali a komunikácia z ich strany bola nulová, nenechala som to tak. Podala som oficiálny podnet na Slovenskú obchodnú inšpekciu (SOI). Zhodou okolností mám na inšpekcii známu a tá mi potvrdila, že sťažností na tento e-shop tam už evidujú viacero. Pán “podnikateľ” vedome zavádza a porušje zákon!!!

vanessapapanova
Autor odpoveď zmazal
anonym_aefa41
22. jún 2026

S Noveliou mám veľmi dobrú skúsenosť. Komunikácia bola rýchla, všetko mi jasne vysvetlili a celý proces prebehol bez problémov. Oceňujem profesionálny prístup, ochotu pomôcť a spoľahlivosť. Určite odporúčam.