icon

Lievik na močenie pre ženy: Skúsenosti s používaním na turistike?

9. apr 2026

baby teraz daco odveci, ale riesili ste niektora ten silikonovy lievik ked idete na dlhu turu a nikde nie su zachody? ja sa vzdy hrozne trapim v tych krasoch kde nie je ani stromcek. fakt sa to da pouzit "postojacky" bez toho aby sa clovek dako ocikal? vyzera to sice divne ale ak to funguje tak by mi to zachranilo zivot na horach.

Strana
z2
anonym_1bbef9
9. apr 2026

Na ture sa vzdy miesto najde, kam to take ocikane das? Nepis; umyjem vodou. Vodu na ture treba vzdy setrit, pre pripad

anonym_0e5056
9. apr 2026

Ja si za neviem predstaviť isť do hôr iba v kraťasoch .

roxy2
9. apr 2026

To by ma zaujimalo, či to niekto vyskúšal. Podľa mňa nepraktické

anna777115
9. apr 2026
@anonym_0e5056

Ja si za neviem predstaviť isť do hôr iba v kraťasoch .

@anonym_0e5056 V krasoch, nie v kraťasoch....😂

tenerifka
9. apr 2026
@anonym_1bbef9

Na ture sa vzdy miesto najde, kam to take ocikane das? Nepis; umyjem vodou. Vodu na ture treba vzdy setrit, pre pripad

@anonym_1bbef9 ved v nejakej studnicke oplachne😉

viestta
9. apr 2026

Nemam vyskusane ale aj na planine poodidem od chodnika, najdem skalu otocim sa "celom k masam", zadkom do prirody a spravim co treba. Vsak je to prirodzene, nie je to nic co by este nikto nevidel a co by ho malo pohorsit

anonym_2d8214
9. apr 2026
@anonym_1bbef9

@anonym_autor mám to.Cikam aj v aute v kolóne na dovolenku.Vyskusala som to aj v stoji.
@anonym_1bbef9 núdzové situácie potrebujú núdzové riešenie.Takze mám sáčok kde to dám, predtým utriem mokrou servítkou a suchou.V ruksaku do zvlášť priečinku.Vyborny vynalez

krasneleto
9. apr 2026

akoze ked stiahnes nohavice a budes si tam instalovat s holou ritou a funou tento pristroj , tak to bude menej napadne ako ked cupnes a vycuras sa?

belllinka
9. apr 2026
@krasneleto

akoze ked stiahnes nohavice a budes si tam instalovat s holou ritou a funou tento pristroj , tak to bude menej napadne ako ked cupnes a vycuras sa?

@krasneleto ja si nemyslim, ze ide o nenapadnost, ale o praktickost v tom, ze si nemusi cupnut

simsalabim
9. apr 2026
@krasneleto

@krasneleto nemusis mat holu onu. Kamoska mi vravela, ze si to proste strci do nohavic a nasteluje ako chlap a cika postojacky... vraj super vec, aj v zapchach.

melynda
9. apr 2026

No mne to teda absolútne praktické nepripadá, ale tak budiš. Možno niekomu viac vyhovuje, ja si radšej čupnem do trávy a vycikám sa tak. 😀 Sto ľudí, sto chutí, jasné.

anonym_95f697
9. apr 2026
@simsalabim

@krasneleto nemusis mat holu onu. Kamoska mi vravela, ze si to proste strci do nohavic a nasteluje ako chlap a cika postojacky... vraj super vec, aj v zapchach.

@simsalabim ja som teda ani ako chlap nikdy v zapchach necural...

anonym_2d8214
9. apr 2026
@anonym_95f697

@anonym_95f697 asi si nebol v situácii, keď je nehoda na ceste a 3 hodiny stojíš.Vsetci stoja vonku a ty musis

simsalabim
9. apr 2026
@anonym_95f697

@anonym_95f697 nie je zapcha ako zapcha. Ak trva niekolko hodin alebo pol dna, tak proste uz musis. Nehovoriac o tom, ze zeny maju mensi objem mocoveho mechura, menej priestoru v panve kvoli zenskym organom, takze jednoducho chodia cikat castejsie.

krasneleto
9. apr 2026
@simsalabim

@simsalabim 100 ludi 100 chuti. zapcha nezapcha... ked musim, je mi jedno, kto mi uvidi holu rit.. v 3 hodinovej zapche verim, ze by som pri ceste necurala jedina...

simsalabim
9. apr 2026
@krasneleto

@simsalabim 100 ludi 100 chuti. zapcha nezapcha... ked musim, je mi jedno, kto mi uvidi holu rit.. v 3 hodinovej zapche verim, ze by som pri ceste necurala jedina...

