icon

Kúpili by ste si znova Olaplex?

12. jún 2026

Ahojte, pozerám po produktoch na poškodené vlasy a najčastejšie narážam na Olaplex. Ak ste ho používali dlhšie, stáli tie výsledky za tú cenu?

anonym_3c66c9
12. jún 2026

@anonym_autor áno, milujem olaplex. Ale záleží aké produkty. Napríklad šampón a kondicionér sú fakt zbytočné.

ivik4
12. jún 2026

Nie u mna absolutne vobec, ani som nespotrebovala vsetko , priserne mi vysusoval vlasy 😨

koniarova
12. jún 2026

Nie. Žiadny zázrak sa nekonal.

biba_18
12. jún 2026

ako ktorý produkt. olej výborný, aj tie bond výrobky mi robili dobre…

bg92
12. jún 2026

Nie. Radsej investovat do k18.
Co odporucam je profi olaplex kura u kadernika napr po farbeni (a ci ti olaplex vobec treba je lepsie ak zhodnoti kadernik)

weronika171717
12. jún 2026

Nie.

erika7102
12. jún 2026

@anonym_autor šampon a kondicioner nie. To urobi to iste hoci aky iny produkt. Ale olaplex n. 3 a olej su naozaj kvalitne. 3 ti zrekonštruuje vlasy. Na olaplex 0,1 by som chodila pravidelne ku kadernicke, robi to fakt zazraky. 🙂

slavcciatkoo
Včera o 05:29

@anonym_autor akurat pouzivam, kupila som kuru NO.0, NO.3, sampon, kondicioner a masku, tu kuru urcite odporucam a budem ju kupovat, musi sa to pouzivat spolu, aj ked pri mojich vlasoch ma vydrzi 4-5 pouziti..sampon je super jemny krasne sa s nim zmyva ale za tu cenu ho kupovat nebudem, maska je fajn ale ziadny zazrak oproti imym

slavcciatkoo
Včera o 05:33
@slavcciatkoo

@anonym_autor akurat pouzivam, kupila som kuru NO.0, NO.3, sampon, kondicioner a masku, tu kuru urcite odporucam a budem ju kupovat, musi sa to pouzivat spolu, aj ked pri mojich vlasoch ma vydrzi 4-5 pouziti..sampon je super jemny krasne sa s nim zmyva ale za tu cenu ho kupovat nebudem, maska je fajn ale ziadny zazrak oproti imym

@slavcciatkoo a vlastne este aj olejcek som kupila, zazraky nerobi ale chrani vlasy do velmi vysokych teplot a vydrzi asi dlhoo.. kupovala som na hair clinic maju asi najlepsie ceny