icon

Ktoré turistické topánky sú najtrvácnejšie?

Včera o 10:11

Dobrý deň, hľadám turistické topánky na pravidelné výlety v Tatrách. Pozerám model Salomon X Ultra 4, ale rada by som počula aj reálne skúsenosti. Má niekto túto značku, resp. iné? Ďakujem.

la_dolce_vita
Včera o 10:16

Chodim vela na turistiku, aj vysokohorsku. Na zimu mam clenkove Mamuty a na leto zasa Salomon, ale iny typ, take lahsie, vzdusnejsie, nizke. Som spokojna, je to dobra znacka.

kocuris
Včera o 10:18

Mal som kedysi dávnejšie Hi-Techy. Uz sa ten model nevyrába, žiaľ. Zvonku po 5 rokoch vyzerali skvelo, vnútro sa zničilo až na kostru 😀

abbies
Včera o 10:23

mne garmonty. teraz majú 20 rokov, už sú všelijaké, rozpárané, podrážka sa odlepuje, ale stále nepremokavé a na chate super

gastanka32
Včera o 10:24

Ja mam Mamuty teraz asi 11 rok a stale dobre drzia, su pohodlne, nerozpadavaju sa 😀

anonym_0dffcd
Včera o 10:36

Mam uz roky (ale ozaj aj 11 rokov) kozene topanky mckinley aquatex, neviem ci ich este predavaju, stale su super, nosila som od letnych lahkych tur po zasnezene islandske treky, su lahucke paradne, kedze to nie je nejaka top propagovana znacka, aj cena bola fajn. A dobre sadli na nohu, co je klucove a samozrejme velmi individualne

lucik194
Včera o 10:37

najlepsie som mala Mamuty, ale mi ich ukradli 😠
teraz mam Salomon

minenkaa
Včera o 10:38

La sportiva my najviac vydržali ,mala som lowa,merrell,adidas
Muz mal solomon a nikdy viac

kocuris
Včera o 10:40
@minenkaa

La sportiva my najviac vydržali ,mala som lowa,merrell,adidas
Muz mal solomon a nikdy viac

@minenkaa hej ešte merrellky, tie su fajn.

klaridka
Včera o 10:55

Trošku zamiešam karty... Salewa - jediné topánky, v ktorých ma na turistike nebolia nohy...

anonym_da26c3
Včera o 10:56

Salewa, mammut sú za mna top. Ak chceš z lacnejších tak merrel alebo salomon.

sense
Včera o 11:08

Chlap má Meindl a Sportiva, ja mám Salomon a Merrell. Na takú bežnú prechádzku po hore do nejakého prevýšenia cca 600mn.m a nie moc skalnaty povrch boli dobre aj lacnejšie Adidas terrex.

povuma
Včera o 11:12

Ja mám Bosp už roky....muz má Olangy

anonym_8c5ddc
Včera o 11:24

Podľa mňa Bosp

tilly
Včera o 11:28

Saleva

malinovka333
Včera o 11:29

Za mna alpina ale nizke.mne vysoke nevyhovuju.tieto su pre mna velmi pohodlne.ale kazdemu vyhovuje nieco ine

ibrunova
Včera o 12:27

Ja mám Scarpy

frflos_nespokojny
Včera o 14:03

Na turistiku su najlepsie ak si ich das ušiť. Viem , ze take šili v Humcovciach a boli to majstri, ktorí kedysi robili v Podtatrane. Cenu ti uz nepoviem, ale takéto topánky sa daju vzdy opraviť. Výmena podrážky a podsivky je samozrejmosť. Takéto topánky nemusis ani po 10 rokoch vyhodit.

natalka13
Včera o 15:30

BOSP su pecka. Vibram podrazka.
Salomony maju podrazku rychlo zodratu.