Kúzelné čítanie Albi: Ktorá knižka je ideálna na začiatok?
ahojte, chceme kupit k narodeninam to hovoriace pero od Albi. je toho ale dako vela na vyber. ktora knizka je podla vas najlepsia pre trojrocne dieta na zaciatok? tie zvieratka alebo daka ta doprava? bojim sa ci ho to dako rychlo neomrzi ked to bude len tak dako tukat. mate daky tip kde sa to da kupit v dakej dobrej akcii ako set?
Doprava. Aj u môjho a aj v okolí deti toto bavilo najviac.
Máme viaceré, obmieňame ich, ale vždy je doprava najobľúbenejšia.
Pesnickove knihy su chytlave, rozpravky vobec - to nevydrzi netukat a pocuvat. My sme zacinali skor, este pred 2r s cervenym spievankovom. Vraj aj ten novy Jaros je dobry, ale nemam vyskusane lebo nasim sa Jaros nikdy nepacil.
Doprava je OK, ale oproti tym, kde su kusky pesniciek je to po chvilke nuda. A hlavne co mi tam najviac lezie na nervy su niektore az privelmi 'spisovne' nahravky, ze ty povies s dietatom 'jeeej aha sanitka' a pero ti povie 'vozidlo zachrannej sluzby' :D a dieta na teba kuka, ze cooo :D
Ak chces kupovat sadu, tak odporucam to novsie pero. Okrem ineho sa lepsie drzi v ruke
@anonym_autor v niektorých knihách je toho malo na tukanie. Iba par veci je ozvucenych a po chvilke je to nuda.. napr Spievankovo to ma vymakané, je tam tych zvukov strasne vela, tam aj po pol roku objavili nové zvuky, stále je čo pozerat,a je to roznorode- pesničky, básničky, rozhovory atd.. takto vyborne maju urobenu aj anglicaninu
Naša bude mať 2 roky a najviac ju zaujímajú asi Hravé učenie a Rozmotaj si jazýček
Rada si tam púšťa pesničky a rôzne zvuky
Máme aj zvieratá na farme ale to ju až tak nezaujíma
Na narodeniny jej chcem teraz kúpiť Spievankovo
máme všetky. tým myslím úplne všetky. a najviac nenávidím angličaninu 🙈🙈🙈🙈🙈🙈 maj nejm is émílý end dis is maj fémílý.... pomooooc 😂
Jar, leto, jeseň, zima majú aj krásne pesničky takže tieto by som odporucala, alebo potom svet zvierat, bager Kubo a dopravu. Na tomto fičí nás drobec.
My sme uplne prvu mali spievanky. Tak zvieratka.
Teraz mam 2-rocnu a uz dlhoooo si ich tiez zapina.
U nas to teda malo uspech u vsetkych 4deti.
Najnovsie to je jojko kniha.
@anonym_autor spievankovo a rozmotaj si jazýček odporučam ,naša to dostala teraz na 3r.mala problém rozprávať,tak sa jej rozviazal jazyk a spieva si....odporučam
@anonym_autor to co bavi tvoje dieta, taku knizku vyber. Moj mal rad auta a bavila ho doprava. Mamickami chvalene spievankovo ho bavilo najmenej zo vsetkych. Inak mame doma asi 15 tych kniziek a vzdy cita tu, ake veci ho prave zaujimaju.
I ked je pravda, ze posledneho pol roka o ne moc zaujem nema. Asi ich schovam a vyberiem mu ich znova neskor (syn ma 5 a pol teraz). Nieje to zazracna hracka, ze dieta ma len o to zaujem.
Spievankovo. Tam je toho fakt milion. Pre 3 rocne uplny ideal.

@anonym_autor pre 3r asi tie zakladne pojmy. Moj dostal na 5r zvierata a potom sa dokupovali dalsie. Mojich 3 to neskutocne bavilo a bola o pero doslova bitka.