@krasneleto tak vies, v case socialnych sieti sa asi nechce s holou onou ocitnut niekde vycapena... nie vsade sa da zaliezt a schovat sa. Ona aj lozi po horach a vravela, ze ked je zavesena na lane, ze proste si nemas kde cupnut.

beata_ra
9. apr 2026

no ja si to teda neviem absolutne predstavit 😀 😀 ved to musi vyzerat blbsie, ako ked curam niekde v krikoch.

krasneleto
9. apr 2026
@simsalabim

@krasneleto tak vies, v case socialnych sieti sa asi nechce s holou onou ocitnut niekde vycapena... nie vsade sa da zaliezt a schovat sa. Ona aj lozi po horach a vravela, ze ked je zavesena na lane, ze proste si nemas kde cupnut.

@simsalabim ja to vsetko chapem a respektujem

viellik
9. apr 2026

@simsalabim A keď je niekto zavesený na lane, tak reálne pomýšľa na to, že sa tam aj vyčúra?

simsalabim
9. apr 2026
@viellik

@simsalabim A keď je niekto zavesený na lane, tak reálne pomýšľa na to, že sa tam aj vyčúra?

@viellik tak asi ano 😂 nikdy som neliezla, ale ak teda lezies niekolko hodin, predpokladam, ze na tom lane aj pijes aj cikas... asi je to bezne, neviem.

alianko9
9. apr 2026

No podľa mňa úplne nepraktické, podľa mňa je praktickejšie keď si kvokneš a normálne sa vycikáš. Na turistike sa vždy vhodné miesto nájde

viestta
9. apr 2026
@viellik

@viellik no ked je zavesena na lane, velmi ten instrument nepouzije, lebo uvaz ma aj medzi nohami

anonym_1bbef9
9. apr 2026
@tenerifka

@anonym_1bbef9 ved v nejakej studnicke oplachne😉

@tenerifka a po nej bude niekto z pokoka pit? Dobre, ze si napisala, uz necapujem z potoka, len priamo z pramena 🙈 cikanice mi netreba 🤣

tenerifka
9. apr 2026
@anonym_1bbef9

@tenerifka a po nej bude niekto z pokoka pit? Dobre, ze si napisala, uz necapujem z potoka, len priamo z pramena 🙈 cikanice mi netreba 🤣

@anonym_1bbef9 😂😂😂

tenerifka
9. apr 2026

Ja mam teraz Amazon maniu, konecne mam moznost objednat vsetky veci, ktore mi treba, take hluposti co na ostrove nezozeniem, tak si aj tuto vec objednam a vyskusam, a potom podam hlasenie...

anonym_81ecd3
9. apr 2026

@anonym_autor Lievik je blbosť, normálne zájdi za strom a tam vykonaj potrebu.

lina169
9. apr 2026
@viellik

@viellik už som bola na 5.hodinovom lezení, veľa štandov a teda bola som rada, keď som vyšla hore a mohla ísť na malú

viestta
9. apr 2026
@anonym_1bbef9

@anonym_1bbef9 no neviem, ale my sme z potoka nikdy nepili. Raz sa tak jeden kamarat v Raji napil, ze krasna cista vodicka a o per minut neskor sme nasli v tom potoku zdochnuteho jelena 😅

anonym_2d8214
10. apr 2026
@anonym_81ecd3

@anonym_autor Lievik je blbosť, normálne zájdi za strom a tam vykonaj potrebu.

@anonym_81ecd3 bola si niekedy na turistike v Tatrách medzi skalami a zdola idú ľudia a všetko vidia?mám sukňu krátke šortky ani nikto nevidí, že si to vložím a vycikam

simsalabim
10. apr 2026
@viestta

@viellik no ked je zavesena na lane, velmi ten instrument nepouzije, lebo uvaz ma aj medzi nohami

@viestta mylis sa... pozri si tu cast The harness https://www.alpineascents.com/blog/the-ins-and-... Chcela som sa opytat kamosky, lebo som 100% presvedcena o tom, ze vravela, ze to robi, ale je nedostupna niekde na horach. S lievikom sa da cikat aj zavesena na lane.

Strana
z2